sabaha kadar uyuyamadımki hiç :(((

özür dilerim..
belki 8-10 yorumun açıklamasını sende yaptım sana patladım gerçekten çok özür dilerim kalp krmak değildi niyetim

özür dilerim..
belki 8-10 yorumun açıklamasını sende yaptım sana patladım gerçekten çok özür dilerim kalp krmak değildi niyetim

Yok kırılmadım ama nacizane bir tavsiye de bulunayım. Buraya haklı olduğunu düşünerek ilk Kez bir konu açtım ve ben kendimi haklı bulurken bir anda herkes bana saldırdı. Yahu dedim neymişim ben? O saldırılar o kadar işe yaradı ki şuan sorun diye baktığım bir çok şeyde yol kateddim. Yani kimse seni tanımadığı için hususî bir gıcıklık yapılmıyor. 3. Şahısların bakış açılarını dikkate almak da fayda var.

Kimsenin niyeti seni kırmak üzmek olamaz herkes senin derdim var dediğin konuya bakış açılarını getiriyorlar. Telafi etmen için bir şans değerlendir bence.

Cok sıkıcı hatta kusura bakmayin ama korkunc bir evlilik benim nazarimda.
oldu olacak camdan birer kafes yaptirin, icinden cikmayin bir daha.
ona izin yok, bu yasak...
ailelerle gorusmek bile burokratik engellere takiliyor.
Hayatı bu sekilde zorlastirmanin ne anlami var, yazik degil mi ikinize de?

Eşiniz bayramda evde tek kalmak istemiyordur. Sizinle geçirmek istiyordur bayramı. Bizde geçen hafta başı benzer bir durum yaşadık. Ailem yazlığa gitti bende bayramda çocuklarla birkaç günlüğüne bende gitmek istiyorum onları çok özledim dedim. Bayramda olmaz ben ne yapıcam tek sen yoksun çocuklar yok dedi. Bende (eşim ticari taksi işletiyor bayramda çalışacak) sen zaten çalışacaksın dedim 24 saat çalışmayacağım herhalde tüm bayram dedi. Bende biraz surat astım tabii hayır dediği için. O akşam konuşmadım hiç. Ertesi gün aradı beni biliyorum anneni 2 aydır görmüyorsun özlediğini de tahmin ediyor, seni anlıyorum. Ama bayramı eşim ve çocuklarım olmadan geçirmek istemiyorum sende beni anla. Şöyle yapalım mı sen cuma ve pazartesi günleri izin alabilirsen hafta sonunu birleştirip 4 gün gideriz ben götürürüm otobüste çocuklarla zor olur (aslında tek derdi bizden ayrı kalmamak evlendiğimiz günden beri gündüz o arkadaşlarıyla ben arkadaşlarımla görüşürüz ama akşam özellikle de gece hiç ayrı kalmadık) senin içinde uygun mu dedi. Tamam peki dedim bende geçen hafta perşembe akşamı yola çıktık gece oradaydık 4 gün kalıp döndük her iki tarafında gönlü olmuş oldu.

Son düzenleme:
Bekar arkadaslarıyla görüşemez diyen bendim bu biİm cevremizde böyledir.sen nasıl istersen öyle yaparsın biz iİn vermiyoruz..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sizin çevrenizde bütün arkadaşlar aynı anda evleniyor demek ki ya da herkesin dostluğu evlenene kadar, çok tuhaf. ben bugün evleniyorum diye arkadaşım da evlenmek zorunda mı? ya da arkadaşım evli değil diye görüşemeyecek miyim? eşim için de aynısı geçerli tabi. hangi çevre sizin çevre? merak ettim şimdi

Valla benim ailemdede öyledir komsularımızda öyle istanbul da oturuyoruz.evlenmek zorunda değiller tabi ama siz görüşmeyebilirsiniz.ister görüşün ister görüşmeyin bu sizin sorununuz zaten burda polemik yaratmıyoruz asıl amacımız konu sahıbıne yardımcı olmak olay amacından şaştı

değişik kafalar bunlar peki bakalım, mutluluklar konu sahibine ben zaten diyeceğimi dedim onunla sorunumuz yok

Son düzenleme:
değişik kafalar bunlar peki bakalım, mutluluklar konu sahibine ben zaten diyeceğimi dedim onunla sorunumuz yok

Bana görede bunun aksı değişik kafalar.6yıllık evliyim bi sorunumda yok bu konuyla ilgili eşimde görüşmez bende.

belki senin gidebileceğim bir ortam değildir hem arkadaşlarına eşim olmadan gelemem diyemez ya çok abartıyosun. birde sen eşinin ailesiyle neden görüşmüyosun

ya pardon ama konu sabının annesı babasının hakkı yokmu evlatlarıyla bır bayram gecırmeye.koskoca adam benı dusunmuyorsun dıye sebep sunup yollamak ıstemıyor.bu ne bencıllıktır nasıl bır duyarsızlıktır ya.ve bır cok arkadas ta konu sahıbıne sahura kaldırmadı dıye ara ve alttan al dıyor.esının bencıllıgı yuznden bunlar yasanmıs ve bence haketmıs.anne babalarımızla gecırecek kac bayramımız var bılmıyoruz ne var yanı 10 gun tek kalsa.evlenmeden once dadısımı bakıyordu ona.

neden bukadar birbirinizi boguyorsunuzz...ben evliligimde ozgur olmasam o evlilik biter benim icinnn bu kadar yasaklar koymayinn arkadasiylada gorussun ne varki bundaa ya ben anlayamadimmm cok abartmissiniz ikinizdee...yasaklarla evlilik olmazzz...

Yorumların tamamını okumadım. Madem birbirinizin aileleriyle görüşmüyorsunuz, ya tek tek kendi ailenize gideceksiniz, ha ayrılmak istemiyorsanız hiç gitmeyeceksiniz. Mesela sizin aileniz nerde? Ailenizin olduğu şehirde ufak tatil ayarlayabilirsiniz, 1 gün orda geçirirsiniz, sonra otelinize gidersiniz. Ama başlarda erkek doktorla nöbet tutuyorsunuz diye kıskanan eş, pek sağlıklı gelmedi. Tamam sosyal yaşamda arkadaşınıza dikkat edin ama bu biraz abartı geldi. Ayrıca sözününü çiğneyip arkdaşlarıyla nasıl iftara gitmiş? Boğazından lokmalar nasıl geçmiş?

Evlilikte yanlış davranışlarınız var ilk olarak onları düzeltmeye başlayın derim.. Ailesi ile görüşmemek bilmiyorum sorun ne ama eğer sen onun ailesi ile görüşmezsen oda senin ailenin yanına bayramda gitmek istemez.ailesi ile aran iyi olsaydı bak nasıl seninle gidip Bayram yapıyordu.. Herşey karşılıklı evlilikte..ben böyle görüyorum burdaki konulardan..ha ama seni de ailenin yanına göndermemesi de haklı bişey değil yani ama sen önce bu konuyu hallet derim canım

Kaç senelik evlisiniz? hiç ailemle bayram geçirmedim demişsiniz eşinizin ailesiyle hiç geçirdiniz mi? siz onun ailesiyle görüşmediğiniz için o da sizinkiyle görüşmüyor sanırım benim aileme gidilmiyor seninkine neden gidilsin hesabı. Ailesiyle görüşmeme nedenleriniz neler? Adam annene göndermeyeceğim dememiş ki burada olayı çarpıtıyorsunuz git demiş ama siz bazı söylediği şeyleri gitmenizi istemediği için söylüyor sanıyorsunuz adam birlikte evimizde oturalım demiş ki zaten gidecekmişsiniz neyin sorununu yapıyorsunuz ki aslında bayramlar ayrı kutlanmaz ailesiyle çok büyük sorun yaşanmadığı sürece her iki aileye de gidilmesi hak geçmemesi taraftarıyım. İftara neden gidemezsin dediniz onu da anlamadım neden gidemiyor? neden ayrı ayrı arkadaşlarıyla görüşemezmiş. Bu nedir yahu arkadaşlarıyla iftar yaptı diye sahura kaldırmamışsınız, kavga çıkarmışsınız ne desin adam eşim izin vermiyor gelemem mi desin sanki barlara gidecek iftar bu yani alt tarafı zaten ezan geç okunuyor sohbet muhabbet geçmiştir. Annene gitmekle kıyaslama nedeni sen tek başına taa annenlere başka şehire gideceksin bensiz tek başına, ama benim bir iftarıma karışıyorsun demek istemiş. Bayramı eşinizden ayrı geçirmek içinize sinecek mi onun ailesiyle de mesafeli de olsa görüşseniz o da sizin ailenizle görüşür ama anlatmadığınız başka şeyler de var bence ailenize gitmek istememesinde.

Farkındaysanız gitme dememiş zaten gidiyor konu sahibi ama beraber geçirsek olmaz mı demiş sadece. Ayrıca o adam da ağaç kovuğundan çıkmadı eşiyle beraber ailesinin yanına gitmezse eşi de gitmez zaten gidicem annemin yanına dedi. Sadece bazı imaları oluyor dedi ama direkt göndermice dememiş olay eşinin arkadaşlarıyla iftara gitmesinde kopmuş vay efendim evlilermiş tek başına gidemezmiş. Erkek erkeğe iftarsa karısı neden gitsin ayrıca o da görüşsün bayan arkadaşlarıyla öyle tek tek görüşmek yok bizde ne demek. Hele iftara gitti diye sahura kaldırmayarak cezalandırmak ne demek herşeyden önce günah o adam aç aç oruç tutuyor konuşmazsın ama kaldırır yemeğini önüne koyarsın yani. İftara gidecek diye ev inlemiş normal mi.

Yorum yapmayim dedim ama dayanamadım doğrusu...normalde hep erkekleri elestiririm ben yapi olarak da feminenim ama inanın haksizsiniz...

Yani evet eşiniz yanlış tutum sergilemis ama bu kadar kopuk bi hayat şekli olmamalı bence.

1-Arkadaş ortamı neden ayrı gayrilik gerektirsin anlamıyorum her yere beraber gidilir...
2-Aile konusunda neden ısrarcı olduğunuzu anlamadım açıkçası biz bayram gelse de bi yerlere kacsak diye ölüyoruz...
3-Ne güzel başbaşa kalalim demiş daha ne istiyosunuz.? Olmaz benim ailemle birlikte olcaz görüşmek zorundasın dese bosardiniz heralde...
4- Sahura kaldirmadim sabah da işe gitti diyosunuz bunu yapmak yerine konuşmayı denemeniz gerekiyordu yani ben yalnız başına eşimi bırakıp ailemle bayram gecircem aynı seyi o size yapsa senin ailen ben miyim onlar mi diye ortalığı ayağa kaldirirdiniz...
5-Sen de gel diyorum gelmiyo demişsiniz bir de adam niye gelsin ki siz onun ailesiyle gorusmezseniz o da sizin ailenizle görüşmez sizinki aile de onunki değil mi her ne yaşanmış olursa olsun madem görüşmek istemiyorsunuz eşiniz gayet mantıklı davranmis başbaşa zaman geçirin ne var bunda buyutcek...

Fazla naz yapıyorsunuz gibi geldi yanlış anlamayin sakin da...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evlilik böyle birşey değilki.birbirinizi neden kastınız bukadar.sadece 2 kişilik bi dünya olmazki.biz eşimle birbirimize hiç karışmayız.ben istedğim zaman giderim anneme kalırım isterse oda gelir gelmezse keyfi bilir.arkadaşlarımızlada görüşürüz bazen eşlerle toplanırız.yani bunlar çok normal şeyler.bence evlilik danışmanına gidin derim.

Siz annenize gitseniz eşiniz yanlız kalacak yazık günah değilmi ben şahsen ne pahasına olursa olsun hemde bayram da eşimi yanlız bırakıp hiçbir yere gitmem aileme bile bence siz bu gitme işini biraz daha düşünün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…