sabahtan beri ağlıyorum

diğer oğlumu bende veteriner yüzünden kaybettim kızımıda veteriner yüzünden kaybedermiyim diye çok korkuyorum çok üzülüyorum sabah karşı 3 te 2 kere kustu 3 ten sonra bir daha kusmadı bugün tekrar kusarsa başka bir kliniğe götürcem artık şu an moralim çok bozuk çok üzgünüm hala iştahı yerinde oyun oynaması neşesi yerinde tek temellim bu:43:

haklısınız bugünde bir değişiklik olmazsa klinik değiştirin. keşke bende öyle yapsaydım diyorum. şimdi bir de kızım var 3 senedir yanımda ayy nasıl huysuz nasıl agresif ama benim canım o, benimle uyuyor benimle uyanıyor, bide kıskanç.
pozitif düşünün lütfen, iyi olacak ben inanıyorum. onlar bizden daha dayanıklı. istediği, ihtiyacı olan tek şey sizsiniz ve yanındasınız. o sizin ruh halinizi hissediyor.

Ayy okurken çok fena oldum ben yaa, benimde 4,5 yaşında bir kızım var.

Neşesi yerinde, iştahı yerinde ve en önemlisi ishal değilse korkmayın hiç. Muhtemelen üşütmüştür. Kusmaları azalarak bitecektir.

2 sene önce bir iş için İstanbul'a gitmem gerekmişti. Kardeşimde Lady'i alıp Özdilek köpek güzellik yarışmasına götürmüş. Tam otobüsten indim, kardeşim telefonda çığlıklar atıyor "abla lady'e köpek saldırdı" diye. Yere yığıldığımı hatırlıyorum, İstanbul'dayım ve çaresizim. Tek söyleyebildiğim şey "yaşıyor mu?" Aklıma sonsuz korkunç senaryo geldi. Saldıran köpek Sivas Kangal olunca, aklıma hiç iyi şeyler gelmemişti. O ana kadar Lady' i bir gün kaybedebileceğimi hiç düşünmemiştim. O duygu felaket. Çok şükür Lady hala bizimle, ama kaybetme korkusu gerçekten çok acı bir duyguymuş.

Ben hep hayal kurdum, kızımdan söz aldım . Daha benim çocuğumla kırlarda koşarak oynayacaklarına dair.

Ayyy neden bunca şeyi anlattım bilmiyorum, iş yerinde bilgisayar başında gözlerimden yaşlar akıyor. Kızınız düzelecek inanın bana.

off hıçkıra hıçkıra ağlıyorum.

haklısınız bugünde bir değişiklik olmazsa klinik değiştirin. keşke bende öyle yapsaydım diyorum. şimdi bir de kızım var 3 senedir yanımda ayy nasıl huysuz nasıl agresif ama benim canım o, benimle uyuyor benimle uyanıyor, bide kıskanç.
pozitif düşünün lütfen, iyi olacak ben inanıyorum. onlar bizden daha dayanıklı. istediği, ihtiyacı olan tek şey sizsiniz ve yanındasınız. o sizin ruh halinizi hissediyor.

güzel bir haberim var dicem ama saat 11 i bkeliyorum 9:30 da mama yedi kusmadı şu an top pynuyormuş birde elektrik süpürgesinin akasından koşuyormuş allah ım ne olur iileşsin ne olur:43::43::43:

saat 3 e geliyor ve kızım kusmadı Allah ım şu günleri atlatalım senin yardımınla ya:43::43:

Back
X