Sabaha kadar çıldırmazsam iyidir!

Gabriel_

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
2.885
3.699
658
arkadaşlar..
olayı kısaca anlatıcam.şuan o kadar kafam yorgun ki.
şimdi ben bi işe yerleştim kamuda. malum atamaların yapılması sırasında istenen evraklar var. sabıka kaydı vs.. rapor filan.neyse işte ben yarın saba h adliyeye gidip sabıka kaydı alıcam..durup dururken aklıma çok fena bşy takıldı.
ben başka biyere vermek için 2 ay önce filan ikametgah belgesi almıştım muhtarlıktan. onu da yolda düşürmüşüm. o zaman önemsememiştim. ikametgah belgesi ama üz<erinde tüm kimlik bilgilerim de yazıyodu. tc no ...vs herşey yani .ann ebaba adı herşey.
ben o zaman bşy yapmadım.şimdi opat diye aklıma geldi. yabirisi onu bulduysa sahte kimlik çıkardıysa benim adıma kötü işlerde kullandıysa diye...saatlerdir kıvranıyorum resmen. ya yarın adliyede bşy çıkarsa diye temiz kağıdında.
ufffffffff..zaten zar zor elde ettim bu işi. böyle pisi pisine bşy çıkarsa naparım ben

canım iyi düşün iyi olsun...
öyle bişey olmamıştır umarım..

canım benim sıkma boşu boşuna kendini
olmamıştır öyle birşey merak etme
bak yarın gitceksin adliyeye,boşa stres yapmışım diyceksin,kendini yıprattığınla kalıcaksın:1hug:

canım ya durduk yere niye moralini bozuyosunn ,,pozitf ol lütfenn senin dediğin yüzde kaç ihtimall ,,boşyere zehir etme gecenii,,rahat ol canımm

Eee canım herkes bunu düşünebileceği için

öyle kimlik çıkarmak onu bir yerlerde kullanmak

çok da kolay olmasa gerek

Boşuna vesvese yapmışsın.

Fotoğrafın yok,elinde bir kağıtla giden

herkese aaa tamam sen o kişisin diyip

her istediğini kimse yapmaz

Rahat ol.İyi geceler

kızlar inşallah dediğiniz gibi olur..
yarın güzel haberlerle gelirim.:Saruboceq::Saruboceq:

Kim niye uğraşsınki ikametgahınla.. çok karamsarsın ve kendine yazık ediyorsun..
Yarın rahatladığında boşuna kuruntu yaptığına üzüleceksin a.s

merhaba,
gece gece nerden aklınıza geldi bu..
içinizi ferah tutun, biri bilgilerinizi bulup onunla kötü bir şeyler yapmış olsa bile, burası türkiye, çok zor iki ay da yakalanıp sabıka alması :)
o yüzden artık iş sahibi olmanın tadını çıkarın... inşallah sevdiğiniz bir iş olur...

ikametgah için değil, orada tüm kimlik bilgilerim de yer aldığı için takıldım

işte aklıma geldi birden
akşam saat yediden beri bu haldeyim................

arkadaşım bence içini ferah tut... emimim ki kuruntuların boşa çıkacaktır... a.s herşey gönlünce olsunnn... :teselli:

canım avukat olarak sana şunu söyleyeyım...
ikametgah belgesı ile kımseye bır şey vermezler merak etme....
hem sabıka kaydına oyle bir suç hemen işlemezkı....
oooooooo aylar yıllar sürer....
nufus cuzdanı kaybetmemışsın sonuçta....
kaybolan nufus cuzdanı olsaydı ne yapman gerektıgı konusunda hukukı prosedur konusunda bılgı verırdım...
ama muhtarlıktan alınan belge hiç işlem yapılmaz...
hem nedense içime o yırtılmıştır dıye bır hıs var rahat ol..

[RIGHT]fırtınakızı çok sağol..aslında ikametgah diyince bşy olmaz gibi duruyor..
tedirgin olmamın sebebi: o belgede nüfus cüzdanımda yer alan tüm bilgileri yazmışlar..tc no, ana baba adı, doğum tarihim, nüfusa kayıtlıolduğum il- ilçe, aile sıra no, cilt no vs.. hersey vardı yani tüm kimlik bilgilerim. yani neredeyse kimlik kaybetmiş gibi.. ilk kez bi evrak kaybettim. yani gireceğim yer de kamu kurumu[/RIGHT]

canım ona bakarsan nufus cuzdanını kaybedenler ne yapsın...
sen hıççççç kafana takma...
eger bır problem çıkarsa aha ben burdayım...
ama yok illakı benım içim rahat etmez dersen
yarın adlıyeye gıdecekmısın madem savcılıga bır dılekce ver.. ben ikametgah belgemı kaybettım dıye...
daha sonrada yerel bır gzetede ılan yayınlat ben ıkametgah belgemı kaybettım .hukumsuzdur dıye..
ama rahat ol .ınan problem çıkmaz
...

canım çok sağol ya..ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN..
yarın sabah hemen adliyeye gidicem.. sabıka kaydımı inşallah temiz alırım..zaten içim rahat etmez..dediğin gibi orada gerekli şeyi yapıcam.böyle böyle belge kaybettim diye..
ne gerekiyosa yaparım.. 2 ay önce temizdim sabıka kaydı aldığımda,sırnaşık şey inşallah hala öyleyimdir:Saruboceq:

canım sabıka kaydına bır cezanın yada cezanın ınfaz edıldıgıne dair bır bulgu O LA MAZ...
sebeb sen mahkemeden her hangıbır celp geldımı suç işledinmi duruşmaya çıktınmı polısler tarafından arandınmı hayır hayır...
o yuzden rahat ol...
ayrıca sabıka kaydına oyle her suç işlenmez..
işlensede bellı şartlar dahılınde o suçlar silinir...
sen rahat ol..
bu korkuların yersız....

çok sağol gercekten...
gecenin bu saatinde ilgilendiğin için çok tesekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…