sabah yola cıkıyorum cok endişeliyim

nefes problemi olan arkadaslara bir sorum olacak, simdi bende septum egriligi var sola dogru ve bunu baska bir sebeple gittigim kkp ci söylene kadar farketmemistim. Kokuyu az aldigimi biliyordum ve kendi tahminim sol tarafimdan sadece 30% nefes alabiliyorum. Nfes darligi cekmiyorum yada cekmedigimi saniyorum ama sizde nasil nefes problemim vardi yada oksojene hasretmisim falan deniliyor ya acaba bende oksijene hasretmiyim farkinda degilim.
Ameliyat olmak icin kendimi ikna edici sebepler bulmaya calisiyorum galiba :)

Canım ben iki sene önce acayip şekilde birden bire sinüzit olmaya başladım, ama nasıl oluyorum, tam kesildi derken tekrar başlıyor ve ambulanslarla taşındım resmen, faranjit desen keza öyle, ayrıca uyuyorum yorgun uyanıyorum falan sonra bir gün aile hekimimle (kendisiyle samimiydim) sohbet ederken bana burun kemiğimin eğri olduğunu söyledi, bir de özellikle burun yapımdan dolayı (burun deliklerim çok dar ve basıktı) nefes alamadığımı ve bu yüzünden halsizliklerimin olduğunu ameliyat olursam tüm sıkıntılarımın kesileceğini söyledi, onun tavsiyeleriyle araştırma yaparken doktorumu buldum ve ameliyat olmaya tamamen karar verdim, ve tamponlarım alındığından beridir ciğerlerim resmen bayram yapıyor, daha önce ben hiç nefes almıyormuşum ya, geceleri ağzım açık uyuyordum sürekli ağız kuruluğu ve geniz akıntım oluyordu,umarım artık sıkıntılarım kesilir.

cok sagol canim, cok gecmiolsun yok yokmu sende. kurtuldun insallah :)
burada kkb icin randevu istedim iki hafta sonraya verdi tekrar detayli baksin istemistim. O zamanlar bebegin büyüsün gel ameliyat edelim demisti, estetiksiz tabi. Buradaki doktorlara güvenemiyorum acikcasi özellikle isin icine estetik giriyorsa.

cok sagol canim, cok gecmiolsun yok yokmu sende. kurtuldun insallah :)
burada kkb icin randevu istedim iki hafta sonraya verdi tekrar detayli baksin istemistim. O zamanlar bebegin büyüsün gel ameliyat edelim demisti, estetiksiz tabi. Buradaki doktorlara güvenemiyorum acikcasi özellikle isin icine estetik giriyorsa.

Hangi ülkedesin canım? Eğer burnunun şeklinde problem varsa ve ilerleyen zamanda düzelttirmek istiyorsan septoplasti ameliyatıyla birlikte rinoplasti ameliyatı yaptırman daha faydalı, buna septorinoplasti deniyor, cidden güvenilir doktor bulmak problem, bir de güveniyorsun hatta başkalarında harikalar yaratan bir doktora ameliyat oluyorsun sende farklı bir sonuç alınabiliyor beni de korkutan bu, herkesin bünyesi, derisi, kemiği bir değil canım, bu işler şans işi birazda.

acikcasi seklinden memnun degildim ergenlikten beridir, septum da sebebi oldu sayilir ameliyat kararinda. Evet risk her doktorda var eger bir sansizlik yasanacaksa ama doktora iyi karar vermek gerek sonra pismanligi iki kat yasamamak icin herhalde.

acikcasi seklinden memnun degildim ergenlikten beridir, septum da sebebi oldu sayilir ameliyat kararinda. Evet risk her doktorda var eger bir sansizlik yasanacaksa ama doktora iyi karar vermek gerek sonra pismanligi iki kat yasamamak icin herhalde.

Kesinlikle haklısın canım o bakımdan seçtiğin doktorun çıkarttığı işleri görmek gerekiyor bence. İnşallah sağlığına ve istediğin gibi bir burna kavuşursun, Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah.

kızlar benim yarın 6. günüm dikişlerimin çıkması mı gerekiyomuş?
alçı değiştirilirken..

kızlar benim yarın 6. günüm dikişlerimin çıkması mı gerekiyomuş?
alçı değiştirilirken..

Canım benim beşinci gün yani dün dikişlerim alındı ama atele dokunmadı, sadece burun ucumdaki dikişleri aldı, ateli değiştirmeyecek direkt çıkartacak cuma günü yerine de bişey takmayacak, sizin doktorun uygulaması nasıl bilmiyorum.

Canım benim beşinci gün yani dün dikişlerim alındı ama atele dokunmadı, sadece burun ucumdaki dikişleri aldı, ateli değiştirmeyecek direkt çıkartacak cuma günü yerine de bişey takmayacak, sizin doktorun uygulaması nasıl bilmiyorum.

canım senın doktorla benım doktor aynı prensıplerı ızlıyorlar
ben ozel hastanede oldum ama
doktorum gatada yetısmıs
sanırım gata da bu olay hep boyle
5. gun dıkısler
10.cu gun tampon ve alcı dırek alınıyor

yarın benimde dikişler alıncak o zaman.acıyomu dikişler alınırken.???
ben dün gece cok fena burnuma vurdum elimle uyurken nasıl ağrıdı uyandım korkuyla.burnumun ucuna dokunsam acıyo nasıl cıkarcalar

canım senın doktorla benım doktor aynı prensıplerı ızlıyorlar
ben ozel hastanede oldum ama
doktorum gatada yetısmıs
sanırım gata da bu olay hep boyle
5. gun dıkısler
10.cu gun tampon ve alcı dırek alınıyor

Olabilir canım her yiğidin bir yoğurt yiyişi var umarım sonuçlarını güzel alırız, sabırsızlıkla bekliyorum, hem kendi burnumu hem sizinkileri, valla ilk fırsatta koyalım resimleri, bu gidişle termesosdan önce koycaz :))))):hulya:

skyeed senin burnun şekil olarak nasıldı, sen nasıl olmasını istedin?

Bilge beyin hastalarından yan profilden kalkık bir burun gördünmü canım? ben yandan kalkık durmasını çok istiyorum, cansu dere gibi, nehir erdoğan gibi, bilge bey yaparmı acaba böyle?

burnum şekil olarak kötü değil, derim ince ve yüzüme gidecek uzunluk bir burnum var yalnız deviasyonlu, nehir erdoğanın koçum benim dizisinde estetiksiz hali vardı, burun ortasında hafif kemer, aynen benimburnuma çok benziyor o hali, inşallah şekil olarak yapılması daha kolay bir burun gibi, ameliyatım inşallah başarılı geçer,

yarın benimde dikişler alıncak o zaman.acıyomu dikişler alınırken.???
ben dün gece cok fena burnuma vurdum elimle uyurken nasıl ağrıdı uyandım korkuyla.burnumun ucuna dokunsam acıyo nasıl cıkarcalar

Canım tampnlarım alınırken acımıştı, dikiş alınırken de çok hafif bir acı oluyor, ama kaydadeğer bir acı değil, benim burnumun ucu da öyle acıyordu, dokunamıyordum ama dikişler alınırken çok korkma bence ben çok kastım kendimi korkudan acıyacak diye ama boşa kasmışım.

benımde yarın dıkıslerım alıncak ınsallah buraya canım hıc acımadı dıye yazabılırım

skyeed canım burnunun durumu nasıl, şekli ne alemde?

alçının altından iyi görünüyo yarın görücem cok heyecanlıyım hemen yazarım sonucu..
arnica kullanıyorum gözlerim tamamen düzeldi yarın morluklarım biter diye düşünüyorum.
süper bi krem.
termessos benim maymun fare karışımı halimi görmüştü şimdi neredeyse normale döndüm..yanaklarımın şişlikleri hariç.

geçmiş olsun canım inşallah hayalindeki sağlıklı ve güzel burna kavuşursun... darısı da bana olsun :)

arnhice şişliklerede ıyı gelıyor mu canlar ya
bu arada skyreedcım sen dıkıslerle alcıyı mı aldırıosun
bıkac kısıyı takıp edıorum
beynımede az oksıjen gıtmedıgı ıcın herkesı karıstırdım bırbırınedelikafadulden

ay gene yanlıs yazmısım nıckı
termessos u bıldıgın termos yapmıştım:kedi:
senıde skyreed yapmısım
pardon şekerim:kedi:

Back
X