ah be canım oğlu niye karşı çıksınki o değirmenin suyu nerden gelirse gelsin annesi ne yaparsa yapsın onane o nasıl yaşıyacağına annesinin ona vereceği imkanlara bakar? onlarda gurur izzeti nefis ne gezer?
vallahi doğru demişin hemende başka birini buldu bu kadın kocasız yapamıyor tiskindim iyice kendinden ya yeter artık be eve giren çıkan adamın sayısı 100 geçti kaydirigubbakcemile3
vallahi doğru demişin hemende başka birini buldu bu kadın kocasız yapamıyor tiskindim iyice kendinden ya yeter artık be eve giren çıkan adamın sayısı 100 geçti kaydirigubbakcemile3
ay biktim bu kadindan yaane sinir yok bilmem kim canim arkadasim canim dostum hepsi cani gecen bülent ersoya demedigini birakmiyodu ersoy tele bi baglandi basladi girgir samata yapmaya,simdide yine defne olayini isliyo yeni oldugundede millete nutuk atiyodu ölüyle reyting yapmayin diye kendisi ne yapiyo simdi cok merak ettim dogrusu telefona baglanan avukatida dövücek nerdeyse kadinin sucu neyse
Seda Sayanın programında ben birşey göremiyorum..yapmacık ve abartılı reklamla boşa geçen bir zaman yani...
birde program biteceği zaman nedense ortada sunan olmuyor..oradaki insanlara yada tv başındaki insanlara saygıdan durup öyle bitirmeli diye düşünüyorum..yani en fazla toplasan 1 hafta izlemişimdir izlediklerimdede boşa harcadım zamanımı işte..
merak ediyorum bu kadını hala izleyip örnek alanlar var mı reytinglerini de pek bilmiyorum gerçi ama basma kalıp yıllardır aynı içerik ucuz yollardan insanlar üzeründen nemalanmaktan başka bir şey yapıyor mu
Banal kadının banal programı bitti çok şükür ,iyikide bitti.
sabahları zapping yaparken bile görmekten hoşlanmıyordum...
Seda Sayan bana kenar mahallenin dedikoducu kadınlarını anımsatıyor.
Ağzında sakızıyla çekirdek çıtlatması eksik bir tek