Sabahları yataktan kalkamama

68ozthen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
556
1
96
Kızlar herkese merhaba...

Son bi haftadır sabahları yataktan kalkamıyorum :ssz::ssz: saat 8de alarm çalıyo uyanıyorum ama en az 45 dk yatakta debeleniyorum :1:
akşam işten eve dönünce hiiç bi iş yapasım gelmiyooo bulaşık çamaşır hiç bişeyle ilgilenmek istemiyorum yaaa kış depresyonu felan mı acaba :37:

iyi günler arkadaşım sadece uyku düzenindemi problem var başka sıkıntıların varmı yada unutkanlık,sinirli olma aşırı saç dökülmesi gibi istersen bir doktora git b12 eksikligide olabilir guatr gibi rahatsızlıklarda olabilir belki dediginiz gibi kış mevsiminden kaynaklıda olabilir yinede bir doktora görünmekte fayda var

Son bi haftadır sabahları yataktan kalkamıyorum :ssz::ssz: saat 8de alarm çalıyo uyanıyorum ama en az 45 dk yatakta debeleniyorum :1:
akşam işten eve dönünce hiiç bi iş yapasım gelmiyooo bulaşık çamaşır hiç bişeyle ilgilenmek istemiyorum yaaa kış depresyonu felan mı acaba :37:

yok bence kışın ki yatak keyfi, kış depresyonu değil:1:
gece geç yatıyosanda tuz biber oluyodur

iyi günler arkadaşım sadece uyku düzenindemi problem var başka sıkıntıların varmı yada unutkanlık,sinirli olma aşırı saç dökülmesi gibi istersen bir doktora git b12 eksikligide olabilir guatr gibi rahatsızlıklarda olabilir belki dediginiz gibi kış mevsiminden kaynaklıda olabilir yinede bir doktora görünmekte fayda var

kendimi bildim bile saç dökülmem var (aşırı jöle kullanımı boya fön gibi etkenlerden sanırım) ayrıca evet bu aralar sık sık unutkanlık yaşıyorum. çalışırken telefonda konustuğum kişinin daha telefonu kapatmadan ismini unutuyorum örneğin.. doktor yolu göründü galiba bana :44::44:

Son düzenleme:
ben bütün gün kalkamaıyorum sadece sabah olsa iyi .erken kalkıyorum eşim erken giidiyor kahvaltı falan sonra yine giriyorum yatağa .hamileliktendir heralde diye düşünüyorum .kış da insanı mayıştırıyor ama oda var .havalar kapalı olunca hep uyumak istiyorsun

yok bence kışın ki yatak keyfi, kış depresyonu değil:1:
gece geç yatıyosanda tuz biber oluyodur

en erken yattığım 12 :27: çok geç değil aslında uykuya da doyuyorum ama bilemedim bu miskinlik nerden musallat oldu :50:

bende hergece geç yatıp alarmı 9 a kurup 12 de kalkanlardanım=0)))

aahh ahhh evde olsam keşkee bende öyle yapıcam ama :43: hafta içi her gün pazarın hayalini kuruyorum akşama kadar yatcam diye ama işler beni bekliyo nerdeeeee:43:

kendimi bildim bile saç dökülmem var (aşırı jöle kullanımı boya fön gibi etkenlerden sanırım) ayrıca evet bu aralar sık sık unutkanlık yaşıyorum. çalışırken telefonda konustuğum kişinin daha telefonu kapatmadan ismini unutuyorum örneğin.. doktor yolu göründü galiba bana :44::44:

o zaman bir doktora git arkadaşım b12 eksikligide sebep olur unutkanlıga

havalar soğudu artık tabi çıkmak istemiyo insan sıcacık yataktan.................

öncelikle bir doktora görünmek gerekir ve sonrasında spor yapmıyorsan eger ve zamanın varsa yapmanı tavsiye ediyorum özellikle pilates gerçekten zinde olursun... ben spor yapmadıgım zamanlarda bu dediğin problemleri yaşıyorum spor yapıncada enerji dolu oluyorum...

Aksarayın havasindandir bence :)) ben ne zaman gelsem izine yataktan sürükleyerek kaldiriyorlar :))

aynı dert bende de var ama çok uzun zamandır 12 yatıyorum ama yinede 8 de kalkamıyorum bi saçımı bile toplayamıyorum ayrıca çok saçlarım dökülmeye başladı çok gür saçlarım vardı yarısı gitti neyseyse mevsimden dedim ama geçmiyo bir türlü untukanlık desen had saphada yukarıda bi arkadaş b12 demiş olabilir mi ki :S

aynı dert bende de var ama çok uzun zamandır 12 yatıyorum ama yinede 8 de kalkamıyorum bi saçımı bile toplayamıyorum ayrıca çok saçlarım dökülmeye başladı çok gür saçlarım vardı yarısı gitti neyseyse mevsimden dedim ama geçmiyo bir türlü untukanlık desen had saphada yukarıda bi arkadaş b12 demiş olabilir mi ki :S

b12 unutkanlıga sebep açar ayrıca ciddi saç dökülmeniz varsa tiroitlerinize baktırın(guatr) bir dahiliye uzmanına görünebilirsiniz

kış geldiği içindir o.herkes aynı şeyleri söylüyor bu günlerde. sabah uyandığımızda kapalı ve soğuk bir hava olunca, yataktan kalkası gelmiyor insanın.

Ben yaz kış kendimi bildim bileli böyleyim. Ne olur sabahları çıkmasam yataktan ya nolur nolur :31:

Pharmaton vs gibi takviyeler alabilirsin.

uyku duzeni bozuk olunca oyle oluyor genelde.
bende bi gece 11, bi gece 1, 2 fln hep oyle yatiyorum. berbat bisey. evim okula yakin neyseki! 8 de olan dersime, yataktan 7.40 ta kalkip kostura kostura gidiyorum durumumun vahimligini siz dusunun

Evet bendede aynı sorun bvar cok gec yatıyorum hamıkle oldugum halde sabah 6 da 7 de fakat gel gelelım canım hıc kalkmak ıstemıyor farkettım bu kısın olluyor genelde

Back
X