- 18 Kasım 2014
- 4.909
- 6.390
- 358
- Konu Sahibi angelsblue28
EMniyete şikayette bulunun, onlar psikolojik destek konusunda da yardımcı olacaklardır.Günaydın sırf sizinle paylaşmak az da olsa rahatlamak için üye oldum Siz hiç rüya gördüğünüz zaman kabus dolu anlar yasadiniz mi uyurken tam istediginiz yerdesiniz ama.ruyada kabus olan yerde istemediginiz yerde ve istemediğiniz insanlarla siz hiç uyku ile uyaniklik arasında korkarak yalvararak nolur kabus bitsin orda uyanmiyim allahım nolur annemin yaninda uyanayim diye korkuyla sicrayarak uyandınız mı? Siz o kabusların neden olduğu rüyadan çığlık atarak kalbiniz sanki agzinizda atiyor ölecek derecede bu hissi yaşadınız mi? Siz hiç haklı olduğunuz halde konuşmanız gerekirken sırf şiddet görmemek icin susup korkudan titrediniz mi? Sadece tek amacınız aileniz ile kimseye karışmadan sessiz kendi halinde huzurlu kafası rahat birşekilde yaşamak isteyipte sürekli kötü olumsuzluklar ve huzursuzluklarla karsilastiniz mi? Siz hiç okadar sene korkutularak baskı görerek assagilanarak degersizlestirilerek artık günlük söz gibi hakarete ugrayarak yasadinizmı? En can alıcı nokta sizin en guzel en masum en temiz zamanlariniz cocuklugunuz hiç haketmediginiz şekilde sorulmadan size sökülüp ellerinizden alindimi? Sizin hiç küçücük yaşta boynunuza büyük yükler sorumluluk lar bindimi? Siz hiç icinize icinize haykırdınız mi? Siz her gece en sevdiğiniz okulda uniforma ile okuduğunuzu okul hasretiyle yandıginizi ve uyaninca hayallerindeki yerde değilde tam kabusun içinde olduğunuz oldumu? Siz hiç 10.yaşındayken uyumadan önce allaha yalvarıp allahım gözlerimi açtığımda annem yanimda olsun bikere koklayim yeter diye uyuyana kadar yalvarıp gözünüzü actiginizda hiçbişey yok ve hickirarak ağlayıp uykuya daldınız mi küçücük yaşta ? Siz hiç icinizdekileri söylemek isteyipte soyleyememenin hakkiniz oldugu halde nekadar acı ve kahir olduğunu biliyormusunuz ve bu sırada gözlerinizden düşen yaşlar ile birlikte elbisenizi tirnaklarinizla parcaladiniz mi? Siz hiç 10 yaşındayken tacize ugradiniz mı o yasta küçücük bir çocukken kurtulmak için çırpındınız mi ve aynı olayı yıllar sonra 28 yaşında tekrar yasadinizmi ağlayarak o günü hatirladiniz mi yine olan bana oldu diye ağladınız mi siz banyoya gidip ellerinizi şungerle citileyip boynunuzu sungerle citiledinizmi ben 10 yaşında nekadar korktuysam 28 yaşında da korktum ayni korku aynı gözyaşıSiz hiç baba ve annenizin ortasinda yatmak ve 1 kere de olsa onların ellerini tutup yürümenin en basiti onlarla yan yana kendinizi hayal ettiniz mihayalini kurdunuz mu ?