Yazdiklarimin tamamını okudunuz mu? Önceki testlerimde Kuruma çizgisi yok, sadece bugün ve dunkunde var, ve ikisi de farklı testler. Bu yüzden fikir almak istedim.2 saat sonraki sonucun hiçbir önemi yok. Teste göre ilk 5-10 dk arası doğru. Sonrasını dikkate almayın
İlla kuruma çizgisi çıkacak diye birşey de yok. Gebelik yok maalesef kendinizi ümitlendirmeyinYazdiklarimin tamamını okudunuz mu? Önceki testlerimde Kuruma çizgisi yok, sadece bugün ve dunkunde var, ve ikisi de farklı testler. Bu yüzden fikir almak istedim.
Yazdiklarimin tamamını okudunuz mu? Önceki testlerimde Kuruma çizgisi yok, sadece bugün ve dunkunde var, ve ikisi de farklı testler. Bu yüzden fikir almak istedim.
Umarım.. Olmazsa da hüsran yasamiycam, Ocak ayında hukuki bir sebepten dolayı kürtaj olmak zorunda kaldım. En azından hamile kalabildigimi biliyorum. Her şey gönlünüzce olsun.Umarım biz yanılırız ama bende de öyle çok çıkmıştı çok heveslenmiştim ama sonuç hep negatifti
Canım benim bende ilktest yaptığımda çok zor da olsa görünüyordu erken olduğundan ama ilk 5 dakika ds görülmüştü.En iyisi sen biraz daha bekle bak günden güne bir tık koyulaşırsa harika haberlerini bekliyoruz.ama şimdi olmadı diye sonradan olmayacak anlamına gelmiyor.Rabbim en güzel vaktini bilir.bekle ve sabret dualarım seninleMerhaba hanımlar dünkü testimi biliyorsunuz, yarın yine tekrarlayın demiştiniz genel olarak 17 ve 18 Ağustos testlerim böyle. Kuruma çizgisi de olabilir diyebilirsiniz ama daha önce onlrca test yaptım hepsi duruyor pırıl pırıl:)) Dünkü testten sonra bugün başka bir marka ile denedim, sonuç aynı. İkisi de 2 saat sonra böyle oldu. Aradaki farkı görmeniz açısından 13 ve 14 Ağustos u da ekliyorum. Daha eski olmasına rağmen kuruma çizgisi vs hiç bir şey yok. Yorumlarınızı bekliyorum lütfen arkadaşlar
Diğerlerinde olmadığını görmeniz için koymuştum. Kuruma çizgisi diyenler için. Onlar günlerdir bekliyor kuruma çizgisi olmadı, ondan sonra yapılanda neden kuruma çizgisi olsun demek istemiştim.17. Testte var gibi .. ama diğerleri de yok gibi duruyor..
Her testte olmaz kuruma cizgizi. O sirada idrarda yer alan diger hormonlara, testin markasina vs vs cok fazla seye gore degisiyor olup olmamasi.Diğerlerinde olmadığını görmeniz için koymuştum. Kuruma çizgisi diyenler için. Onlar günlerdir bekliyor kuruma çizgisi olmadı, ondan sonra yapılanda neden kuruma çizgisi olsun demek istemiştim.
Ponçik bir cevap beklemiyorum, sadece daha hassas yaklaşılmalı.Her testte olmaz kuruma cizgizi. O sirada idrarda yer alan diger hormonlara, testin markasina vs vs cok fazla seye gore degisiyor olup olmamasi.
Pek arzu ettiginiz sekilde poncik bir cevap veremedim ama
Sebep? Bir soru sormussunuz ve hepimiz elimizden geldigince yardimci olmaya calisiyoruz. Bunu hepimiz kendi uslubumuzla yapiyoruz, hicbirimizin hassas davranmak gibi bir zorunlulugu ve hatta “davranilmali” denecek bir yakinligi yok sizePonçik bir cevap beklemiyorum, sadece daha hassas yaklaşılmalı.
Sebep? Bir soru sormussunuz ve hepimiz elimizden geldigince yardimci olmaya calisiyoruz. Bunu hepimiz kendi uslubumuzla yapiyoruz, hicbirimizin hassas davranmak gibi bir zorunlulugu ve hatta “davranilmali” denecek bir yakinligi yok size
Umarım öyle değildirKuruluk çizgisi gibi duruyor maalesef
Ondan oncekilerde bunda oldu diye gebelik var demek olmuyor maalesef. Muhalif olmak için yazmıyorum bunu atıyorum aynı anda 5 tane test yaparsınız 1-2 si böyle yapar diğerleri bembeyaz çıkar. Böyle düşünün. Bunu zamanında onlarca test yapmış biri olarak söylüyorum. İnşallah istediginiz zaman nasip olsunDiğerlerinde olmadığını görmeniz için koymuştum. Kuruma çizgisi diyenler için. Onlar günlerdir bekliyor kuruma çizgisi olmadı, ondan sonra yapılanda neden kuruma çizgisi olsun demek istemiştim.
Ya ahahaha aksine cok mutlu bi insanimişiniz gücünüz saldırı:) girdiğiniz her topikte aşağılayıcı konuşmalar, rencide etmeler:) Mutsuzsunuz bence. Buraya da yazmayın artık rica edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?