sabah yola cıkıyorum cok endişeliyim

uçak yasak bildiğim, uzun araba yolculuğunun mahsuru varmı bilen varmı, burun estetiğinden 1 hafta sonra, 10saatlik yola çıkılsa? bilmiyorumkismile

uçak yasak bildiğim, uzun araba yolculuğunun mahsuru varmı bilen varmı, burun estetiğinden 1 hafta sonra, 10saatlik yola çıkılsa? bilmiyorumkismile

yok yok yasak değil..sorduk doktorlara hayır bir sakıncası yok dediler

selma1 bana özelden msj atmışsınız ama cevap veremiyorum.. 50 msj doldurmam gerekiyormuş .. ben henüz ameliyat olmadın .. kasım ayı için planlıyorum .. umarım bir aksilik olmaz

hmm anladım canım, sorularım genel şeylerdi:), sorduklarımdan cevaplarından, bilgin olanları burdan paylaşırsan sevinirim
çok teşekkürler:)

kızlar geldim dün ilk uçakla..
bebişimin hasretine dayanamadım tamponlarımı 2.gün cıkarttırdım
offf nasıl bi ameliyattır bu ya ..
3 tane daha normal doğum yapabilirdim bu acılarla.

Hosgeldin skyeed, cok gecmisolsun. Bebisine kavustun gözün aydin :)
Hayirdir neden öyle dedin cok zor gecmise benziyor günlerin :( neler oldu paylasirmisin canim.

Son düzenleme:
termessoscum pazartesiye kalamadım hatta cumartesi günü döncektim bilet kalmamıstı pazar ilk ucaga bindim rapor yazdılar bi sakıncası yoktur diye halimi görmüştün mosmor oldum gözlerim daha iyiydi ertesi günü ama havaalanından rapor istediler hiç bir sorun cıkmadı uçusta..herşey yolunda gitti.ama burnum kapalı oldugundan kulaklarım daha cok basınç oldu..resmen koaşarak geldim eve bebişimi görünce dayanamayıp ağladım yine daha cok sistim..
hayatımın dersini yasattım kendi kendime.

ameliyat cok zor bi ameliyat kesinlikle.hele ki benim gibi sabırsız bi insansanız nefes alamamak cok zor geliyor.bugün 4.günüm yeni alıştım diyebilirim.ilk 2 günüm korkunç zor geçti.ameliyat sonrasını anlatmıyorum bile.
neyse ki zar zor alt tamponları cıkarttırdım sargı bezinden koymuslar.üst tamponlarda silikondan on gün sonra cıkartılıcak.işlte 12.güne mi ne denk geliyomus.

ameliyattan cıktığımda termessos yanımdaydı narkozluydum ama basımda konusmaları duydum ertesi gün yine geldi sağolasın canım benim.tabi ben maymun gibi oldugumdan kimsenin yüzüne bakmak istemiyorum.bebişim korkucak diye cok endişelendim hatta ilk önce görünce hiç tepki vermedi ağladım korkunc oldum sonra anneannesine sarıldı 15 dk.yı buldu alışması.

skyeed canım bende kasımda olacağım inşallah, nasıl şekil olarak memnunmusun?, şekil olarak nasıl istemiştin canım, doktor bizim taleplerimizi dikkate alıyormu?
doktorla konuştum, konuşmasından çok anlayışlı, çok içten, iyi bir cerrah gibi,

işlemleri istanbulda yaptırmayı düşünüyorum carsamba alçı değiştirilicek haftaya bugünde alçı ve silikon tamponlar cıkarılıcak..

ameliyattan cıkınca hemen buz koymak gerekli sürekli ama ben buz koymak istemiyodum süper bi refakatçım vardı hic uyumadı sürekli masaj yaptı buz koyd hele ki diş etlerim nasıl kaşındı en zor olaylardan biri.bide başım ağrı diilde garip bişekilde içinde karıncalar var gibi bi his hep masaj yaptı refakatçim annem olsa bu kadar iyi bakamazdı zaten annem yüzüme bkamıyo şimdi içi gidiyomuş bende aynaya bakmak istemiyorum hiç..
3.gün arnica sürmeye başladım sabahtan iyi geldi şişliklere gözlerim açıldı.
ilk gün fare gibiydim ikinci gün maymun gibi oldum dün kaplumbağa döndüm böyle gidiyo simdi yanaklarım şişti fena..
ama termessos sürekli gez dedi ikinci gün zarzor kalktım ayağa halsiz oluyosun canın yatmak istiyo zorladım kendimi bi başladım gezmeye hiç yatmadım bi dhaa hemşireler keşke bütün burun hastaları senin gibi olsa dedi hep ünite dışı oldum ilaç bile almadım dogru düzgün biraz önce antibiyotik almaya başladım.

skyeed canım bende kasımda olacağım inşallah, nasıl şekil olarak memnunmusun?, şekil olarak nasıl istemiştin canım, doktor bizim taleplerimizi dikkate alıyormu?

ameliyattan önce ve sonraki durumları paylaşırsan seviniriz:)
sevgiler..

valla şimdi açıkçası hiç bişe belli diil gittim doktor baktı burnuma nasıl istiyosun dedi bende böyle böyle dedim o kadar bi daha ameliyatın ertesi günü gördüm doktoru sadece 2 kere gördüm pek ilgili diil acıkcası yada haftasonuna denk geldiği için böyle olmus olabilir.sonucta devlet hastanesi doktoru ama hastane süper tek kelimeyle hiç bir eksik yok cok rahat ettim o acıdan tesadüfen odamızda boşaldı refakatcımda yan yatagımda yattı.hastane personelide iyi.ben yardımcı doktorları cok sevdim bilge türk bilen den daha cok sevdim onları cok ilgililer o maymun halimle ilgilendiler baya..
ama yine gidermisin diye sorsanız kesinlikle gitmem derim.
en fazla iki saat sürcek ameliyattan 4.5 saatte cıktım.ne yaptılar bu kadar uzun bilmiyorum.07.30 da ameliyathaneye indim 08.00 de narkoz verdiler 12.30 da odaya aldılar.
baya bi araştırma hastanesi anlayacağınız.

odama geldiğimde baya mormusum.zaten odalar sıcak yattıkca şişiyosun en iyisi dışarda soğuk havada yürümek.yatmak odada kalmak iyi değil kesinlikle.yatsanda uyuyamıyosun ağzın kupkuru oluyo sabahlara kadar dışarda gezdim dün gece evime geldim mis gibi uyudum annem sabaha kadar horladığımı söyledi zaten burundan nefes alamayınca normal heralde horlamak ????????

skyeed canım, doktorla ilk görüştüğünde endoskobik muayne ediyormu?
hasta resimlerine baktınmı?
ve nasıldı burnun ne sorun vardı, sen nasıl bir burun istemiştin?

oyyhh canım beniiiimmm :)))))))) kavuşmuş da kuzusunaaaa ağlak mualla seni :)))

ameliyatın ertesi günü olmuş dahaaa , bizimki ''tamponlarımı şimdi çıkarın'' diye kazan kaldırdıı

aklıma geldi gülme tuttu genee :))))))))))

asi yaratık

kızlar geldim dün ilk uçakla..
bebişimin hasretine dayanamadım tamponlarımı 2.gün cıkarttırdım
offf nasıl bi ameliyattır bu ya ..
3 tane daha normal doğum yapabilirdim bu acılarla.

Hoş geldin canım çokkkk geçmiş olsun, inşallah ben de bir an önce kızıma kavuşurum, herşeye dayanılıyor da bu hasret çok kötü bişey :'(((

nefes problemi olan arkadaslara bir sorum olacak, simdi bende septum egriligi var sola dogru ve bunu baska bir sebeple gittigim kkp ci söylene kadar farketmemistim. Kokuyu az aldigimi biliyordum ve kendi tahminim sol tarafimdan sadece 30% nefes alabiliyorum. Nfes darligi cekmiyorum yada cekmedigimi saniyorum ama sizde nasil nefes problemim vardi yada oksojene hasretmisim falan deniliyor ya acaba bende oksijene hasretmiyim farkinda degilim.
Ameliyat olmak icin kendimi ikna edici sebepler bulmaya calisiyorum galiba :)

Back
X