• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabaha kadar uyuyamadımki hiç :(((

Yani canım gerçekten çok saçma birsey olmuş degermi hiç yaa sen şimdi kus gtsn oraya burnundn getiricek ailen ister istemez anlicak belki olay xok sahada büyücek telefonla kavga etceksin iz ona şahit olcaklar yazık. Günah hep dusuncekler kızım acaba mutsuzmu hormu görüo lar orda die ... yani bi tatil yapcan burnundn gelcek bence sen şimdi ne yap biliomusun eşini ara ama deki ya saati kurmayı unutmuşum gece kalkamadik de niyetlimisin de hem bilerek yapmadın sansin yalan soliceksin ama mecbur :( çünkü sahura kaldirmaman çok çok büyük yanlış ben bole bişey yapsam esimin dilinden kurtulamazdim yani arayinca bahaneyle kaçta geldin falan sor bole tamam tepkini gster ama kavga boyutuna sürdürme oylelikle yumusar ortam biraz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bakalım benim işe gitme saatimi biliyo herzaman arar evden çıkmadan bekliycem bakiyim napıcak..
olmazsa ben ararım artık

bayramda kim evinde eşi olmadan tek başına durmak ister.siz eşiniz ailesiyle görüşmüyorsunuz eşinizde misilleme olarak sizin ailenizle sanırım.bayramda herkes kendi ailesine mi gidecek eşsiz.bu aileler mevzuu işin içine girmeye başlayınca evlilikler sarsıntıya uğrar ve sizinki evliliğiniz sarsılmaya başlamış bile.eşinizin arkadaşlarıyla iftara gitmesine tahammül edemiyorsunuz ama kendiniz bayramda eşinizi tek bırakarak ailenizin yanına gideceksiniz bari sesinizi çıkarmayın da olay büyümesin.bazen alttan almayı öğrenin.

bayramda kim evinde eşi olmadan tek başına durmak ister.siz eşiniz ailesiyle görüşmüyorsunuz eşinizde misilleme olarak sizin ailenizle sanırım.bayramda herkes kendi ailesine mi gidecek eşsiz.bu aileler mevzuu işin içine girmeye başlayınca evlilikler sarsıntıya uğrar ve sizinki evliliğiniz sarsılmaya başlamış bile.eşinizin arkadaşlarıyla iftara gitmesine tahammül edemiyorsunuz ama kendiniz bayramda eşinizi tek bırakarak ailenizin yanına gideceksiniz bari sesinizi çıkarmayın da olay büyümesin.bazen alttan almayı öğrenin.

o da gelsin benimle ben 3 yıldır ağzımı açmadım eşim tarafına giderken kocamın hatıdır dedim gittim..
bu bayram da ailemle geçirmek istedim üstelik kurbanda da sizinkilere gidelim dedim..
neden yüklendiniz bukadar bana anlamadım doğrusu ??

evlilik cüzdanına tapu gibi bakılmasını anlamıyorum gerçekten. 2 taraf da arkadaşlarıyla çıkar gezer, tozar. bunda sorun aramak ya da gitme demek kendine güvensizliktir bana göre, benim yetiştiğim toplumsal yapıya göre. sizi yargılamıyorum lakin 2 tarafın da birbiri üstünde bu kadar baskı kurmasını ben pek sağlıklı göremedim :50:

evlilik cüzdanına tapu gibi bakılmasını anlamıyorum gerçekten. 2 taraf da arkadaşlarıyla çıkar gezer, tozar. bunda sorun aramak ya da gitme demek kendine güvensizliktir bana göre, benim yetiştiğim toplumsal yapıya göre. sizi yargılamıyorum lakin 2 tarafın da birbiri üstünde bu kadar baskı kurmasını ben pek sağlıklı göremedim :50:

ben de evlenmedim böyle olacağını bilmiyodum
baktım sürekli sorun sürekli tartışma tmm senin istediğin olsun dedim..
ama eşim çok çok ilgilidir ikiletmez söylediğim bişeyi..
işte problemler çıkmıyor değil arada :(

ben de evlenmedim böyle olacağını bilmiyodum
baktım sürekli sorun sürekli tartışma tmm senin istediğin olsun dedim..
ama eşim çok çok ilgilidir ikiletmez söylediğim bişeyi..
işte problemler çıkmıyor değil arada :(

bence eşinle oturup güzel güzel konuş sen bunu. çocuk gibi tavır yaparak olmaz ki :50:
ailenin de yanında olman gerek sonuçta.
aileler yok,arkadaşlar yok e sadece birbirinizle görüşeceksiniz.. yahu sıkılırsınız birbirinizden, her dakika didişirsiniz :50:

Dün akşam benim eşim de arkadaşlarıyla iftara gitti.12 civarı mesaj attım,nerdesin gelmiyorsan ben yatıyorum dedim.Yattığım gibi mışıl mışıl uyumuşum :) Konuna gelirsek,bu kısıtlamalar karşılıklı satranç gibidir.Sen bir hamle yaparsın,o bir hamle yapar uzar gider.Ben nedense asıl sorununuzun ailelerle görüşmemeniz olduğunu düşündüm.Bence bir an önce ailelerle aranızı düzeltmeye çalışın.Ne yaşadınız bilmiyorum ama bayram vesiledir,hiçbir büyük bayramda uzatılan eli geri çevirmez diye düşünüyorum.Çok çok kırgınsanız fazla içli dışlı olmayın ama en azından evlerine girip çıkacak bir yakınlığınız olsun.

Evlilik demek tapu mu demek? Birbirinizin zimmetli eşyası mısınız?

cidden böyle yorumları görünce anlamıyorum ya evlenince ne değişiyor?

sadece evin ve nüfustaki medeni halin..

arkadaşlarıyla bensiz gidemez yok bekar arkadaşlarla görüşemez.. arkadaşları da kocalarınızı yiyecek zaten..! ne kadar güvensiz ve paranoyak toplum olundu böyle :ssz:

sürekli dipdibe bir nefes alma payı bırakın :19:

Bekar arkadaslarıyla görüşemez diyen bendim bu biİm cevremizde böyledir.sen nasıl istersen öyle yaparsın biz iİn vermiyoruz..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bayrama daha 2 hafta kadar var..
memleketinize erken gidiyorsunuz, eşinizin gönlü olmadan gidiyorsunuz...
bir de küs gitmeye kalkarsanız , yaptığınız tatil keyiften çok sıkıntı verir..

eşinizle sorunlarınızı halledip gidin derim.
küs ayrılmayın...

bence birbirinize bu kadar müdahale etmeyin
bırakın arkadaşlarıyla vakit geçirsin
ben bunu anlamıyorum evlenince ne oluyor yani?
bu kadar birbirinizi sıkarsanız sürekli didişirsiniz...
aile konusuna gelince bence gönlünü almaya bakın çünkü bu şekil giderseniz emin olun burnunuzdan gelirr

Şimdi sen onun ailesini görüyorsan ve onun da görülmesine karşı engellerin varsa adam inada bile yapıyor olabilir.

Ben eşlerin aileleri ile uzun süre küslüğü doğru bulmuyorum. En baştan mesafe koymak en iyisi. Çünkü sen onlara küsersen bu düşmanlık olur. Düşman olununca zaten direkt karşılıklı problemler de başlıyor. Bence eşinin ailesine karşı nefretin öfken neyse bastır bir şekilde. Bu bayram git ellerini öp gel. Eşinin senin ailene gelmek istenmeme nedeni de bu bence.

Artı biraz tuhaf bir evliliğiniz var diyen arkadaşlara da katılıyorum

Beni çiğnedi yemeğe gitti diyorsunuz, siz onu çiğneyip tatile ailenizin yanına başka bir şehire gitmek istiyorsunuz :20:

günaydın herkese hernekadar bana gün aymasada :(
eşimle tartıştık dün halada konuşmuyoruz sebep ise;benim bu bayramı ailemde geçirmek istemem onunda beni göndermek istememesi..
son bir haftadır gidiş günüm yaklaştıkça burnumdan getiriyo zaten alenen söylemeden başka şeyeri bahane edip tartışma sebebi arıyo
sende gel diyorum gelemem diyo sende gitme diyo
ben evlendiğimden beri ailemle hiç bayram geçirmedim kv.lerlede görüşmüyorum dolayısıyle onlara gitmek istemiyorum
eşimde kimseye gitmeyelim evde oturalım bu bayram diyo
neyse dün çok büyük tartıştık akşam çıkmış gelmiş arkadaşlarımla yemeğe gidiyorum iftar yapıcaz diye
gidemezsin dedim bende,yer ayrıtıldı gitmem lazım dedi
falan derken olay büyüdü baya yüksek sesle tartıştık,camları falan kapattım ben artık komşular duymasın diye :14:
ben eşimi o da aynı şekilde beni evlendiğimizden beri arkadaş ortamına sokmuyoruz öyle anlaştık başta öylede gidiyo gidilecek yerlere beraber gidilir..
yani konu ben yemeğe gitmezsem sende memleketine gidemezsine kadar geldi :25:
ne alaka yaa ne alaka ikisi aynı şeymi :(
gece 12,30 da eve geldi ben oturma odasındaydm biraz tv.izledi bende surat tabi gitti yattı sonra sahura falan kaldırmadım kendimde yapmadım :((
oturma odasında uyudum zaten 3te falan yatmışımdır burda millete yorum yapıyorum ama içim gidiyo konu açmamak için dayanamadım açtım sonunda
sabahta odaya girdi baktı uyuyo gibi yaptım işe gitti sonra :(
bende akşam işe gidicem yarında memlekete gidiyorum..
Ne yapmalıyım şimdi Allah rızası için akıl verin böyle olursa küs ayrılcaz ama beni çiğnedi yemeğe gitti hayır dememe rağmen hemde :((
lütfen yorum yapınnnnn..
Kuzum benim sizin iş resmen inada binmiş :26: hemen yemek konusunu dayatmış ikisini aynı kefeye koymuş fakat aynı şey değil ki her bayramda veya diğer zamanlarda sürekli ailesiyle zaten içiçesin ilk defa ailenin yanına gitmek istedin ne var bunda yani zaten ailesine yakın bir şehirde oturuyorsunuz anlayışlı olması gerekirdi peki neden gitmeni istemiyor gerekçesi neymiş... Madem yalnız göndermiyor kendisi de izin alsın ikiniz de gidin..canım benim taviz verme :19: sürekli dediği olmuş sen günler öncesinden hatta aylar öncesinden bu konuyu ona demiştin kabul etmişti giderayak böyle yapması olmadı:20:

Kuzum benim sizin iş resmen inada binmiş :26: hemen yemek konusunu dayatmış ikisini aynı kefeye koymuş fakat aynı şey değil ki her bayramda veya diğer zamanlarda sürekli ailesiyle zaten içiçesin ilk defa ailenin yanına gitmek istedin ne var bunda yani zaten ailesine yakın bir şehirde oturuyorsunuz anlayışlı olması gerekirdi peki neden gitmeni istemiyor gerekçesi neymiş... Madem yalnız göndermiyor kendisi de izin alsın ikiniz de gidin..canım benim taviz verme :19: sürekli dediği olmuş sen günler öncesinden hatta aylar öncesinden bu konuyu ona demiştin kabul etmişti giderayak böyle yapması olmadı:20:

göndermeme gerekçesi gözü arkada kalırmış ben ramazan vakti burda birbaşıma napıcam aç susuz diyo sen beni hiç düşünmüyosun diyo
ama 50 gün izni var ben 1 hafta aldım oda bir hafta alsın gidelim dedim sen gelme demiyorumki :((
bahane canım bahane ben ailesiyle görüşmüyorum onlara gidemiyoruzya bu bayram zehir edicek başka bi derdi yok :5:

Şimdi sen onun ailesini görüyorsan ve onun da görülmesine karşı engellerin varsa adam inada bile yapıyor olabilir.

Ben eşlerin aileleri ile uzun süre küslüğü doğru bulmuyorum. En baştan mesafe koymak en iyisi. Çünkü sen onlara küsersen bu düşmanlık olur. Düşman olununca zaten direkt karşılıklı problemler de başlıyor. Bence eşinin ailesine karşı nefretin öfken neyse bastır bir şekilde. Bu bayram git ellerini öp gel. Eşinin senin ailene gelmek istenmeme nedeni de bu bence.

Artı biraz tuhaf bir evliliğiniz var diyen arkadaşlara da katılıyorum

evliliğimiz normal insanlar gibi arkadaşım tuhaf bir durum sözkonusu değil..
istediğinize katılın isteyen istediğini yazsın ben burda birçok şeyi ifşa edicek değilim..
eşimin mesleği gereği zaten kimseyle içli-dışlı olma istediğin zaman gezme gibi durumlarımda olmuyo..
onun mesleğinin ağırlığını bende taşıyorum neyazıkki..
dikkat ettiyseniz hiçte bu konuda şikayet etmedim kendi kendine kafanıza göre yorum yapmayın lütfen..
doğunun en kötü yerlerinde görev yapıyoruz kime güvenebiliriz ikimizden başka kimsemiz yok..
bizim problem ailelerle ilgili sanırım onu sorun ediyo eşim

göndermeme gerekçesi gözü arkada kalırmış ben ramazan vakti burda birbaşıma napıcam aç susuz diyo sen beni hiç düşünmüyosun diyo
ama 50 gün izni var ben 1 hafta aldım oda bir hafta alsın gidelim dedim sen gelme demiyorumki :((
bahane canım bahane ben ailesiyle görüşmüyorum onlara gidemiyoruzya bu bayram zehir edicek başka bi derdi yok :5:

Bu erkekleri anlama kılavuzu falan yok mu acaba... Her dediği bahane 1 haftada kimse açlıktan ölmez yani:20: resmen dayatma yapmış gitmemen için sunduğu gerekçelere bakar mısın.. Tek yapamıyorsa alsın 1 haftalık izin gelsin yanında bulunsun yokuşa sürmesine gerek yok ki her ne kadar aileler iyi veya kötü olsa da bu erkekler kendi öz anne ve babasında bir türlü kopamıyorlar... Biletini iptal ettirme aradığında güzel bir dille anlat canım inada bindirmeyin baktın adım atmıyor sen at yarına gidiyormuşsun konuşmanız gerekiyor

Dövseydin?
Ne bu öfke yahu?
Madem güvenemeyeceğiniz bir ortam öyleyse eşiniz nasıl görüşüyor anlamadım.

Doğu da sıkıntıların en yoğun olduğu dönemde aynı şekilde yaşadım babamın mesleğinden dolayı ama ben ailemden şunu gördüm. Karı koca birşeyleri birlikte yaparak zevk alır o yaptıkları anlam kazanır gğzelleşir. Aile kavramı herkeste farklı oluyor elbette ama insanların eleştirilerine karşı savunmada bulunurken bu kadar öfkeli olma bence olacaksan da ol yada aman banane?
Nacizane fikir sundum buraya da bu farklı fikirleri almak için konu açmaz mısın zaten? Herkes gibi...

Back
X