Sabaha kadar otur!

merhaba. 16. aydan bildiriyorum, değişmiyorlar. telefondaki oyundan sıkılsa yeni bir PlayStation oyunu çıkmış oluyor. oyunu bitirse yeni bir film hiçbirşey yoksa telefondan haberlere vs bakıyor. Başlarda çok şüphelendim çok dedektiflik yaptım ama yok adam sadece keyif yapıyor. keyfine rahatına çok düşkün. yıllarca bekar yaşamış, erken kalkması gereken bi işi yok. kahvaltı alışkanlığı yok. Zaten sizin konunuzu okurken ben açsam ancak bu kadar benzer olurdu dedim. sonuca geliyorum. bu zaman içinde o oyun oynarken yanında uyudum öyle olunca daha erken oyunu bırakıp hadi yatağa girelim üşüyeceksin burda dedi. bazen film izledik bende o yatana kadar oturdum. bazen erken Kalkıp sevdiği şeyleri yaptım kahvaltı için. sırf emek verdim diye bikaç lokma yedi zamanla kahvaltı etme ihtiyacı duymaya başladı. ama bu süreçte benim de uyku düzenim bozulduğu için şuan şartlara göre yatıp kalkıyoruz. hatta bir dönem o kadar alakasız saatlerde uyuyup uyandık ki birbirimizi göremez olduk. Yılların alışkanlığı kolay değişmiyor da ben asıl çocuk olunca bunun sorun olacağını düşünüyorum.
Sizin eşinizde karpuz büyütüyor yani bu yüzden mi maaş alıyor? İnsanlarım bize bu gözle bakması ne iğrenç.

İnsanlar çok acımasız. Kocası Aldatana yuvanı yıkma ayyyyyy diyor bana gelince kocan yerini hak etmiyor.

Çocuk allahtan şimdilik düşünmüyoruz. Zaten ben istemiyorum inşallah da hamile kalmam korunmuyorum çünkü. Ama düşünmüyorum taşınma vs durumları var şu sıralar o yüzden uzak duruyorum.

Kahvaltı kültürü yok ailesinde görmemiş birlikte yememişler şimdi de garip geliyor bir bardak çay alıp gidip salona kuruluyor. Bazen ben kahvaltı yaparken bakıyorum kapıyı çarptı çıktı gitti işe. Uyanma saatini bazen işe gitme saati olarak ayarlıyor uyanır uyanmaz çıkıyor

Tehtit et :))) secmenkerine derim birdaha seni secmezler ha makul zamanda yatip makul zamanda kalkmazsan diye :))
Esin esprisi ama...
Yata yata parasini kazaniyor demekki. Halk birsey icin secmisse kalksin isini yapsın.

Ay keske kocaminda oyle bir isi olsa. Var ya omce tr yi sonra dunyayi gezerdik.

Ama ben isini suistimal edilmesini sevmiyormuyorum. Denetlemesi gereken yada yapmasi gereken hic birsey yok mu?
Hicmi gitmiyor ise?
Yada meclis toplandigindami gidiyor sadece ? :))

Ay neyse konu kaydi... :)) turk milleti iste. Meraklidir.

Ama bidaha kocana oy vermicem, isini yapmiyor ha bire yatiyor. :)))))
Cok taniyoruzda sanki. :)
Canımm haftada 3 gün evdeyse 2 gün gidiyor çoğunluk olarak evde olduğu içim gitmiyor dedim. Sizin verdiğinizi oylar direkt onu seçmiyor zaten ya da onun gibi olan binleri seçmiyor siz adaya ya da partiye oy verirsiniz onlar seçilir dğzen böyle ki bu 1923 den beri böyle :) onunla aynı işi yapanlar toplantılara bile gitmiyor şehir dışına çıkıyorlar vs vs. Biz yine evdeyiz bir telefonla orada oluyoruz. Bende siyasiyim dışardan gördüğünüz kadar kolay bir iş değil belki hamal olsa daha kolay olurdu!

Gelmeyen adamı ne bahaneyle sokucam ki? Zaten istediğini geldi Zaman alan biri. Ama bından sonra tavrım farklı olacak. Bende herkes gibi belli bir saatte uyuyup uyanmak istiyorum bak uyandım yalnızım uyuyor hala
Bakın cevabını siz vermişsiniz zaten ''istediğini geldiği zaman alan biri ''diye ...
Demekki ne yapmak gerekiyormuş;istediğini istediği zaman vermemek gerekiyormuş....

Bakın cevabını siz vermişsiniz zaten ''istediğini geldiği zaman alan biri ''diye ...
Demekki ne yapmak gerekiyormuş;istediğini istediği zaman vermemek gerekiyormuş....
Sadece bunu yapsam düzelecek mi yani? Öyleyse bu geceden başlıyorum.

Sadece bunu yapsam düzelecek mi yani? Öyleyse bu geceden başlıyorum.
Denemeden bilemezsin %50 şansın var
Kendin demişsin 10 da yatsamda gece 3 gelip beni uyandırıp istediğini yapıyor diye
Gece 3 de geldiği zaman bu saate sana bişey yok deyip yataktan kov, bak bakalım bidaha seni 3 de uyandıracak mı?
Her istediği şeyleri dakkasına yaparsanız böyle olur ..

Yatak odasıyla cezalandırmayın bence. Sonra acısı sizden çıkabilir.
Çalışmıyormuşsunuz, e sabah erkenden kalkma mecburiyetiniz de yokmuş. Siz ona ayak uydurun.
Yani illa akşam erkenden yatma kuralı niye?
Siz ona ayak uydurmuyorsunuz ama size uydurmasını bekliyorsunuz
Bu da çok yanlış

Bunu yapan bir tek eşim değil lütfen işinden mesleğinden dolayı yürümeyin bunu her partiden olan bu mesleği yapanlar yapıyor. Lütfen insaflı yorumlar yapın ya da hiç yapmayın. Kimin ne iş yaptığı hangi şartlarda çalıştığı ancak kendisini ve ailesini ilgilendirir. Burda benim bahsettiğim geç yatması. İşi değil saygılı olun.
Sadece sizi değil vergimle kazandığına göre beni de sonuna kadar ilgilendiriyor

Yatak odasıyla cezalandırmayın bence. Sonra acısı sizden çıkabilir.
Çalışmıyormuşsunuz, e sabah erkenden kalkma mecburiyetiniz de yokmuş. Siz ona ayak uydurun.
Yani illa akşam erkenden yatma kuralı niye?
Siz ona ayak uydurmuyorsunuz ama size uydurmasını bekliyorsunuz
Bu da çok yanlış
3 öğün yemeye dikkat eden biriyim eşim de bence fazla zayıfız. Belki o da düzene girerse birlikte kilo alırız diye düşünüyordum ama artık kendi bilir valla ben yatar uyurum gelirse gelir gelmezse kendi bilir çünkü kavga etmekten yoruldum çocuk gibi de surat asıyor

Ben hak verdim size. Ben de sinir olurdum. Benimki de geç saatlere kadar oyun oynayan biri ama neyse ki işe gitmek zorunda sabah yoksa maaşı yatmıyor. :KK53:

Ben hak verdim size. Ben de sinir olurdum. Benimki de geç saatlere kadar oyun oynayan biri ama neyse ki işe gitmek zorunda sabah yoksa maaşı yatmıyor. :KK53:
Ohal nedeniyle benimki de gidiyor hatta haftasonu bile ama bu seferde gideceği sahte uyanıyor hemen evden çıkıyor :)))

Ev hanımısınız ve çocuk da yok. Ben olsam kocamla ps bile oynarım valla. Şu an çalışıyorum ve beveğim var. Buna rağmen oturuyorum haftasonları.

Herşeyi gectim 38 lilo olusunuza takıldım :110:kilo ile alakalı olarak varsa bi problem uyku düzeni sart hem almada hem vermede.
Evli degilim bu tarz bi durum ile karsilasmadim ama yatak odası hakimiyetini elinize almaniz işe yarayabilir.Sizi uykunuzdan edecegine sabain 3 de gelsin siz uyumadan sizinle birlikte olsun.Hem belki oda yorulur ustune rehavet çöker uyur.Sırf çabuk ve iyi uyuyabilmek için sevisenler var.Kocanizdada oyle bi etki yaratir belkio_O

Eşim gece 2-3-4lere kadar oturuyor. Sabah işe gitme zorunluluğu olmadığı içinde geç vakte kadar uyuyor. Ben erken yatıyorum genelde bazen 1e kadar duruyorum ama haftasonları haftaiçi ev hanımı olsam da düzenli bir hayatım var erken kalkar işime gücüme bakarım. Ama eşimin sen uyu uykum gelince bende uyurum demesinden rahatsız oluyorum. Telefonda oyun oynuyor durmadan vakti bununla geçiyor. Beraber sarılıp uyumaya hasret kaldım şurda 5 aydır evliyiz toplasam 10 kere aynı anda yatağa girmişizdir. Çok sıkıldım ne desem kar etmiyor. Neden böyle ?
Bekar hayatına devam ediyor gibi düzene sokamadım
Uyku duzeni basa bela. Ben uyuyana kadar yanimda uzan sonra yine kalkarsin deyin yumusak yumusak

Haftanın belli zamanlarında olsa belki göz ardı edilebilir ama geneli böyle. Ben uyanıyorum yalnız kahvaltı yalnız oturma yalnız köpek gezdirme. Üstelik dün gece o uyumadı diye bende uykusuz kaldım çünkü sabah erken kalkmaya alışmışım. Erken dediğim 9-10 mesela o da o saatte kalksa sorun olmayacak ama yatıyor uyuz oluyorum bende. En doğru durum sanırım cezalandırmak istediğini o istediğinde değil ben istediğimde vermek. Belki çözüm olabilir. Basit gibi ama konu aslında can sıkıcı

Canımm haftada 3 gün evdeyse 2 gün gidiyor çoğunluk olarak evde olduğu içim gitmiyor dedim. Sizin verdiğinizi oylar direkt onu seçmiyor zaten ya da onun gibi olan binleri seçmiyor siz adaya ya da partiye oy verirsiniz onlar seçilir dğzen böyle ki bu 1923 den beri böyle :) onunla aynı işi yapanlar toplantılara bile gitmiyor şehir dışına çıkıyorlar vs vs. Biz yine evdeyiz bir telefonla orada oluyoruz. Bende siyasiyim dışardan gördüğünüz kadar kolay bir iş değil belki hamal olsa daha kolay olurdu!
[/QUOTE]

Bi kac gunlugune hamalla yer degisitirin bakalim hem size de degisiklik olur ;)
Eskiden beri boyle oldugu icin
Koltugu kapan karpuz buyuttugu icin
Bu durumda olabiliriz belki :)
Cok havalisiniz ya
Biz halkiniza da bi el atmak ister misiniz ?
Valla ozendim hayatiniza ...

Uyumuyorsa zorla uyutamazsınız ya o erken yatacak ya da siz uyumayacaksınız.Benim uykum olsa bile yanında uyuyorum dizine yatıyorum.Yatagıma gidip yatamıyorum uykum kaçıyor çünkü..Siz yatakta o oyunda daha şimdiden hiç normal değil.Geceyi ayrı geçirmek için,eski hayatı devam ettirmek için evlenmediniz.Arada uyum olması lazım..

Bi kac gunlugune hamalla yer degisitirin bakalim hem size de degisiklik olur :KK66:
Eskiden beri boyle oldugu icin
Koltugu kapan karpuz buyuttugu icin
Bu durumda olabiliriz belki :)
Cok havalisiniz ya
Biz halkiniza da bi el atmak ister misiniz ?
Valla ozendim hayatiniza ...[/QUOTE]
Ben mi havalıyım iyi okuyun isterseniz yorumlarımı. Siyasi olmak hamal olmaktan daha zor olur olmaz insanların ağız kokusunu çekmek kimseye minnet etmeden hamallık etmekten daha zor bence. Konu mesleği değil zaten geç uyuması.

Back
X