• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah yıne komsunun cocugunun gurultusune uyandım

sonbaharask

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
327
194
103
34
Kızlar ust komsum var aramız ıyı kızla ama cok umursamaz bugun sabah 8 de oglu yerlere oyuncaklarını alıp atıyor, onları suruyor nasıl gurultu oluyor (binada ses yalıtımı yok komsu halıda sermemıs cocugu fayans a atıyor) yarım saat bekledım gecmedı sonra mesaj attım canm bıraz dikkat edermısım dıye tmm diyor ama bana mesaj gonderırken cocugu akulu arabaya biniyor onun gurultusu geliyor kendı biseyler yapıyor onun sesı gelıyor. Artık cok nadir kendimiz kalkıyoruz benımde oglum var ama erken gec saatlerde dikkat ederız. Rahatsızlık vermemek için sız olsanız ne yapardınıx

Aynı sorunu yaşıyorum ve takipteyim konuyu..
Çalışıyorum ve doğal olarak sadece pazarım var pazar sabahları 7 de en geç çocuk sesiyle uyanıyorum oyuncaklar ve kendi oynatmalarının sesleri.. Kırmamak için susuyorum ama bu pazarda olursa yukarı çıkmak zorunda kalacağım.. saatin kaç olduğundan ve günlerden haberi olmuyor komşumun , ilginç insanlar var

Kızlar ust komsum var aramız ıyı kızla ama cok umursamaz bugun sabah 8 de oglu yerlere oyuncaklarını alıp atıyor, onları suruyor nasıl gurultu oluyor (binada ses yalıtımı yok komsu halıda sermemıs cocugu fayans a atıyor) yarım saat bekledım gecmedı sonra mesaj attım canm bıraz dikkat edermısım dıye tmm diyor ama bana mesaj gonderırken cocugu akulu arabaya biniyor onun gurultusu geliyor kendı biseyler yapıyor onun sesı gelıyor. Artık cok nadir kendimiz kalkıyoruz benımde oglum var ama erken gec saatlerde dikkat ederız. Rahatsızlık vermemek için sız olsanız ne yapardınıx
Çocuk sonuçta emekliyecek atlayacak zıplayacak anlayışlı olacaksın
Bir gün oğlum iki saat susmadan ağlamıştı elimden gelen herşeyi yaptım ama susturamadım...çocuk işte kadın sana nispet yapmıyor ya anlayışlı ol

Nasıl engellesin çocuğunu. Bazı çocuklar fazla gürültü yapıyor. Ya elinden gurultu yapacağı ( birçok sey oluyor o da) seyleri alıp çocuğunun oyunlarını engelleyecek ya da yapma etme diye dövmelere kadar gelecek.. baska ne yapabilir ki benim aklıma gelmedi.
Benim kızım da gürültü yapmaz sukur ama yapan çocukların annelerine allah sabır versin.
Kadına ağız burun dalardım,insan olsun,çocuğuna da hakim olsun.

Çocuğunuz var mı?

Bazı çocuklar arsız oluyor ne yapsan boş komşumu uyarırdım baktım umursamıyor veya baş edemiyor. O zaman yatak odamı taşırdım :)

Aranız iyiymiş madem rica edin yere halı sersin halı sesi engeller akülü arabanın sesi gerçekten çok çıkar birgün eşi evdeyken evine davet et ( hem çocuğa bakar) o sırada çocuğu akülü arabaya binsin aşağı ses nasıl geliyor dersin belkide arabanın o kadar ses yaptığını düşünmüyordur en azından kendisi duyar.

Çocuk sonuçta emekliyecek atlayacak zıplayacak anlayışlı olacaksın
Bir gün oğlum iki saat susmadan ağlamıştı elimden gelen herşeyi yaptım ama susturamadım...çocuk işte kadın sana nispet yapmıyor ya anlayışlı ol
Ne alakası var ya cocuk sonucta yapar ama gece 12 de baslarlar gurultu ye sabah erkenden evham ederler sız hergun bu durumu yasayın gorurum o zaman boyle dıyecekmısınız

Çok zor ya , sürekli uyarmaktan başka çaren yok gerekirse bozuş ana kessinler seslerini , ben de üstteki kadınla kötü oldum ama içim çok dolu ona karşı , her sabah ama her sabah beş buçuk altıda kalkıp temizlik yapıyor terliklerini vura vura yürüyor artık psikolojim bozuldu , akşamları da tv sesi son ses çalışıyorum ben de, kaç kere tatlı dille uyardım olmadı , geçen sabah altı buçukta eşim çıktı kadın bağırıp çağırıyor Bi de , ben den ne istiyorsunuz diye Allah’ından bulsun , eşim de polis çağıracağım dedi geldi bakalım iki gündür sabahları sesi gelmiyor ama tv sesi hala geliyor , kavgadan başka yolu yok

Aranız iyiymiş madem rica edin yere halı sersin halı sesi engeller akülü arabanın sesi gerçekten çok çıkar birgün eşi evdeyken evine davet et ( hem çocuğa bakar) o sırada çocuğu akülü arabaya binsin aşağı ses nasıl geliyor dersin belkide arabanın o kadar ses yaptığını düşünmüyordur en azından kendisi duyar.
Canm soyluyorum ama o kadar oglum gurultu yapmıyor dıyor, rahat bıraz kendı cok vurdum duymaz

Nasıl engellesin çocuğunu. Bazı çocuklar fazla gürültü yapıyor. Ya elinden gurultu yapacağı ( birçok sey oluyor o da) seyleri alıp çocuğunun oyunlarını engelleyecek ya da yapma etme diye dövmelere kadar gelecek.. baska ne yapabilir ki benim aklıma gelmedi.
Benim kızım da gürültü yapmaz sukur ama yapan

Çocuğunuz var mı?
Niye sordunuz,konu sahibi ben değilim.
Fikirlerinizi konu sahibine aktarın,

tasinmadiginiz sürece başka çözüm yok.
zamanla aranizin daha çok bozulduğu hatta kustugünüzle kalırsınız.
Taşınacağına kavga etsin bence , ama öncesinde defalarca uyarması laızm , ya bu nasıl düşüncesilik halı olmayan evlerde on kat dikkat edilmesi gereken bir konu

Çok zor ya , sürekli uyarmaktan başka çaren yok gerekirse bozuş ana kessinler seslerini , ben de üstteki kadınla kötü oldum ama içim çok dolu ona karşı , her sabah ama her sabah beş buçuk altıda kalkıp temizlik yapıyor terliklerini vura vura yürüyor artık psikolojim bozuldu , akşamları da tv sesi son ses çalışıyorum ben de, kaç kere tatlı dille uyardım olmadı , geçen sabah altı buçukta eşim çıktı kadın bağırıp çağırıyor Bi de , ben den ne istiyorsunuz diye Allah’ından bulsun , eşim de polis çağıracağım dedi geldi bakalım iki gündür sabahları sesi gelmiyor ama tv sesi hala geliyor , kavgadan başka yolu yok
Ay canm 5/6 ne ya tovbe yarabbım tabakayene b.. Mu yetıstırecekmıs saygısızlık ya

yahu bende cocuk bu yapacak diyenleri anlamiyorum.
iki tane erkek cocugum var.
5 ve 8 yaslarina geldiler.diken ustunde duruyorum halen.
aman girultu yapmayin.aman komsu rahatsiz olur ses gider v.s v.s
cunku ben sesten cok rahatsiz olurum
o yuzden baskasinida rahatsiz etmemek icin kendimi paraliyorum resmen.
bende isterdim çocuk bu yapacak tabi deyip
evde çocuklara at kosturup
oyuncak firlatirken seyredip
araba sürerken kösede rahat rahat oturmayi:KK51:
erkenden yaşlanacagim:işsiz:
tasinin dememim sebebi bu konuda duyarsiz bir insansa kendinizi yediginizle kalirsiniz.Hoppa

Ne alakası var ya cocuk sonucta yapar ama gece 12 de baslarlar gurultu ye sabah erkenden evham ederler sız hergun bu durumu yasayın gorurum o zaman boyle dıyecekmısınız
Yaşıyorum üst katımda komşumun iki küçük çocuğu var ayrıca ses yalıtımı olmayan evdeyim
Çocuk diyip geçiştiriyorum
Dünya bile çocuklar güzel
En güzel cıvıltı çocuk sesi
Seviyorum ya ben herşeyden mutlu oluyorum
Çok karamsarsın
Şükür et bence başını sokacak evin var
Dışarıda nice sokakta kalmış insan var
Ayrıca düğün olan yerde değilsin bir arkadaş konu açtıydı her gün düğünden bıktım diye en azından düğün sesi değil

Back
X