• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabaha kadar uyuyamadımki hiç :(((

yani bir sinirle hem sen aç susuz kaldın hem eşin ama sana tavsiyem eşinle aran düzelir öncelikle bir mesafede olsa sen onun ailesinden o senin ailenden özür mü olur konuşmamı olur ne olursa aranızı düzeltin aileler görüşmeden evlilik yürümez yarın sizin çocuğunuz olacak büyüyecek evlenecek inanın aynı şey sizden çıkar evladınız sizinle görüşmez olmaz deme olur inan olur....o yüzden iyi kötü aileleri kabul etmelisiniz mesafenizi koruyarak.

ya dedimki bu bayram benmle gelirsen bende kurbanda seninle sizinkilere gelirim dedim daha napiyim söylermisin lütfen :(
yeterince adil değilmi yani benm anne-babamı sevmek zorunda değilsin ama benim hatrım için katlancaksın bende senin için gidicem sizinkilere dedim

ya dedimki bu bayram benmle gelirsen bende kurbanda seninle sizinkilere gelirim dedim daha napiyim söylermisin lütfen :(
yeterince adil değilmi yani benm anne-babamı sevmek zorunda değilsin ama benim hatrım için katlancaksın bende senin için gidicem sizinkilere dedim

o zaman iş değişir haklısın zeytin dalı uzatmışsın...bu sözden sonra yapacağı her hareketin mesuliyeti kocana aittir bacım .

eşler birbirlerine özgür alanlar ayırmadıkça ilişkinin sağlam gideceğine inanmıyorum. o konu çok önemli değil gerçi iki taraf kabullendiyse ama sarıcak başka bişey kalmayınca birbirinize saldırıyosunuz böyle. eşiniz ailesiyle görüşmediğiniz için muhtemelen bu şekilde bencilce davranıyo. ben olsam barışmak için adım atmazdım sonuçta ortak verilmiş bir kuralınızı kendisi ihlal etmiş. küste olsa gidin ailesine hata yaptığını anlalması gereken o.
sonuçta ailen o senin gitme demek nedir yanii :47:

ya üstelik ben yemeğe gitmezsem sende ailene gidemezsin diyo ikisi aynı şeymi arkadaşlarıyla benm ailemi nasıl kıyaslar :50:

nacizane tavsiyem eşinizle aranızda olan bu sıkı anlaşmaları tekrar gözden geçirmeniz..
iki kişiyle ömür geçmez dipdibe...
bırak o görüşsün ailesiyle arkadaşlarıyla...
sende görüş gidin gezin kendinize özel zamanlarınız olsun...

Gelemiycem desen ne kadar üzülürler.eşin ailesiyle görüşüyormu?görüşüyorsa onlar doldurmus olabilir.çünkü ben eşimin ailesiyle konusmazken eşim beni aileme fln yollamj istemezdi onların yanına gidince değişirdi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eşim görüşüyo ailesiyle ama çok onları dinlemez ama yinede belli olmaz bu erkekler evlensede göbek bağları kesilmiyor anneleriyle

Hayatlarını inatla bu kadar zorlaştıran insanları hayretle izliyorum :53: Hem de bu insanlar aşık, evli, seviyor :50:

Yani canım gerçekten çok saçma birsey olmuş degermi hiç yaa sen şimdi kus gtsn oraya burnundn getiricek ailen ister istemez anlicak belki olay xok sahada büyücek telefonla kavga etceksin iz ona şahit olcaklar yazık. Günah hep dusuncekler kızım acaba mutsuzmu hormu görüo lar orda die ... yani bi tatil yapcan burnundn gelcek bence sen şimdi ne yap biliomusun eşini ara ama deki ya saati kurmayı unutmuşum gece kalkamadik de niyetlimisin de hem bilerek yapmadın sansin yalan soliceksin ama mecbur :( çünkü sahura kaldirmaman çok çok büyük yanlış ben bole bişey yapsam esimin dilinden kurtulamazdim yani arayinca bahaneyle kaçta geldin falan sor bole tamam tepkini gster ama kavga boyutuna sürdürme oylelikle yumusar ortam biraz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın herkese hernekadar bana gün aymasada :(
eşimle tartıştık dün halada konuşmuyoruz sebep ise;benim bu bayramı ailemde geçirmek istemem onunda beni göndermek istememesi..
son bir haftadır gidiş günüm yaklaştıkça burnumdan getiriyo zaten alenen söylemeden başka şeyeri bahane edip tartışma sebebi arıyo
sende gel diyorum gelemem diyo sende gitme diyo
ben evlendiğimden beri ailemle hiç bayram geçirmedim kv.lerlede görüşmüyorum dolayısıyle onlara gitmek istemiyorum
eşimde kimseye gitmeyelim evde oturalım bu bayram diyo
neyse dün çok büyük tartıştık akşam çıkmış gelmiş arkadaşlarımla yemeğe gidiyorum iftar yapıcaz diye
gidemezsin dedim bende,yer ayrıtıldı gitmem lazım dedi
falan derken olay büyüdü baya yüksek sesle tartıştık,camları falan kapattım ben artık komşular duymasın diye :14:
ben eşimi o da aynı şekilde beni evlendiğimizden beri arkadaş ortamına sokmuyoruz öyle anlaştık başta öylede gidiyo gidilecek yerlere beraber gidilir..
yani konu ben yemeğe gitmezsem sende memleketine gidemezsine kadar geldi :25:
ne alaka yaa ne alaka ikisi aynı şeymi :(
gece 12,30 da eve geldi ben oturma odasındaydm biraz tv.izledi bende surat tabi gitti yattı sonra sahura falan kaldırmadım kendimde yapmadım :((
oturma odasında uyudum zaten 3te falan yatmışımdır burda millete yorum yapıyorum ama içim gidiyo konu açmamak için dayanamadım açtım sonunda
sabahta odaya girdi baktı uyuyo gibi yaptım işe gitti sonra :(
bende akşam işe gidicem yarında memlekete gidiyorum..
Ne yapmalıyım şimdi Allah rızası için akıl verin böyle olursa küs ayrılcaz ama beni çiğnedi yemeğe gitti hayır dememe rağmen hemde :((
lütfen yorum yapınnnnn..
Hiçbirşeye takılmadım da,eşini sahura mı kaldırmadın.:53:

Birbirinizi arkadaş ortmına sokmamak ne demek.İnsan arkadaşsız çevresi yapar mı?Yeri gelir o arkadaşlarıyla vakit geçirir,yeri gelir sen.Yeri gelir birlikte arkadaş gurubuna katılınır.Sen onun ailesiyle görüşmüyorsun bayramda kendi ailene gitmek istiyorsun yani bilemiyorum ne desek boş.Yanlış ilişkiler davranışlar.

nekadarda kısıtlamışsınız birbirinizi...eşinizin ailesiyle aynı şehirdemisiniz

evet çok kısıtladık :( ben her arkadaşlarmla görüştüğümde zırıl zırıl ağlatıyodu artık tmm dedim huzurum yerinde olsunda sen de yetersin bana görüşmem kimseyle..
ama neler yaşadığımı anlasın diye sende görüşemezsin dedim kabul etti..
yok farklı şehirlerdeyiz ama bir saat aramız uzakta değiliz

eşim görüşüyo ailesiyle ama çok onları dinlemez ama yinede belli olmaz bu erkekler evlensede göbek bağları kesilmiyor anneleriyle

Bu yorumunu da şimdi gördüm.Senin göbek bağın kesildi mi ailenle.Senin annen baban nasıl vazgeçilmezinse,onun içinde öyle.İsterse dünyanın en kötü insanı olsunlar onun annesi babası.değişmez.Ailesini hiçe sayan erkek,yarın seni hiç tanımaz.

:D ara ara bak sen. Evlisin artık bu adamla sen çıkmıyorsun ki o arasın diye bekleme bazen alttan alan olgun olan sen ol. Eşimde bi defasında 2 küçük çocuğumla ailemin yanına 1 hafta gidip geleyim dediğimde olmaz bu çocuklarla 8 saat otobüste gidemezsin. Beni bekle birlikte gidelim 1-2 haftaya kadar demişti. Hatta tartıştık biraz. gittim mutfağa sakinleştim geldim tatlı dille durumu anlattım onu ne kadar çok sevdiğimi bana güvenmesini çok istediğimi anlattım. İnan 5 dk sonra biletimi almıştım ve akşamına otobüse binmiş gidiyordum çocuklarımla. Yani kesinlikle tatlı dil diyorum ben :32:

Evlilik demek tapu mu demek? Birbirinizin zimmetli eşyası mısınız?

cidden böyle yorumları görünce anlamıyorum ya evlenince ne değişiyor?

sadece evin ve nüfustaki medeni halin..

arkadaşlarıyla bensiz gidemez yok bekar arkadaşlarla görüşemez.. arkadaşları da kocalarınızı yiyecek zaten..! ne kadar güvensiz ve paranoyak toplum olundu böyle :ssz:

sürekli dipdibe bir nefes alma payı bırakın :19:

evet çok kısıtladık :( ben her arkadaşlarmla görüştüğümde zırıl zırıl ağlatıyodu artık tmm dedim huzurum yerinde olsunda sen de yetersin bana görüşmem kimseyle..

peki o bayramda ailesinin yanına gitmiyormu....

Hiçbirşeye takılmadım da,eşini sahura mı kaldırmadın.:53:

Birbirinizi arkadaş ortmına sokmamak ne demek.İnsan arkadaşsız çevresi yapar mı?Yeri gelir o arkadaşlarıyla vakit geçirir,yeri gelir sen.Yeri gelir birlikte arkadaş gurubuna katılınır.Sen onun ailesiyle görüşmüyorsun bayramda kendi ailene gitmek istiyorsun yani bilemiyorum ne desek boş.Yanlış ilişkiler davranışlar.

yazdıklarınızın cvbnı verdim hep yorumlarda..
sahurada sırf arayı yumuşatmaya çalışır düşünür ilk adım benden gitmesin diye kaldırmadım ayrıda yattım zaten :(((
ama hazırlayıp kaldırmam lazımdı günahına girdim mübarek gün..
sürekli kaldırırım hergün farklı bişey yaparım ama bugün yapmadım :(

o zaman iş değişir haklısın zeytin dalı uzatmışsın...bu sözden sonra yapacağı her hareketin mesuliyeti kocana aittir bacım .

bekliycem bakalım ararmı ararmazmı artık :(
hemen üste çıkar rızam yok gitme diyo başkada bişey demiyo adam...
iznimi yazdırdım gidiş-dönüş biletim hazır bizimkilerin haberi var iptal edemem artık şu saatten sonra

bende sabaha kadar uyumadim ama sebepler baska..dunyanin bi tarafi aclikla kiriliyor bi tarafi savasla cok eften puften geliyor bazen bizim dertlerimiz..Allah yardim etsin ne diyeyim..ciftler arasinda anlasmazlik hep senin ailen benim ailem olayi oldukca daha cok uykusuz kalirsiniz...

eşin resmen saçmalamış. normal değil bu yaptığı

Back
X