• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabaha kadar uyuyamadımki hiç :(((

OBirKardelen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2014
1.434
761
83
günaydın herkese hernekadar bana gün aymasada :(
eşimle tartıştık dün halada konuşmuyoruz sebep ise;benim bu bayramı ailemde geçirmek istemem onunda beni göndermek istememesi..
son bir haftadır gidiş günüm yaklaştıkça burnumdan getiriyo zaten alenen söylemeden başka şeyeri bahane edip tartışma sebebi arıyo
sende gel diyorum gelemem diyo sende gitme diyo
ben evlendiğimden beri ailemle hiç bayram geçirmedim kv.lerlede görüşmüyorum dolayısıyle onlara gitmek istemiyorum
eşimde kimseye gitmeyelim evde oturalım bu bayram diyo
neyse dün çok büyük tartıştık akşam çıkmış gelmiş arkadaşlarımla yemeğe gidiyorum iftar yapıcaz diye
gidemezsin dedim bende,yer ayrıtıldı gitmem lazım dedi
falan derken olay büyüdü baya yüksek sesle tartıştık,camları falan kapattım ben artık komşular duymasın diye :14:
ben eşimi o da aynı şekilde beni evlendiğimizden beri arkadaş ortamına sokmuyoruz öyle anlaştık başta öylede gidiyo gidilecek yerlere beraber gidilir..
yani konu ben yemeğe gitmezsem sende memleketine gidemezsine kadar geldi :25:
ne alaka yaa ne alaka ikisi aynı şeymi :(
gece 12,30 da eve geldi ben oturma odasındaydm biraz tv.izledi bende surat tabi gitti yattı sonra sahura falan kaldırmadım kendimde yapmadım :((
oturma odasında uyudum zaten 3te falan yatmışımdır burda millete yorum yapıyorum ama içim gidiyo konu açmamak için dayanamadım açtım sonunda
sabahta odaya girdi baktı uyuyo gibi yaptım işe gitti sonra :(
bende akşam işe gidicem yarında memlekete gidiyorum..
Ne yapmalıyım şimdi Allah rızası için akıl verin böyle olursa küs ayrılcaz ama beni çiğnedi yemeğe gitti hayır dememe rağmen hemde :((
lütfen yorum yapınnnnn..

Birbirinizin arkadaş ortamına girmesine müsade etmiyorsunuz...Siz onun ailesiyle görüşmüyorsunuz....Oda bayramda yanlız kalma pahasına sizinle ailenizin yanına gelmiyor...

Hiç bu kadar acayip bir evlilik görmedim.

Bu kadar etraftan izole yaşarken birbirinize sardırmanız çok normal geldi bana.

hanımefendi bu nasıl bir kapristir bu nasıl bir karakterdir,hem eşinizin ailesi ile görüşmüyorsunuz hem yemeğe gitmesine müsaade etmiyorsunuz bir de kızdığınız için eşinizi sahura kaldırmıyorsunuz pes...eşinizin ailesi ile görüşmeyip kendi ailenize gitmekteki ısrarınız ne sebeptendir merak ettim...bu arada sırf eşinize kızdığınız için kaldırmadığınız sahurun vebalini nasıl ödersiniz bilemem ..hani burda daha feminen bayanlar aaa mecbur mu kaldırmaya diyeceklerdir fakat başından beri sizin kaldırma alışkanlığınız olduysa bu yaptığınızın affedilir bir yanı yok eşiniz sayenizde tüm gün susuz dolanacak ortalıkta umarım içiniz rahattır..bende kalkmadım demişsiniz o sizin tercihiniz...ben eşinizin yerinde olsam sırf inatla bana bunu yapıyorsanız sizi affetmem şahsen..

günaydın herkese hernekadar bana gün aymasada :(
eşimle tartıştık dün halada konuşmuyoruz sebep ise;benim bu bayramı ailemde geçirmek istemem onunda beni göndermek istememesi..
son bir haftadır gidiş günüm yaklaştıkça burnumdan getiriyo zaten alenen söylemeden başka şeyeri bahane edip tartışma sebebi arıyo
sende gel diyorum gelemem diyo sende gitme diyo
ben evlendiğimden beri ailemle hiç bayram geçirmedim kv.lerlede görüşmüyorum dolayısıyle onlara gitmek istemiyorum
eşimde kimseye gitmeyelim evde oturalım bu bayram diyo
neyse dün çok büyük tartıştık akşam çıkmış gelmiş arkadaşlarımla yemeğe gidiyorum iftar yapıcaz diye
gidemezsin dedim bende,yer ayrıtıldı gitmem lazım dedi
falan derken olay büyüdü baya yüksek sesle tartıştık,camları falan kapattım ben artık komşular duymasın diye :14:
ben eşimi o da aynı şekilde beni evlendiğimizden beri arkadaş ortamına sokmuyoruz öyle anlaştık başta öylede gidiyo gidilecek yerlere beraber gidilir..
yani konu ben yemeğe gitmezsem sende memleketine gidemezsine kadar geldi :25:
ne alaka yaa ne alaka ikisi aynı şeymi :(
gece 12,30 da eve geldi ben oturma odasındaydm biraz tv.izledi bende surat tabi gitti yattı sonra sahura falan kaldırmadım kendimde yapmadım :((
oturma odasında uyudum zaten 3te falan yatmışımdır burda millete yorum yapıyorum ama içim gidiyo konu açmamak için dayanamadım açtım sonunda
sabahta odaya girdi baktı uyuyo gibi yaptım işe gitti sonra :(
bende akşam işe gidicem yarında memlekete gidiyorum..
Ne yapmalıyım şimdi Allah rızası için akıl verin böyle olursa küs ayrılcaz ama beni çiğnedi yemeğe gitti hayır dememe rağmen hemde :((
lütfen yorum yapınnnnn..

Hiç sağlıklı değil bence...

Son düzenleme:
gece 12.30 a kadar sizde arkadaşlarınızla yemeğe gidebiliyorsanız haksızsınız , ancak,buna izin vermiyorsa eşiniz ben giderim sen asla diyorsa haklısınız. evlilikte çiftte standart olmamalı.

Son düzenleme:
Evlendikten sonra insan neden arkadaşlarıyla tek tek görüşemesinki bunu anlayamadım. Her yere birlikte gitmek ilişkileri yıpratmaz mı. Eşinizin ailenizin yanına göndermemesi de çok yanlış. Şu durumda küs olarak ailenizin yanında bayram geçirmek sizi de mutlu etmeyecektir. Gitmeden barışın bence :34:

Ne demek ailesinin yanına yollamamk.hadı kalk annenlerw gidelim dese ucar.tavız verme canım ben verdim alt katta oturan annemlere yollamıyor kendi küs diye balkondan balkona konusuyoruz haftada bir belkı yarım saat kapı önünde veya içerde ayak üstü konusuyoz.bende arkadaslarıma gitmem eşimde gitmez bizdede böyle.bekar insanlarla işi olmaz olamaz.herkesın kendi tercihi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

konuyu ilk okuduğumda ne alaka ne karışıyormuş ailenizle görüşmenize diye düşündüm
ama yok onun ailesiyle görüşmüyorum
yok birbirimizi arkadaş ortamına sokmuyoruz...
bu kadar dipdibe beraber, hayatlarınızı kısıtlayarak yaşamak hoş mu? alın işte. ne olacak adam arkadaşları ile gitse iftara?
çocuk musunuz siz?

durumun çok zor anlayabiliyorum seni. Ailevi meselenizi falan hiç karışıtırıp yargılamadan sadece konunuza gelirsek tek yapabileceğiniz güzel güzel konuşmak. Onu çok sevdiğinizi söyleyip ama ailenizi de görmeniz gerektiğini ona güzelce anlatıp onun gönlü tam olduktan sonra gidin bence. Yoksa küs giderseniz aklınızda eşinizde kalır ve tatil burnunuzdan gelir. Biraz tatlı dil sadece :34:

gece 12.30 a kadar sizde arkadaşlarınızla yemeğe gidebiliyorsanız haksızsınız , ancak,buna izin vermiyorsa eşiniz ben giderim sen asla diyorsa haklısınız. evlilikte çiftte standart olmamalı.

ya biz bunun davasını okadar çok yaşadıkki erkek dr.la nöbet tutuyorum diye bile hıçkıra hıçkıra ağlatırdı beni sen artık evlisin öyle arkadaşlarınla görüşemezsin diye diye görüştürmedi kimseyle..
bende ben görüşmüyosam sende görüşmiyceksin dedim tamam dedi ve görüşmüyoduda çift olarak görüşyoduk..
ama dün öyle olmadı :(

eşinle ailesinin arası senin kayınbabana verdiğin ters cevaplar yüzünden açılmıştı bildiğim kadarı ile bu durumda sende bayrama gitme otur kocanla..adam ailesinden ayrı karısı ile kalmak istiyor artık normal..sizin ailenize gelmekte istememekte bu durumda haklı sanırım yazmadan geçemedim..ayrı arkadaş grupları ayrı aileler bilmiyorum yaşadığınız şeyin adı evlilik mi.:19:

Son düzenleyen: Moderatör:
ya biz bunun davasını okadar çok yaşadıkki erkek dr.la nöbet tutuyorum diye bile hıçkıra hıçkıra ağlatırdı beni sen artık evlisin öyle arkadaşlarınla görüşemezsin diye diye görüştürmedi kimseyle..
bende ben görüşmüyosam sende görüşmiyceksin dedim tamam dedi ve görüşmüyoduda çift olarak görüşyoduk..
ama dün öyle olmadı :(
o zaman haklısın. yok öyle bencillik. iyi yapmışsın gitme demekle..
sende dinleme git arkadaşllarınla iftara.

Son düzenleme:
hanımefendi bu nasıl bir kapristir bu nasıl bir karakterdir,hem eşinizin ailesi ile görüşmüyorsunuz hem yemeğe gitmesine müsaade etmiyorsunuz bir de kızdığınız için eşinizi sahura kaldırmıyorsunuz pes...eşinizin ailesi ile görüşmeyip kendi ailenize gitmekteki ısrarınız ne sebeptendir merak ettim...bu arada sırf eşinize kızdığınız için kaldırmadığınız sahurun vebalini nasıl ödersiniz bilemem ..hani burda daha feminen bayanlar aaa mecbur mu kaldırmaya diyeceklerdir fakat başından beri sizin kaldırma alışkanlığınız olduysa bu yaptığınızın affedilir bir yanı yok eşiniz sayenizde tüm gün susuz dolanacak ortalıkta umarım içiniz rahattır..bende kalkmadım demişsiniz o sizin tercihiniz...ben eşinizin yerinde olsam sırf inatla bana bunu yapıyorsanız sizi affetmem şahsen..

kapris falan yok oda benim ailemle görüşmüyor zaten biz ailelerimizle anlaşamıyoruz ama biririmizdende vazgeçemiyoruz bu durumda görüşmeme kararı aldık..
ama sahura kaldırmadım çok haklısın vicdanen hiç iyi değilim :((

eşler birbirlerine özgür alanlar ayırmadıkça ilişkinin sağlam gideceğine inanmıyorum. o konu çok önemli değil gerçi iki taraf kabullendiyse ama sarıcak başka bişey kalmayınca birbirinize saldırıyosunuz böyle. eşiniz ailesiyle görüşmediğiniz için muhtemelen bu şekilde bencilce davranıyo. ben olsam barışmak için adım atmazdım sonuçta ortak verilmiş bir kuralınızı kendisi ihlal etmiş. küste olsa gidin ailesine hata yaptığını anlalması gereken o.
sonuçta ailen o senin gitme demek nedir yanii :47:

Evlendikten sonra insan neden arkadaşlarıyla tek tek görüşemesinki bunu anlayamadım. Her yere birlikte gitmek ilişkileri yıpratmaz mı. Eşinizin ailenizin yanına göndermemesi de çok yanlış. Şu durumda küs olarak ailenizin yanında bayram geçirmek sizi de mutlu etmeyecektir. Gitmeden barışın bence :34:

evet asla mutu etmiycek beni şu konumda gitmem aklım burda kalıcak zaten bayramlarda da hiç ayrılmadm şimdiye kadar eşimden:(
ama ben aramak istemiyorum acaba saçma grurmu yapıyorum?

kapris falan yok oda benim ailemle görüşmüyor zaten biz ailelerimizle anlaşamıyoruz ama biririmizdende vazgeçemiyoruz bu durumda görüşmeme kararı aldık..
ama sahura kaldırmadım çok haklısın vicdanen hiç iyi değilim :((

yani bir sinirle hem sen aç susuz kaldın hem eşin ama sana tavsiyem eşinle aran düzelir öncelikle bir mesafede olsa sen onun ailesinden o senin ailenden özür mü olur konuşmamı olur ne olursa aranızı düzeltin aileler görüşmeden evlilik yürümez yarın sizin çocuğunuz olacak büyüyecek evlenecek inanın aynı şey sizden çıkar evladınız sizinle görüşmez olmaz deme olur inan olur....o yüzden iyi kötü aileleri kabul etmelisiniz mesafenizi koruyarak.

Ne demek ailesinin yanına yollamamk.hadı kalk annenlerw gidelim dese ucar.tavız verme canım ben verdim alt katta oturan annemlere yollamıyor kendi küs diye balkondan balkona konusuyoruz haftada bir belkı yarım saat kapı önünde veya içerde ayak üstü konusuyoz.bende arkadaslarıma gitmem eşimde gitmez bizdede böyle.bekar insanlarla işi olmaz olamaz.herkesın kendi tercihi

evet dün tartışma esnasında onuda söyledim sizinkilere gidelim ben gitmiycem annemlere desem tamam dersin dedim..
ya benm annem babam yokmu millet dört gözle benim gitmemi bekliyo :(

durumun çok zor anlayabiliyorum seni. Ailevi meselenizi falan hiç karışıtırıp yargılamadan sadece konunuza gelirsek tek yapabileceğiniz güzel güzel konuşmak. Onu çok sevdiğinizi söyleyip ama ailenizi de görmeniz gerektiğini ona güzelce anlatıp onun gönlü tam olduktan sonra gidin bence. Yoksa küs giderseniz aklınızda eşinizde kalır ve tatil burnunuzdan gelir. Biraz tatlı dil sadece :34:

bak şimdi sen böyle diyince hemen bi arayasım geldi :)
ama eşim arasın :( belki arar belki aramaz bilemiyorum
akşama kadar o çalışcak akşamda ben işe gidicem yarında yolcuyum hiç karşılaşmıycaz yani :25:

evet dün tartışma esnasında onuda söyledim sizinkilere gidelim ben gitmiycem annemlere desem tamam dersin dedim..
ya benm annem babam yokmu millet dört gözle benim gitmemi bekliyo :(

Gelemiycem desen ne kadar üzülürler.eşin ailesiyle görüşüyormu?görüşüyorsa onlar doldurmus olabilir.çünkü ben eşimin ailesiyle konusmazken eşim beni aileme fln yollamj istemezdi onların yanına gidince değişirdi

nekadarda kısıtlamışsınız birbirinizi...eşinizin ailesiyle aynı şehirdemisiniz

Back
X