- 2 Haziran 2016
- 3.000
- 2.221
- 133
- 34
merhaba. 16. aydan bildiriyorum, değişmiyorlar. telefondaki oyundan sıkılsa yeni bir PlayStation oyunu çıkmış oluyor. oyunu bitirse yeni bir film hiçbirşey yoksa telefondan haberlere vs bakıyor. Başlarda çok şüphelendim çok dedektiflik yaptım ama yok adam sadece keyif yapıyor. keyfine rahatına çok düşkün. yıllarca bekar yaşamış, erken kalkması gereken bi işi yok. kahvaltı alışkanlığı yok. Zaten sizin konunuzu okurken ben açsam ancak bu kadar benzer olurdu dedim. sonuca geliyorum. bu zaman içinde o oyun oynarken yanında uyudum öyle olunca daha erken oyunu bırakıp hadi yatağa girelim üşüyeceksin burda dedi. bazen film izledik bende o yatana kadar oturdum. bazen erken Kalkıp sevdiği şeyleri yaptım kahvaltı için. sırf emek verdim diye bikaç lokma yedi zamanla kahvaltı etme ihtiyacı duymaya başladı. ama bu süreçte benim de uyku düzenim bozulduğu için şuan şartlara göre yatıp kalkıyoruz. hatta bir dönem o kadar alakasız saatlerde uyuyup uyandık ki birbirimizi göremez olduk. Yılların alışkanlığı kolay değişmiyor da ben asıl çocuk olunca bunun sorun olacağını düşünüyorum.
Sizin eşinizde karpuz büyütüyor yani bu yüzden mi maaş alıyor? İnsanlarım bize bu gözle bakması ne iğrenç.
İnsanlar çok acımasız. Kocası Aldatana yuvanı yıkma ayyyyyy diyor bana gelince kocan yerini hak etmiyor.
Çocuk allahtan şimdilik düşünmüyoruz. Zaten ben istemiyorum inşallah da hamile kalmam korunmuyorum çünkü. Ama düşünmüyorum taşınma vs durumları var şu sıralar o yüzden uzak duruyorum.
Kahvaltı kültürü yok ailesinde görmemiş birlikte yememişler şimdi de garip geliyor bir bardak çay alıp gidip salona kuruluyor. Bazen ben kahvaltı yaparken bakıyorum kapıyı çarptı çıktı gitti işe. Uyanma saatini bazen işe gitme saati olarak ayarlıyor uyanır uyanmaz çıkıyor
İnsanlar çok acımasız. Kocası Aldatana yuvanı yıkma ayyyyyy diyor bana gelince kocan yerini hak etmiyor.
Çocuk allahtan şimdilik düşünmüyoruz. Zaten ben istemiyorum inşallah da hamile kalmam korunmuyorum çünkü. Ama düşünmüyorum taşınma vs durumları var şu sıralar o yüzden uzak duruyorum.
Kahvaltı kültürü yok ailesinde görmemiş birlikte yememişler şimdi de garip geliyor bir bardak çay alıp gidip salona kuruluyor. Bazen ben kahvaltı yaparken bakıyorum kapıyı çarptı çıktı gitti işe. Uyanma saatini bazen işe gitme saati olarak ayarlıyor uyanır uyanmaz çıkıyor