- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Hiç de uykum yok
Çok heyecanlıSabah yatış yapıcaz doğum için suni sancı ile normal doğum yapacağız inşallah olursa. Çok merak ediyorum bebeğimin tipi yüzü gözü nasıl acaba nasıl bi bebeğim olacak merak ediyorum. Sürpriz yumurta gibi aynı bana dua edin sorunsuz çabucak doğum yapıyım
Valla bakıcaz bakalım bagırıyo muyum ıkınıyo muyumÇok heyecanlıBir avazda kurtulursun inşallah Filmlerdeki gibi bağırmak yok sancın geldiği zaman var gücünle ıkın. Bağırarak enerjini tüketme Doktorun sezaryene geçelim derse hiç ikiletme, önemli olan bebeğin sağlıklı olması nasıl doğduğu değil. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz.
İnşallah teşekkür ederimCanımm sağlıkla al kucağına inşallah
Bebişinde sapasağlam gelsin kucağına rahat bir doğum olmasını dilerimmis kokusunu bol bol çek içine yarın
Ikınırsın ıkınırsınValla bakıcaz bakalım bagırıyo muyum ıkınıyo muyumYok ikiletmem ama inşallah normal olur
Aminn inşallah isteyen herkese rabbim evlat nasip etsinIkınırsın ıkınırsınHakkında hayırlısı neyse o olsun. Sıcak duş(kaynar veya ılık değil) doğumu hızlandırıyor aklında bulunsun. Yürüyüş ve merdiven çıkmanında faydası var. Ben bile heyecanlandım Rabbim bu tatlı telaşları isteyen herkese ve bana da yaşatsın inşallah
Aa süper. Şuan hissettiğin bir sancın var mı ?Şuan 2 cm açılma varmış inşallah kolayca açılır fırt diye çıkar
Yok sancım hiç yok nst de hafif çıkmış ama bişey hissetmiyorum hiç suni ile daha çok açılır dimi rahim de yumuşamış demiştiAa süper. Şuan hissettiğin bir sancın var mı ?
Suni sancı doğumun yapay olarak başlatılması demek aslında. Genelde ilk vajinal doğumlarda doğum süresi uzayabiliyor. Suni sancı işleri hızlandırdığı için evet açılmaya faydası var denebilir. 2 sancı arasındaki süre kısaldıkça açılman artmış olacak. Allah yardımcın olsun. Sağ salim kucağına alırsın inşallah bana müsadeYok sancım hiç yok nst de hafif çıkmış ama bişey hissetmiyorum hiç suni ile daha çok açılır dimi rahim de yumuşamış demişti
Teşekkürler amin inşallahSuni sancı doğumun yapay olarak başlatılması demek aslında. Genelde ilk vajinal doğumlarda doğum süresi uzayabiliyor. Suni sancı işleri hızlandırdığı için evet açılmaya faydası var denebilir. 2 sancı arasındaki süre kısaldıkça açılman artmış olacak. Allah yardımcın olsun. Sağ salim kucağına alırsın inşallah bana müsade
Nee 2 gün müBen de suni sanci ile doğum yaptım. 2 gün sürdüinşallah sizinki kısacık olur biter. Her annenin bebeği kendine güzeldir. Ben de bunu çok merak ediyordum ama gördüğüm an aşık oldum yavruma
Bence bunları konuşmak için kötü bir gece senin içinNee 2 gün müneden öyle oldu açılman olmadı mı
Hayırlısı bakalm benim nasıl olacakBence bunları konuşmak için kötü bir gece senin içinevet maalesef olmadı ve çok uzun sürdü. Bebek sağlıklı olduğu müddet normal doğurmak istediğimi söylemiştim doktoruma. O da birinci gün akşam 6ya kadar suni sancı verdi kesti, ikinci gün yeniden başladı. Ama pişman değilim açıkçası:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?