Sabaha kadar otur!

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
Eşim gece 2-3-4lere kadar oturuyor. Sabah işe gitme zorunluluğu olmadığı içinde geç vakte kadar uyuyor. Ben erken yatıyorum genelde bazen 1e kadar duruyorum ama haftasonları haftaiçi ev hanımı olsam da düzenli bir hayatım var erken kalkar işime gücüme bakarım. Ama eşimin sen uyu uykum gelince bende uyurum demesinden rahatsız oluyorum. Telefonda oyun oynuyor durmadan vakti bununla geçiyor. Beraber sarılıp uyumaya hasret kaldım şurda 5 aydır evliyiz toplasam 10 kere aynı anda yatağa girmişizdir. Çok sıkıldım ne desem kar etmiyor. Neden böyle ?
Bekar hayatına devam ediyor gibi düzene sokamadım

Bence eşinizi bu kadar sıkmayın, evleniyor diye sıkı yönetim kampına alındı değil ya. Uyuyamayan insan uyuyamıyor gerçekten. Biraz siz ona uyum sağlamaya çalışın biraz o size uyum sağlamaya çalışsın orta yolu bulun bence :) Mesela yatakta film izleyin geç saatlerde.

İnsanların uyku alışkanlıkları maalesef ki medeni haline göre şekillenmiyor.
Ben de eşiniz gibiyim, gece 12 ya da 1 de uyuduğumu bilmem, çalıştığım ve öğrenci olduğum dönemde dahi 4ten önce uyuyamazdım.
Şöyle anlatayım, siz nasıl sabaha kadar oturamıyorsanız, eşinizin de sizinle erkenden yatmasını beklememeniz gerekir.
Çünkü evli olsanız dahi, her insan farklıdır ve karşıdakini kendinize benzetme çabası, sadece ilişkinize zarar verir.

Eşim gece 2-3-4lere kadar oturuyor. Sabah işe gitme zorunluluğu olmadığı içinde geç vakte kadar uyuyor. Ben erken yatıyorum genelde bazen 1e kadar duruyorum ama haftasonları haftaiçi ev hanımı olsam da düzenli bir hayatım var erken kalkar işime gücüme bakarım. Ama eşimin sen uyu uykum gelince bende uyurum demesinden rahatsız oluyorum. Telefonda oyun oynuyor durmadan vakti bununla geçiyor. Beraber sarılıp uyumaya hasret kaldım şurda 5 aydır evliyiz toplasam 10 kere aynı anda yatağa girmişizdir. Çok sıkıldım ne desem kar etmiyor. Neden böyle ?
sana söyle ters köse örnek veriyim esim sabah ise cok erken gider o yüzden önemli bisey olmadıgı sürece 11 gibi uyuya kalırr ee bende ev hanımıyım asıl keyfim 11 den sonra baslar esim dese hadi yatalım ne isim var simdiki yatıcam derim yani esim korku filmi yada amerikan dizileri izlemez o uyudumu ben dizilerimi acar sinemadan düsen filmleri izler keyif yaparım gecede 3 ten önce uyumam tabi günüz 12 den öncede kalkmam bence esini sıkma yani

asıl sen kendini esine uydursan süper olurr cocuk yoksa tabıı

Acaba bir derdi mi var? Size anlatamıyor içine atiyor sonra da uykusu mu kaçıyor? belki düşünmemek için kendini eğliyor o yüzden uyuyamıyor olabilir. Bilemiyorum ama aklıma ilk bu geldi.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim öncelikle hepsine cevap vericem tabii. Eşimin işi zorunlu bir iş değil işe gitmese de maaş geliyor. Ne olduğunu açıklamayayım şimdi. Siyasi diyelim.
Evet erken uyuması da dert olurdu belki ama bu kadar geç olduğu Zaman da benim canımm sıkılıyor çünkü düzene girelim istiyorum. Belli bir saatte yatalım sabah beraber kahvaltı yapalım istiyorum çünkü o uyandığında ben çoktan yapmış oluyorum bu da canımı sıkıyor her sabah yalnız. Evlenmenin de bir adabı var birlikte bir hayat ama adam bekar hayatına devam ediyor ben buna sinirleniyorum.
Oyun oynuyor kızınca bırakıyor ben uyuyunca devam. Mesela şu an ben yatakta yazıyorum o salonda oynuyor. Beni sinirden uyku tutmadı normalde bu saatlere kadar ayakta kalmam.
Bünyeye de zarar değil mi ya? Mesela geç kalktığı içim kahvaltı yapmaz.
Evlenmeden önce ben 10 dedin mi uyur sabah 8 de kalkardım çalışmadığım zamanlarda bile.
Şimdi ona uyum sağlamak için bu saatlere kadar bekliyorum hadi yatalım diyorum yok Allah yok ! Uyumuyor !?

Acaba bir derdi mi var? Size anlatamıyor içine atiyor sonra da uykusu mu kaçıyor? belki düşünmemek için kendini eğliyor o yüzden uyuyamıyor olabilir. Bilemiyorum ama aklıma ilk bu geldi.
Bekarlık zamanında da böyleydi. Doğru düzgün uyumaz uyanmaz kahvaltı kültürü zaten yok vs vs. Çok sağlıklı bir ailede büyümemiş etkisi olabilir kuralları yokmuş hiç. Benim babam saat 8 olsun ayağa dikerdi beni beraber kahvaltı yapıcaz kalk diye.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim öncelikle hepsine cevap vericem tabii. Eşimin işi zorunlu bir iş değil işe gitmese de maaş geliyor. Ne olduğunu açıklamayayım şimdi. Siyasi diyelim.
Evet erken uyuması da dert olurdu belki ama bu kadar geç olduğu Zaman da benim canımm sıkılıyor çünkü düzene girelim istiyorum. Belli bir saatte yatalım sabah beraber kahvaltı yapalım istiyorum çünkü o uyandığında ben çoktan yapmış oluyorum bu da canımı sıkıyor her sabah yalnız. Evlenmenin de bir adabı var birlikte bir hayat ama adam bekar hayatına devam ediyor ben buna sinirleniyorum.
Oyun oynuyor kızınca bırakıyor ben uyuyunca devam. Mesela şu an ben yatakta yazıyorum o salonda oynuyor. Beni sinirden uyku tutmadı normalde bu saatlere kadar ayakta kalmam.
Bünyeye de zarar değil mi ya? Mesela geç kalktığı içim kahvaltı yapmaz.
Evlenmeden önce ben 10 dedin mi uyur sabah 8 de kalkardım çalışmadığım zamanlarda bile.
Şimdi ona uyum sağlamak için bu saatlere kadar bekliyorum hadi yatalım diyorum yok Allah yok ! Uyumuyor !?
ooo FBI mı yoksaa :))) türk versiyonu tabi gerci mit te kapandı ama

asıl sen kendini esine uydursan süper olurr cocuk yoksa tabıı
Çocuk yok ama 4 e kadar oturmak sabah da 3 e kadar uyumak normal mi? Nasıl ona uyuyayım? Evde köpek var çişe çıkıyor sabah o saate kadar yatarsak bu ev ne olur o köpek batırır? Sorumluluklar bende o anca sabaha kadar otursun öğlene kadar uyusun. İlk aylarda böyle yapan ilerde de yapar ve benim canımı çok sıkıyor bu durum :KK43::cry:

Back
X