Sabah yine testimi yaptim bakabilir misiniz tekrar?

Bilginiz olsun da siz yokken ben vardım burda Tamam hadi yazmayın artık, çok gerginim:) Umarım bthcg artışıdır Ayy evet yukarıyı okudum da kimse kötü bir şey yazmamış. Kusura bakmayın özür diliyorum. Durduk yere karma oluşturmayayım

Ben yokken siz olunca ne oluyor onu hic anlamadim. Eski uye olunca insanlari tersleyebiliyor musunuz yani? Ustelik bi benim uyelik zamanima da bakin isterseniz, ne anlami varsa

Umarim hepimiz yaniliyoruzdur da siz hamilesinizdir

Sizin hormonlara bir şey olmuş. Olmaya da devam edecek gibi. Ben yokken de siz vardınız muhtemelen. Ne güzel var etmişsiniz kendinizi şu güzelim sitede.

Ne kadar sinirlerimiz bozuluyor umutlaniyoruz değil mi bu süreçte bana da yok gibi geldi ama inşallah yaniliyoruzdur güzel haberlerinizi alırız

Ben yokken siz olunca ne oluyor onu hic anlamadim. Eski uye olunca insanlari tersleyebiliyor musunuz yani? Ustelik bi benim uyelik zamanima da bakin isterseniz, ne anlami varsa

Umarim hepimiz yaniliyoruzdur da siz hamilesinizdir
Aslan Burcu musunuz siz?

Umarim hepimiz yaniliyoruzdur da siz
Mutsuzluğunu gizlemek için emoji koyma boşuna. Saklayamiyoruz biz mutsuz kadınlar. Gel gidelim, ağlar açılırız biraz.

Erken gebelik testi alsaydıniz keşke 17. De var gibi ama bilemedim ama inşallah hamilesinizdir

Nasıl değerlendirme yaptınız
Belirtiniz oldu mu

Nasıl değerlendirme yaptınız
Belirtiniz oldu mu
Herkes hamile değilsin dedi:) ama ben ısrarla biliyordum. Adetime 5 gün kala 2 gün süren kanamam oldu. adet günümde adet olmadım, testlerim çok çok silik çıktı, kan verdim sonra Beta 76 olarak öğrendim. Çok fazla belirtim olmadı, bugün meme uçlarım sızlıyor, sağ bacağımda romatizma gibi sızlama, Hep tansiyonum düşük gibi. Bir de diş macunu çok fazla midemi bulandırıyor.

merhaba kan testini adet gecikmesinden kaç gün sonra verdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…