- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Zoğurzun mu kuşum?
Doğurdum kızlar suni sancı verildi ama bu sefer de rahim agzına yakın olan miyom açılmayı engelledi bebek kanala giremedi sezeryana çevirdiler tatlış bi kızım oldu çok şükürNasil oldunuz anne bebis?
Gözünaydın canım çok sevindimDoğurdum kızlar suni sancı verildi ama bu sefer de rahim agzına yakın olan miyom açılmayı engelledi bebek kanala giremedi sezeryana çevirdiler tatlış bi kızım oldu çok şükür
Doğurdum kızlar suni sancı verildi ama bu sefer de rahim agzına yakın olan miyom açılmayı engelledi bebek kanala giremedi sezeryana çevirdiler tatlış bi kızım oldu çok şükür
Benim kızımdan tam bir ay küçük.Doğurdum kızlar suni sancı verildi ama bu sefer de rahim agzına yakın olan miyom açılmayı engelledi bebek kanala giremedi sezeryana çevirdiler tatlış bi kızım oldu çok şükür
Amin teşekkür ederimMasallah o zaman size :) kucuk hanım dunyaya hosgelmis, görecek bol bol guzel gunleri olsun insallah, Allah anali babali buyutmek nasip etsin.
yaa sizin de yeni dogdu demekBenim kızımdan tam bir ay küçük.Sağlıkla, mutlulukla büyütün.
Aminn Teşekkür ederimAra ara açtığınız konuları görüyordum.
Sağlıkla kucağınıza almışsınız, çok sevindim.
Darısı başımıza inşallah.
TeşekkürlerGeçmiş olsun. Ömrü uzun, bahtı açık, hayırlı bir evlat olsun inşallah.
Merhabalar cok merak ediyorum bebeginiz nasıl doğdu benimde haftaya alınacak gelişim geriliği olduğu için siz kaçınvı haftada doğurdunuz bebegin ölçünleri sağlık durumu nasılİnşallah en kısa sürede rabbim bi evlat nasip eder size de
Normal doğdu bi sıkıntısı hastalığı yok çok şükür ölçümleri normal boyu 49 cm doğdu usg de 46-47 çıkıyorduMerhabalar cok merak ediyorum bebeginiz nasıl doğdu benimde haftaya alınacak gelişim geriliği olduğu için siz kaçınvı haftada doğurdunuz bebegin ölçünleri sağlık durumu nasıl
Maşallah çok şükür kaçıncı haftada peki kilosu nasılNormal doğdu bi sıkıntısı hastalığı yok çok şükür ölçümleri normal boyu 49 cm doğdu usg de 46-47 çıkıyordu
Ne kadar bi gelişim geriliği var benim bebeğimde de vardı son haftasında 2 haftaya kadar açılmıştı araMerhabalar cok merak ediyorum bebeginiz nasıl doğdu benimde haftaya alınacak gelişim geriliği olduğu için siz kaçınvı haftada doğurdunuz bebegin ölçünleri sağlık durumu nasıl
39. Haftada doğdu kilosu 3100Maşallah çok şükür kaçıncı haftada peki kilosu nasıl
kaçıncı haftada başladı gerilik son ay başlamıştı benim bebek içeride yeri dar oldugu için yanlış ölçüm olabiliyormuşNe kadar bi gelişim geriliği var benim bebeğimde de vardı son haftasında 2 haftaya kadar açılmıştı ara
Ayyyy inşallah benimkide öyledir ama ben üç tane doktora gittim perinatologa da gittim hepsi aynı şeyi söyledi39. Haftada doğdu kilosu 3100
kaçıncı haftada başladı gerilik son ay başlamıştı benim bebek içeride yeri dar oldugu için yanlış ölçüm olabiliyormuş
Evet benimki şu an üç hafta sizin bebeginiz ne durumdaNe kadar bi gelişim geriliği var benim bebeğimde de vardı son haftasında 2 haftaya kadar açılmıştı ara
Ben de 3 doktora gittim biri perinatologtu hepsi geri ölçtü 46-47 çıkıyordu 49 doğduAyyyy inşallah benimkide öyledir ama ben üç tane doktora gittim perinatologa da gittim hepsi aynı şeyi söyledi
Benim su azlığı sorunum vardı 32. haftadan itibaren ama ben doğum yaptım zaten 3.5 aylık oğlum var şimdi tosun gibi maşallah39. Haftada doğdu kilosu 3100
kaçıncı haftada başladı gerilik son ay başlamıştı benim bebek içeride yeri dar oldugu için yanlış ölçüm olabiliyormuş
Maşallah inşallah benim bebegimde öyle olurBen de 3 doktora gittim biri perinatologtu hepsi geri ölçtü 46-47 çıkıyordu 49 doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?