sabahtan beri ağlıyorum

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
kızlar 2 yaşında bir kızım var cinsi golden...
bugün tam 7 kere kustu böyle yumurta akı kıvamında sarı daha doğrusu ben işteyim evdekiler söyledi açtılar telefon bana son zamanlarda yabancı hiç bir şey yedirmedim mamasını hiç değiştirmedim sizce ne olmuş olabilir doktorunu aradım üşütmüştür kesin dedi ama ben sabahtan beri ağlıyorum geçmiş konuarıma bakın daha önceki köpeğim 13 yıl baktım 13 yasında vefat etti yeni yeni kendime geliyorum ya kızımda ölürse allah ım ne olur dua edin kötü bir şey olmasın araç bende oldugu için iş çıkışı doktora götürcem doktor neşesi nasıl dedim neşesi gayet iyi hopluyor zıplıyor ama kustu ufak ufak 7 kere dedim o da gelin bakalım dedi içim içimi yiyor şu an gözyaşlarıma hakim olamıyorum yazarken ağlıyorum lütfen bir şey söyleyin bana daha önceden böyle bir sorunu olan var mıydı :43::43::43::43::43:

bugün tam 7 kere kustu böyle yumurta akı kıvamında sarı daha doğrusu ben işteyim evdekiler söyledi açtılar telefon bana son zamanlarda yabancı hiç bir şey yedirmedim mamasını hiç değiştirmedim sizce ne olmuş olabilir doktorunu aradım üşütmüştür kesin dedi ama ben sabahtan beri ağlıyorum geçmiş konuarıma bakın daha önceki köpeğim 13 yıl baktım 13 yasında vefat etti yeni yeni kendime geliyorum ya kızımda ölürse allah ım ne olur dua edin kötü bir şey olmasın araç bende oldugu için iş çıkışı doktora götürcem doktor neşesi nasıl dedim neşesi gayet iyi hopluyor zıplıyor ama kustu ufak ufak 7 kere dedim o da gelin bakalım dedi içim içimi yiyor şu an gözyaşlarıma hakim olamıyorum yazarken ağlıyorum lütfen bir şey söyleyin bana daha önceden böyle bir sorunu olan var mıydı :43::43::43::43::43:

bende direk üşütmüştür dedim .üzülme eminim bişeyi yoktur.hava değişiminden olabilr

Yahu allah korusun ne hemen ölmesi neden veterinere götürmüyosun benimde goldenım var gecmiste 2 kere aynısını yaşadık hemen veterinere götürdüm meğerse dışarda ağzını sürdüğü birşeydn mikrop kapmış hemen müdahele yapılması gerekiyot..böyle durup ah ah vah vah diye kaderine ağlayıp hiçbişey yapmasan öldürürsün gerçekten hayvanı..reflüde olabilir hemn doktora götür zavallıyı :(

ya canim benim hemen telas yapma hava degisimidir,soguk almistir,mikroptur ama olmez oyle pat diye..en kotuyu getirme aklina hayatim...benimde bi kizim var oyle kustu doktora goturduk kedi olmasina ragmen ve surekli evde olmasina ragmen mikrop kapmis..ilac verdi iyilesti..hemen korkma oyle tatlim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öyle kötü bir şey yaşayınca insana bir endişe geliyor sürekli biliyorum
Ama öyle düşünmemeye çalış
Paraziti olabilir, üşütmüş olabilir, hem neşesi yerindeymiş
Çabuk tarafından doktorunuza gidin, kötü bir şey olduğunu sanmıyorum, üzülme hemen
Genç hayvan sonuçta, iyi de bakılıyor dirençlidir

dün gece 2 den beri bulldog cinsi köpeğim kusuyor ve ıshal olmuş bütün gece korktuk akşam veterinere gidecez beklıyoruz bende işteyim aklım evde

üşütmüştür korkmayın...
nişanlımın köpegide öyle kusmuştu 2-3 ay önce... midesini üşütmüş yavrucak...
endişelenmeyin:29:

Kizim diyince hay ALlahim ya:)

İnsan bi'hayvana bebeklikten sahip olunca evlat gibi oluyo ona:31:

Berencim telaşını anlıyorum ama korkutma hemen kendini öyle, kötü bi'şey olsa sanmıyorum ki neşesi yerinde olsun. Tez zamanda veterinere götürün.
Üşütmüştür büyük ihtimal kuzucuk, çok geçmiş olsun.

Benim oğlan da oldu geçen ay, üşütmüş.
Sarı-köpüklü kusuyordur o. Uzun süre aç kaldığında da oluyor.
Telaşlanacak hiçbir şey yok. Yemeğini yedir, sıkıştırma bu akşam hiçbir şey olmaz.

İnsan bi'hayvana bebeklikten sahip olunca evlat gibi oluyo ona:31:

Berencim telaşını anlıyorum ama korkutma hemen kendini öyle, kötü bi'şey olsa sanmıyorum ki neşesi yerinde olsun. Tez zamanda veterinere götürün.
Üşütmüştür büyük ihtimal kuzucuk, çok geçmiş olsun.

sağol canım allah razı olsun evet o benim o benim ailem o benim için herşeyden değerli yavrum kıymetlim o benim canım şimdi çıkıyorum işten gidicez veterinere dualarınıza ihtiyacım var daha önce bir kayıp yaşadıgım içim çok stresliyijm çok telaş yaptım işte:43::43::43:

Benim oğlan da oldu geçen ay, üşütmüş.
Sarı-köpüklü kusuyordur o. Uzun süre aç kaldığında da oluyor.
Telaşlanacak hiçbir şey yok. Yemeğini yedir, sıkıştırma bu akşam hiçbir şey olmaz.

dün 2 kere az kustu bir şey olmaz dedim ilk önce ama bugün 6 kez kustu şimdi işten çıkıyorum hemen veterinere gidicez canım:43::43::43:

bende direk üşütmüştür dedim .üzülme eminim bişeyi yoktur.hava değişiminden olabilr

inşallah öyledir canım:nazar::nazar:

:20:
Yahu allah korusun ne hemen ölmesi neden veterinere götürmüyosun benimde goldenım var gecmiste 2 kere aynısını yaşadık hemen veterinere götürdüm meğerse dışarda ağzını sürdüğü birşeydn mikrop kapmış hemen müdahele yapılması gerekiyot..böyle durup ah ah vah vah diye kaderine ağlayıp hiçbişey yapmasan öldürürsün gerçekten hayvanı..reflüde olabilir hemn doktora götür zavallıyı :(

kaderine baglarmıyım sizce o benim çocugum? çıkışta hemen doktora gidicez

Öyle kötü bir şey yaşayınca insana bir endişe geliyor sürekli biliyorum
Ama öyle düşünmemeye çalış
Paraziti olabilir, üşütmüş olabilir, hem neşesi yerindeymiş
Çabuk tarafından doktorunuza gidin, kötü bir şey olduğunu sanmıyorum, üzülme hemen
Genç hayvan sonuçta, iyi de bakılıyor dirençlidir

yaşadıklarımı biliyorsun kuzum o yüzden bu telaşım bu ağlamalarım Allah ım kızımı korusun çıkışta gidicez doktora:43::43::43:

Canım benim kedimi bir gün bahçeye çıkarmıştım gezdirmeye. Gözüm hep üstünde. Eve geldik babam dediki bu kustu bir baktım bildiğin kan kusmuş. Hemen veterinere götürdüm. Veteriner iğne yaptı iki tane. Eve getirdim ağzından salyalar akıyor. Tekrar veterineri aradım iğnelerden dedi. Daha sonra kendine geldi. Geçti gitti. Veteriner dışarıda yabancı bir madde yutmuş olabilir demişti o zaman. Şimdi turp gibi o iki iğneden başka bir şeyde yapılmadı. Umarım senin kızınında önemli bir şeyi yoktur.

özür dilerim ama çok hoş yazmışsınız. yani konu içeriği sebebiyle kötü olsa da tebessümle okudum. :16::16::16:

tez zamanda şifa bulmanız dileğiyle :nazar::nazar::nazar:

Canım benim kedimi bir gün bahçeye çıkarmıştım gezdirmeye. Gözüm hep üstünde. Eve geldik babam dediki bu kustu bir baktım bildiğin kan kusmuş. Hemen veterinere götürdüm. Veteriner iğne yaptı iki tane. Eve getirdim ağzından salyalar akıyor. Tekrar veterineri aradım iğnelerden dedi. Daha sonra kendine geldi. Geçti gitti. Veteriner dışarıda yabancı bir madde yutmuş olabilir demişti o zaman. Şimdi turp gibi o iki iğneden başka bir şeyde yapılmadı. Umarım senin kızınında önemli bir şeyi yoktur.

sizede çok geçmiş olsun benim kızım yerde bir şey bulur hemen yutar öyle huyu var ama asla yere bir şey koymayız sadece halılar var of bilmiyorum inşlalah geçer inanın tek lokma yemek yemedim bu saate kadar ağladım içim içimi yiyor hiç iyi değilim birazdan veterinere giidicez şu an yoldayım eve gidiyorum:43::43::43:

özür dilerim ama çok hoş yazmışsınız. yani konu içeriği sebebiyle kötü olsa da tebessümle okudum. :16::16::16:

tez zamanda şifa bulmanız dileğiyle :nazar::nazar::nazar:

şu anki halimi görseniz gözlerimden yaşlar durmuyor araçtayım ama göz yaşlarıma hakim olamıyorum onu kaybedersem ya kötü bir şey olursa o benim yavrum kuzum meleğim herşeyim daha önce ki köpeğim vefat ettiğinde kendime zor gelmiştim aynı şeyi yaşıcam diye böyle çok korkuyorum inşallah üşütmüştür tez zamanda iyileşsin onun küçük patilerini tutmadan uyuyamam ki ben olmaz yapamam:43:

Allahım yardımcınız olsun okurken duygularınızı taa içimde hissettim, benim gizmo kedim oğlumla olan yaşadıklarım aklıma geldi. lütfen bize iyi haberlerinizi yazın. kormayın iyi düşünün iyi olsun. sizin sevginiz yardımcı olacaktır.

Back
X