Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar fıkırlerınıze cook ıhtıyacım war... sewgılımle sabah uyanınca agızım cok kotu kokuo we rahatsız oluosabah agzımın kokmaması ıcın napabılırım
noolur bısıler onerın
ewde yapabılecegım bısı warmı.. yada urun
![]()
ağzınız kokuyo diye ayrılacaksa defolsun zaten biran öncede sizde kurtulun
Arkadaşlar bu ağız kokusunun %90 sebebi bademcikle alakalı problemden kaynaklanıyor... 1 ay kadar önce bu sebeple doktora gittim ağzımda çürük vs yok dişlerimi sürekli fırçalıyorum diş doktorum beni k.b.b' a yönlendirdi gittim bademciklerime baktı doktor muayene etti ve sorun tamamen bademciklerimden kaynaklı.. benim bademciklerim normal bademciklere göre yapısı, dış yüzeyi daha oyukmuş ve yediğim yemekleri o oyuklarda barındırıyormuş ne kadar dişlerimi fırçalarsam fırçalıyım na kadar gargara yaparsam yapıyım çıkmıyor.. hatta kendimde farkediyorum bademciklerimin yüzeyinde (tabiki bu görünür kısmı) beyaz beyaz bişeyler var.. ve bademciklerimi aldırmayı düşünüyorum.. Dr. bademciklerim alınınca sorunun tamamen ortadan kalkacağını söylüyor.. Yani ağız kokusu sorunu olanlar bademciklerini muayene ettirsin derim..
Arkadaşım sakın bi doktorun sözüne güvenip de aldırma bademciklerini,
Bu dediğin şeyler bademcik taşı,nette araştır bak,çoğu bademciğini aldıran insan bunların yeniden tekrarladığını yazmış,
Ben de aynı sorunları yaşadım,şu an pek olmuyor nedenini tam bilmiyorum ama yediğimiz yemeklerle de alakası var bunun,
Netten bademcik taşı deyip araştırdım,ameliyat kesinlikle çözüm değil diyor çoğu kişi,
Başka doktorlara da görün derim,sonuçta sağlık bu ihmale gelmez,geçmiş olsun...
Annemde pek aldırmam taraftarı değill.. Ayrıca gittiğim dr. da öyle sıradan bir doktor değil iyi bir doktor neden yanlış yönlendirmiş olsunki?? yada alacağı ameliyat parası içinmi bunu yapmış dersin?? ama insan sağlığı bu kadar ucuz olabilir mi? Bak şimdi kafam karıştı işte.. Doktor alınınca problem ortadan kalkar dediğinde annem neden alınsın ki bedemciğin bir çok işlevi var daha farklı bir yöntem yok mu demişti ve doktor da bademciğe kadar ne dokular var ağız içinde çok işlev gören, bademciği bu kadarda büyütmeyin gözünüzde hem sırf ağız kokusu problemi için bademciklerini aldıran çok insan var hepside sonuçtan çok memnunlar demişti.. Tekrarlama olayını bende sordum çünkü küçük kardeşiminde 2 yaşında iken bademcikleri alındı ve bademcik yerleri boş olması gerekirken ellediğinde dışarıdan bile farkedilebiliyor yuvarlak yuvarlak bişiler var bizde merak edip doktora götürmüştük ve doktor bunlar lenf bezleri bademcik değil bademcik tekrar büyüme yapmaz demişti.. Ne doğru ne yalan bilemiyorum tabiki..
arkadaşlar sadece sabah uyandığımda değil, yemek yedikten kısa bir süre sonra dişimi fırçalamış dahi olsam ağzımda sürekli rahatsız edici bir koku var. sanki acıktığımda olan koku gibi. dişçiye gittim, bir sorun yok dedi, dahiliye detaylı muayene etmedi, yüzeysel baktı. bildiğim kadarıyla midemde de bir sorun yok. kalıcı çözümü bilen var mı?