Sabahların Sedası Show Tv

ah be canım oğlu niye karşı çıksınki o değirmenin suyu nerden gelirse gelsin annesi ne yaparsa yapsın onane o nasıl yaşıyacağına annesinin ona vereceği imkanlara bakar? onlarda gurur izzeti nefis ne gezer?

vallahi doğru demişin hemende başka birini buldu bu kadın kocasız yapamıyor tiskindim iyice kendinden ya yeter artık be eve giren çıkan adamın sayısı 100 geçti kaydirigubbakcemile3

daha bunlar bizim bildiklerimiz. kim bilir kac tanede evlenmedigi, elinden kurtulan var...

seda da ki libido sizde olsa ohoooo anam niyetliyim yazmayım şimdi kaydirigubbakcemile3

ay şimdi denk geldim nsaıl yorum yapmışım ben böle yaa :60: :60:

seda ne zaman sabah programlarından emekli olcak merak ediyorum:31:

sende sıktın artık seda..
ömer çelakıl
ibrahim saraçoğlu
maranki
astrologlar olmasa bi halt olmaz senden de
saçma sapan konularla uğraşıp duruyorsun

ay biktim bu kadindan yaa:63:ne sinir yok bilmem kim canim arkadasim canim dostum hepsi cani gecen bülent ersoya demedigini birakmiyodu ersoy tele bi baglandi basladi girgir samata yapmaya,simdide yine defne olayini isliyo yeni oldugundede millete nutuk atiyodu ölüyle reyting yapmayin diye kendisi ne yapiyo simdi cok merak ettim dogrusu telefona baglanan avukatida dövücek nerdeyse kadinin sucu neyse:4:

Seda Sayanın programında ben birşey göremiyorum..yapmacık ve abartılı reklamla boşa geçen bir zaman yani...

birde program biteceği zaman nedense ortada sunan olmuyor..oradaki insanlara yada tv başındaki insanlara saygıdan durup öyle bitirmeli diye düşünüyorum..yani en fazla toplasan 1 hafta izlemişimdir izlediklerimdede boşa harcadım zamanımı işte..

merak ediyorum bu kadını hala izleyip örnek alanlar var mı reytinglerini de pek bilmiyorum gerçi ama basma kalıp yıllardır aynı içerik ucuz yollardan insanlar üzeründen nemalanmaktan başka bir şey yapıyor mu:36:

kendini izleyen en çok kendisi program boyunca kendine bakıyorrrrrrrrr

Banal kadının banal programı bitti çok şükür ,iyikide bitti.
sabahları zapping yaparken bile görmekten hoşlanmıyordum...
Seda Sayan bana kenar mahallenin dedikoducu kadınlarını anımsatıyor.
Ağzında sakızıyla çekirdek çıtlatması eksik bir tek :D

bugün konu bulamadıkları için ali taranın vefat eden eski eşinin kardeşleri gelmiş
adamın neler yaptığını tartışıyorlardı ...

Back
X