- 30 Ekim 2013
- 20.365
- 57.003
- 798
- Konu Sahibi basbelasiyim
Kizlar sabah uyandim elim kanamis sandim yikadim kina kokuyordu elim ve benekli kinaydi ayaklarimin altindada vardi neden olurki 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kına Gecesi' nde alkol mu aldınız?Kizlar sabah uyandim elim kanamis sandim yikadim kina kokuyordu elim ve benekli kinaydi ayaklarimin altindada vardi neden olurki![]()
Kına Gecesi' nde alkol mu aldınız?
Edit: Cevap gelmiş, geçmiş olsun. :)
Hani Kına Gecesin'de alkollü alkollü kına yaktırdınız da sabah unutmuş olarak mı uyandınız dedim.nasil alkol![]()
Hani Kına Gecesin'de alkollü alkollü kına yaktırdınız da sabah unutmuş olarak mı uyandınız dedim.İnsanlar alkollüyken öyle şeyler yapıp sonra hatırlamıyorlar ki. Şaka biryana şimdi internete baktım da o kadar çok kişi var ki aynı şikayetten muzdarip. Mantar denmiş, içini rahatlatacaksa. :)
mantar demek zorundayız öbür türlüsü korkudan ölürüz yaSende annem gibi aksam kinaylami oynadin diyor sanki 5 yasinsayim :) bilmiyorum mantar kismi iyi tarafi bende mantardir diyorum :)
Hani Kına Gecesin'de alkollü alkollü kına yaktırdınız da sabah unutmuş olarak mı uyandınız dedim.İnsanlar alkollüyken öyle şeyler yapıp sonra hatırlamıyorlar ki. Şaka biryana şimdi internete baktım da o kadar çok kişi var ki aynı şikayetten muzdarip. Mantar denmiş, içini rahatlatacaksa. :)
mantar demek zorundayız öbür türlüsü korkudan ölürüz ya(