Sabaha doğumum var?

Doğurdum kızlar suni sancı verildi ama bu sefer de rahim agzına yakın olan miyom açılmayı engelledi bebek kanala giremedi sezeryana çevirdiler tatlış bi kızım oldu çok şükür
Gözünaydın canım çok sevindim Allah büyütmeyi de nasip etsin inşallah

Doğurdum kızlar suni sancı verildi ama bu sefer de rahim agzına yakın olan miyom açılmayı engelledi bebek kanala giremedi sezeryana çevirdiler tatlış bi kızım oldu çok şükür

Masallah o zaman size :) kucuk hanım dunyaya hosgelmis, görecek bol bol guzel gunleri olsun insallah, Allah anali babali buyutmek nasip etsin.

Benim kızımdan tam bir ay küçük. Sağlıkla, mutlulukla büyütün.

Merhabalar cok merak ediyorum bebeginiz nasıl doğdu benimde haftaya alınacak gelişim geriliği olduğu için siz kaçınvı haftada doğurdunuz bebegin ölçünleri sağlık durumu nasıl
Normal doğdu bi sıkıntısı hastalığı yok çok şükür ölçümleri normal boyu 49 cm doğdu usg de 46-47 çıkıyordu

Merhabalar cok merak ediyorum bebeginiz nasıl doğdu benimde haftaya alınacak gelişim geriliği olduğu için siz kaçınvı haftada doğurdunuz bebegin ölçünleri sağlık durumu nasıl
Ne kadar bi gelişim geriliği var benim bebeğimde de vardı son haftasında 2 haftaya kadar açılmıştı ara

Maşallah çok şükür kaçıncı haftada peki kilosu nasıl
39. Haftada doğdu kilosu 3100
Ne kadar bi gelişim geriliği var benim bebeğimde de vardı son haftasında 2 haftaya kadar açılmıştı ara
kaçıncı haftada başladı gerilik son ay başlamıştı benim bebek içeride yeri dar oldugu için yanlış ölçüm olabiliyormuş

39. Haftada doğdu kilosu 3100

kaçıncı haftada başladı gerilik son ay başlamıştı benim bebek içeride yeri dar oldugu için yanlış ölçüm olabiliyormuş
Benim su azlığı sorunum vardı 32. haftadan itibaren ama ben doğum yaptım zaten 3.5 aylık oğlum var şimdi tosun gibi maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…