Sabah uyandığımda elimde kına vardı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hurafe bunlar meleklerin işi yok da kına mı yakacak. Ya da üç harflilerin kınası mı olur ne alaka yani öte dünya düğün salonu mu var. Mantardir bence de. Okul tuvaletinden falan olmuştur ,geçer birkaç güne canım geçmiş olsun :)

Yalniz onlar öte dünyada değil farklı boyuttalar ve onlarda da evlenme üreme vs oluyor.. ay neyse kapansın konu hiç sevmem

Bildiginiz kina kizlar bu.bana da olmustu.parmagima iki gune gecti

Benim de başıma geldi bir kez. Yıkadım yıkadım çıkmadı. Sonra anladım, paslanmış bir metale dokunmuşum onun iziymiş
Sizinki böyle bir şey değilse bir cilt rahatsızlığı olabilir cildiyeye görünün derim.

Alkollü mendillerin elinizi temiz tutacağına inanırsanız yanılırsınız. Sebebini bulduk işte.. alkollü mendil ellerinizi dezenfekte etmez bunun sonucunda da elleriniz bu şekilde olur.
Ayaklarima surdugum bir ilaci surdukten sonra degdigim her şeyi yaninda verdikleri alkollu mendille temizlemem gerekiyor o yuzden:)

konu açılalı baya olmuş ama
hayatımda ilk kez oldu
dün demir hapına başladım acaba onunla bir ilgisi var mı bugün doktoruma soracağım.

konu açılalı baya olmuş ama
hayatımda ilk kez oldu
dün demir hapına başladım acaba onunla bir ilgisi var mı bugün doktoruma soracağım.
Resim ekleyebilir mısın merak ettim.Demir hapından hiç duymadım genelde ilk olarak gaita rengi değişir ama dr una sorduktan sonra yazar mısın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…