Sabaha doğumum var?

Çok heyecanlı Bir avazda kurtulursun inşallah Filmlerdeki gibi bağırmak yok sancın geldiği zaman var gücünle ıkın. Bağırarak enerjini tüketme Doktorun sezaryene geçelim derse hiç ikiletme, önemli olan bebeğin sağlıklı olması nasıl doğduğu değil. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz.

Valla bakıcaz bakalım bagırıyo muyum ıkınıyo muyum Yok ikiletmem ama inşallah normal olur

Valla bakıcaz bakalım bagırıyo muyum ıkınıyo muyum Yok ikiletmem ama inşallah normal olur
Ikınırsın ıkınırsın Hakkında hayırlısı neyse o olsun. Sıcak duş(kaynar veya ılık değil) doğumu hızlandırıyor aklında bulunsun. Yürüyüş ve merdiven çıkmanında faydası var. Ben bile heyecanlandım Rabbim bu tatlı telaşları isteyen herkese ve bana da yaşatsın inşallah

Aminn inşallah isteyen herkese rabbim evlat nasip etsin Şuan 2 cm açılma varmış inşallah kolayca açılır fırt diye çıkar

Yok sancım hiç yok nst de hafif çıkmış ama bişey hissetmiyorum hiç suni ile daha çok açılır dimi rahim de yumuşamış demişti
Suni sancı doğumun yapay olarak başlatılması demek aslında. Genelde ilk vajinal doğumlarda doğum süresi uzayabiliyor. Suni sancı işleri hızlandırdığı için evet açılmaya faydası var denebilir. 2 sancı arasındaki süre kısaldıkça açılman artmış olacak. Allah yardımcın olsun. Sağ salim kucağına alırsın inşallah bana müsade

Teşekkürler amin inşallah

Ben de suni sanci ile doğum yaptım. 2 gün sürdü inşallah sizinki kısacık olur biter. Her annenin bebeği kendine güzeldir. Ben de bunu çok merak ediyordum ama gördüğüm an aşık oldum yavruma

Ben de suni sanci ile doğum yaptım. 2 gün sürdü inşallah sizinki kısacık olur biter. Her annenin bebeği kendine güzeldir. Ben de bunu çok merak ediyordum ama gördüğüm an aşık oldum yavruma
Nee 2 gün mü neden öyle oldu açılman olmadı mı

Reactions: The
Nee 2 gün mü neden öyle oldu açılman olmadı mı
Bence bunları konuşmak için kötü bir gece senin için evet maalesef olmadı ve çok uzun sürdü. Bebek sağlıklı olduğu müddet normal doğurmak istediğimi söylemiştim doktoruma. O da birinci gün akşam 6ya kadar suni sancı verdi kesti, ikinci gün yeniden başladı. Ama pişman değilim açıkçası:)

Hayırlısı bakalm benim nasıl olacak

Gerçekten suni, sancı normal sancısıdan kat kat fazla ağrısı var. Şua. Bu saatte herşey bitmiştir diye yazıyorum. Yoksa asla demezdim:) umarım sen ve bebek iyisinizddir

Allah yardımcın olsun canım bi avazda kurtul. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…