sabahları eşinizi nasıl işe yollarsınız ?

giyinmesine yardımcı olur kahvaltı hazırlar gidrkende sarılır öper dua eder ve pencerden taa sokağın sonunda kaybolana kadar bakarım oda dönüp bakar bazen el sallar bazen msj atar onu çok sevdiğimi sölerim bazende o beni arar yolculma merasimi böle :asigim:

aslında ben ona hep soruyorum kahvaltı istermisin diye.istem,yor kahvaltı yapmak..
evimizde sürekli kek,puhaça tarzı şeyler olur.ben sürekli yaparım bu türşeyleri hiç boş bırakmam evi..
eşim onlardan alır eline yiye yiye iner merdivenleri..
arada bir canı isterse hadi kahvaltı yapalım der hafta içi ozaman hazırlarım işte..

Sabahları birlikte çıktığımız için evden kapının iç tarafında vedalaşırırız :kedi:

biz de 3 seneyi bitiricez, hamileyim 2 ay sonra doğurucam, eşimi bir gün kahvaltısız, kapıdan arkasından bakmadan göndermemişimdir.ilk 3 ayım kusmalarla geçti, ben o haldeyken kalktım eşime kahvaltı hazırladım, çok kızıyordu ama yatınca da ben kendimi rahatsız hissediyordum.akşamları da erkenden her şeyimi hazırlar eşimi beklerim.kapıda öpreke karşılarım.bebeğim olunca da bebeğimle hazırlayım göndercez babamızı :)) ben çok seviyorum kocamı :)) zaten az görüyorum. 5 dakika bile çok kıymetli bizim için.

bende 2 aylik ewliyimmmm... e$cagimi ne kahwaltisiz ne öpücüksüz yollariimm:asigim:

ılk günler dürterek uyandırdım insan kocasını öpücükle uyandırır dedi :roflol::roflol:
Öpüyorum uyandırıyorum kayvaltımızı yapıyoruz ve beraber çıkıyoruz .. :hulya:

biz beraber çıkıyoruz eve erken kalkmışsam rahatsız değilsem kahvaltı hazırlarım yeriz oynaşa oynaşa çıkarız
beni işe bırakır araba içinde koklaşırız :asigim:

Pazar günleri hariç kahvaltıda tost yediğim için ona da sabahları
kepekli ekmekle tost yapıyorum yanına da 1 bardak süt.cokacimcoook Bundan çok hoşlanmıyor ama
eğer varsa yanında sabah sabah kola içerlmaz:

oyy aşkım o benimmm her sabah erkenden kalkarım güzel bir kahvaltı hazırlarımoturur beraber yeriz çünkü yanlız yemeyi hiç sevmez bende ona eşlik ederim bazen poaça felan yaptımmı yemesi için çantasına koyarım sonra kapıda öpüşe koklaşa işe gönderirim gözden kaybolana kadar kapıyı kapatmam oda 3 kere döner döner bakar :):) akşamda geldiği saati dakikası dakikasına bilirim zile basmadan açarın kapıyı hoşgeldin derim öperimm sarılırım oda çok mutlu olur... ya zaten bu bizim ailede vardı annem her sabah akşam babamı öpe öpe işe gönderirdi 26 senelik evliler hala öle hep balkonda beklerdi babamı inşallah bi 25 sene sonra bende aşkımla öle olurum tabi hepimiz inşallah hep öyle oluruz arkadaşlar....

Sabah bende kahvaltı hazırlarım. Kahvaltıda bile öpüşe koklaşa yemek yeriz. Sonra kapıdada öpüşüp koklaşırız. Bolca dua ederim arkasından. Arabayla giderse. Allah tekerine taş değdirmesin derim (amin)
3 sefer ya rezzak derim arkasından üflerim. Hayırlı bol helel kazançlar nasip etsin rabbim derim.Sokak başına kadar bakarım ardından. Akşamda balkonda beklerim aşkımı gelirken sellektör yapmaya başlar sokağın başından ve iki sefer kornaya basar bu seni seviyorum demektir aramızda. Biz 8 yıllık evliyiz 2 de çocuğumuz var. Umarım aramızdaki aşk 80 sene sonra bile aynı kalır.

eşimi öperek işe uğurlar, gelince de kapıda öperek karşılarım. zaten ben öpmesem de o hemen uzanıp dudağıma öpücük kondurur.

arkadaşlar sızlerın yazdıkları bız bekarlara cok gusel ornekler olmuş walla demekkı kazulet gıbı cıkmamak gerekıor evdennn:)

kızlar iyiki açmışım bu konuyu çok mutlu oldum gerçekten herkes çok güzel şeyler yazmış allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin[amin]kaydirigubbakcemile2

kocişimi öpücükle uyandırır üstünü giymesine yardımcı olurum Şeniz
kahvaltı etmiyo pek ama arada Avrat bi kahvaltı hazırlada yiyelim der öyle hazırlarım kaydirigubbakcemile3
Değilse yine huyum kurusun hep sorarım Aşkım yede gitte içim rahat etsin derim ama nafile :)
Bugün nescafe içmek istemis canı oy oy bende kalktım bi menemen yaptım uff uyandırdım kocacığımı bi güzel karnını doyurdumda yolladım öpücüklerle opuyorumnanaktan

Her sabah belli dualar okuyup Allaha emanet ol Seni Seviyorum (Bende Seni Seviyorum Aşkım mutlaka geri gelir gecikmeden) der öpücüklerle en güzel dileklerle yollarım işine
Tabi kapıdan çıkmasıda 5 dk yı bulur en az kaydirigubbakcemile3

Akşam geleceği saat yaklaştıkça da yüreğim pır pır eder bi güzel hazırlanırım en cici kıyafetlerimden seçer hafif makyaj vs en sevdiği yemekleri hazırlarım yine öpücüklerle karşılarım Biricik Aşkımı :)

İnsanın sevdiğine kavuşması sahiden ne kadarda güzelmiş
Oy oyyyyyyyyyy onu çok Sefiommmmmmmm opuyorumnanaktan
3 yılımız bitiyo yakında Allahım nice mutlu seneler nasip etsin Inşallah cümlemize (Amin)

Yatakda uğurlarım valla işe.O giyinir tostunu yer parfümünü sürer gelir odamıza öper beni gider :) Valla evlendiğimizden beri böle.Anca hafta sonları bırlıkte kalkarız kahvaltıyı bırlıkte yaparız :)

ben sabah ondan 1 saat önce işe gittiğim için uyuyor oluyor, bende onu öper öper sıkıştırırım kaydirigubbakcemile3 akşamda benden önce geldiği için genelde mutfakta yemek hazırlıyor olur yine öper öper sıkıştırırım. bizim evde roller farklı galiba ben çok çalıştığım için kaydirigubbakcemile3

kocaya hizmet iyi hoş da. fazla abartırsan olacakları düşün. fazla ilgi alaka göstermemek lazım yani. ama onun için giyinmek, ona yemek hazırlamak eş için bi şeyler yapmak çok güzel bi duygu. bide bunları hakediyosa. tabi çocuktan sonra biraz değişiklik oluyo rahatlık açısından. çocuk gelene kadar tadını çıkarın herşeyin canlarım

sabahları eşimden önce çıkıyorum o uyuyor oluyor genelde . bazı günler birlikte kalkarız o zaman öperiz birbrimizi bazı günler ben işe gitmediysem o beni yatakta öper gider bu çok hoşuma gidiyor akşamlarıda eğer ki ben erken geldiysem onu kapıda gülerek karşıalrım öperim ama ben geç geldiysem o bunu hiç yapmaz yerinden bile kalkamz ben odaya gidene kadar tembel bu konuda eskisi kadar öpüşüp koklaşmıyoruz ama genelde böle kahvaltı pek yapmaz hazırladığım zamanlarda olur evde isem eğer yoksa ondan çok erken kalkıp geç geliyorum

bayanlar ne güzel şeyler yazmışsınız, özendim sizlere , evli olmak istedim bian opuyorumnanaktan

Bizde de eşim önce çıkıyor ben sonra ben kalkar nu geçiririm ondan sonrada ben çıkarım akşam o benden önce geliyor yani o beni karşılıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…