sabahları uyanmak istemiyorum :((((

GOZDENUR

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
470
15
298
İzmir
kızlar sabahları acaip bulantım oluyor ve gün boyuda sürüyor ama kusmadan içim rahatlamıyor safra cıkartıyorum ve beni rahatsız eden

bir sıvı içim cok kötü oluyor 11+4 hamileğim ne zaman geccek gazımda var cokk kusura bakmayınnn

canım bak; hamıle bır arkadasım yatagının yanına meyvelerı dızmiş ozellıkle de elma..! bulandıgı zaman hemen elmadan ıkı ısırık alıyomus rahatlıyomuş..
eşi espırıler yapıodu seraya döndü bızım yatak odası dıye
bır de yanına cubuk kraker koy,kalkmadan agzına atarsın gecırıyo..cevız ye..enazından rahatlarsın ınşallah faydası olur ama kalkmadan ye bırden yataktan kalkma sakın..bı dene bakalım..

canımmm Allah yardımcın olsun ama az kalmış, 12. haftadan sonra geçiyor inşAllah..benimde aynı senin dediğin gibiydi, her sabah kusuyordum malesef ve sadece sapsarı su geliyordu mahvediyordu beni..12. haftadan sonra geçti çok şükür ama benim 22. haftamda olmama rağmen sabah bulantılarım hala oluyor yani sadece öğürme şeklinde, çok şükür kusmalar bitti..İnş sende tamamen geçer, 1 haftada daha sık dişini..

bulantılar 4.aya girildiğinde bitiyor.az daha sabretmen gerekiyor canım.benimde çok bulantım olurdu doktorum beyaz leblebi yememi tavsiye etmişti.gerçekten midenin suyunu alıyor ve çok rahatlıyordum.çubuk kraker bulundur her zaman yatağının başında ben öyle yapıyordum.sabahları yada gece çok bulantım oluduğunda hemen kraker yerdim.sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini:))

bende 8 haftalık hamileyim.. daha bir haftaya kadar birşeyim yoktu.. aman inş. böyle geçer derken başladı bulantılarım,istifra etmemek için öyle zorluyorum ki,bu sefer yediklerimde boşa gidiyor ama rahatlıyorum... sürekli kraker bulunduruyorum yanımda bir nebzede olsa iyi geliyor.. elmayı duymamıştım hiç öğrendiğim iyi oldu hem bahaneyle vitaminde almış oluruz.. olmadık şeylerden tiksinti geliyor ve istifra ediyorum sonucunda.. onun dışında ölü gibi uyuyorum sürekli,gece ayrı,gündüz ayrı.. ve aşırı derecede halsizlik.. daha kötü geçirenler var ,aşırı derecede kokuya hassasiyet ve aşerme gibi.. hamdolsun şükür yinede halimize geçicek inş. nasılsa diyip teselli ediyorum kendimi.. Allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…