Sabahların Sedası Show Tv

bu seda sayan artık ekranlardan çekilse
yapmacık şey nolcak
çok hafif biri
kanal dye yapışmıştı zor gitti.neyse ki irfan değirmenci geldi onun yerine:asigim:
doktorumda bitse,irfanımın programı uzasada rahat etsem :asigim:

ahanda bi irfancı daha :lepi:
bende foxdan beri takip ederim pekte severim kendisini alkisalkisalkis

sabahın sedası bugun uyanamadı herhalde, saatinde evcilik oyunu çıktı, program kalktımı ki:hulya:

aman iste yarin cikacak popumu sallamak olmazdi diyecek cok duyarli ya kendisi...
bunlar genelde böyle..bu kadina cok cinsim catasim var kendisine..hele bide umre görüntülerini ballandira ballandira anlatmasindan sonra illet geldi..
ay aklima geldi ibrahim saracoglu gelirken ilahiyle getirtmisti mal ya

bence programı bitirdiler.
çok seyredilmiyordu çünkü
müge bunları sildi süpürdü anacım...
kadın ne kadar çenesi düşük de olsa bazen saçmalasa da lafını bilmese de bunların hepsini sildi ekranlardan 9:00 ile 12:30 saatlerinin hakimi oldu...

israil bundan önceki yıllarda da aynı işleri yapmıştı ama o yine program yapmıştı kanal d de iken...
bahane bence bunlar...

sedanın yeni sevgilisi, bu defaki yaşlı biraz yaw:1:
magazin-turu-733604.Jpeg

Birkac kez zaplarken bakmistim programina...
Seda Sayan gayet dekolte giyinir ve erkek konuklariyla cok samimi danseder ve dansederken yakinlasirdi.
Yakinlasirdi derken, esinizle dansederken yakinlasabileceginiz turden yakinlasirdi...
Konuklar da onu cok sever adeta taparlardi.
Fakat benim anlamadigim, konuklar kendi kizlarini oyle gorseler bir kasik suda bogacak iken, Seda Sayanin her yaptigini ayila bayila onayliyorlar..Adeta ona tapiyorlar hayret ediyorum....

fft16_mf777334.Jpeg

yine evlenmiş, 7. olmuş bu, yedi kocalı hürmüzsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

e tabi reklemın iyisi kötüsü olmaz hesabı onlar için insanlarda ne intiba uyandırdıkları önemli değil önemli olan şöhretsempatiksalakcinni

ya bn şunu çok merak ediyorum
çocuğu ne diyor
birde erkek çocuğu yani
karşı çıkmıyor mu
,aslında hani birlikte yaşayıp ayrılsalar o daha da kötü
kadın en azından resmi birliktelik kuruyor ama nedense devamı gelmiyor
iş ki devamının gelmesi demekki

Back
X