Sabahların Sedası Show Tv

Yalnız, Seda Sayan'ın yengesinin çöp arabasına, Safiye Soyman'ın da tuvaletin duvarına dokunup okuyup üflemesi komikti. Bir de Safiye Soyman, Prof.Dr. ıbrahim Saraçoğlu'na ''denize düşen yılana sarılır'' deyip kırdığı pot da komikti.

Son düzenleme:
ya bende bugünkü olanlara inanamadım.. Bir insan bir Müslümanın ibadeti gizli olmalıdır ekranlarda tekrra tekrar gösterilen fotoğraflar, az sonralar şaka gibiydi yaa... Umrede tavafta başı kapalı ama otelde açık ve bir karış makyajlı yok böyle birşey.. Safiye Soyman'ı çok severim ve çok içten olduğuna inanırım bir kere bir yerde aanlattığını görmedim döndükten sonra.. Kadın nasıl ağladı oğlum için dua ettim derken ama aynı duygu yoğunluğunu Seda'da göremedim sahte yani. Birde dalga geçti yılların sanatçısıyla.. Kadının dili sürçtü ne olmuş.. Bal gib kıyafet yaptırtmış özel orası için yaptırtmadım diyor.. Havaalanında bile kamera vardı kim haber verdi acaba... Bu kadın daha bu sene başında Susma prıgramı yaptı ancormen olcam bile dedi esk Seda yok dedi ama tutmayınca eskiye döndü.. Ama fazla sürmez.. Ben çok ağladım kabe resimlerinde çok gözyaşı döktüm ama bu kadından da tiskindimm yaaa...Sadece davranışlarını görmek için izledim ön yargıda bulunmyım diye ama haklıymışım..

geçen gün bişiy anlatıyordu tesadüf eseri duydum...
bilmem kim sedanın oğluna bi sanatçı kızımızdan bahsetmiş demişki onu çok beğeniyomuşsun ?
sedanın oğluda demiş ki : aaa olurmu o benim ablam sayılır benden büyük...

seda diyor dedim ki oğluma : aman oğlum abla, mabla deme gün gelir lazım olur....

varın yorumu siz yapın...

bilmem kim sedanın oğluna bi sanatçı kızımızdan bahsetmiş demişki onu çok beğeniyomuşsun ?

seda diyor dedim ki oğluma : aman oğlum abla, mabla deme gün gelir lazım olur....

:roflol::roflol::roflol:

naz elmastan bahsediyor

bnde şaşırdım

işte ne olcan anasın fikri yarın birgün çocuğunn zikri olur

Ya bu kadından tiksindiğim kadar artık kimseden tiksinmiyorum

Dünya para kırdı hafifliğiyle,hala daha millet onu izliyor

Her gelen erkek sanatçıya koca götünü yaslamasından

adamlara kendini sürtmesinden midem bulandı yaaa

Sonra da umreye gitmeler duygu sömürüsü yapmalar bu ne ya

Bu kadar saf mı bizim halkımız anlamıyorum.

Kadın,resmen dini kullanarak basitliğine devam ediyor

Bizim zavallı halkımız da onu izlemeye doymuyor

Aramızdan biri yapsa onun yaptıklarını,giydiklerini giyse adı kim bilir ne olmuştu CADIARZU

bayılcam valla dün show tv de gündüz seda sayandan başka bişey yoktu, geçen haftanın tüm özeti, bugun yine aynıydı. Zorla gözümüze sokuyor programı, sonra da izlenme rekorları kırıyor derlerlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

bende sedayı hiç izlemedim evde olduğum halde peki çağla ve alişanın programı neden bitti.:uhm:onuda izlemiyodum gerçide merak işte sempatiksalakcinni

bende sedayı hiç izlemedim evde olduğum halde peki çağla ve alişanın programı neden bitti.:uhm:onuda izlemiyodum gerçide merak işte sempatiksalakcinni

canım alişan askere gittiği için çağlada tek başına sunmak istememiş oyğüzden bitti onların yerinede yedek parça niyetine sedayı çıkardılar ama fazla sürmez tahminimce çok yapmacık hareketleri var çok yankı sesleri geliyo ekrandan hiç güzel olmamaış program

dargınları barıştırmıcakmıydı bu ya, hala o safhaya geçemedi, kendini övmektensempatiksalakcinni

Son düzenleme:
acayip seviyesiz ve düzeysiz bi program.bir kez izledim ondada sürekli kendini övüyordu.ukala ukala tavırlar eteğini yukarı çekip çekip oynamalar.kocasından boşanmış tekrar koca aramaya çıkmış bence.

acayip seviyesiz ve düzeysiz bi program.bir kez izledim ondada sürekli kendini övüyordu.ukala ukala tavırlar eteğini yukarı çekip çekip oynamalar.kocasından boşanmış tekrar koca aramaya çıkmış bence.

Yeni kocayı bulmuş galiba. Derya Baykal'ın bugünkü programında bir adayın olduğunu söyledi. Ben zaten şımarık tavırlarından bir adayın olduğunu anlamıştım. Umarım, bu aday Onurşan'dan daha küçük olmaz.

seda yüz gerdirme operasyonu basarısızlıkla sonuclanmıs agzı burnu bir tarafa kaymıs ördek gibi olmus dudakları sempatiksalakcinni

bu seda sayan artık ekranlardan çekilse
yapmacık şey nolcak
çok hafif biri
kanal dye yapışmıştı zor gitti.neyse ki irfan değirmenci geldi onun yerine:asigim:
doktorumda bitse,irfanımın programı uzasada rahat etsem :asigim:

Back
X