- 1 Şubat 2008
- 1.108
- 12
- 158
nefes problemi olan arkadaslara bir sorum olacak, simdi bende septum egriligi var sola dogru ve bunu baska bir sebeple gittigim kkp ci söylene kadar farketmemistim. Kokuyu az aldigimi biliyordum ve kendi tahminim sol tarafimdan sadece 30% nefes alabiliyorum. Nfes darligi cekmiyorum yada cekmedigimi saniyorum ama sizde nasil nefes problemim vardi yada oksojene hasretmisim falan deniliyor ya acaba bende oksijene hasretmiyim farkinda degilim.
Ameliyat olmak icin kendimi ikna edici sebepler bulmaya calisiyorum galiba :)
Canım ben iki sene önce acayip şekilde birden bire sinüzit olmaya başladım, ama nasıl oluyorum, tam kesildi derken tekrar başlıyor ve ambulanslarla taşındım resmen, faranjit desen keza öyle, ayrıca uyuyorum yorgun uyanıyorum falan sonra bir gün aile hekimimle (kendisiyle samimiydim) sohbet ederken bana burun kemiğimin eğri olduğunu söyledi, bir de özellikle burun yapımdan dolayı (burun deliklerim çok dar ve basıktı) nefes alamadığımı ve bu yüzünden halsizliklerimin olduğunu ameliyat olursam tüm sıkıntılarımın kesileceğini söyledi, onun tavsiyeleriyle araştırma yaparken doktorumu buldum ve ameliyat olmaya tamamen karar verdim, ve tamponlarım alındığından beridir ciğerlerim resmen bayram yapıyor, daha önce ben hiç nefes almıyormuşum ya, geceleri ağzım açık uyuyordum sürekli ağız kuruluğu ve geniz akıntım oluyordu,umarım artık sıkıntılarım kesilir.