Sabahtan beri icim icimi yiyor

ikoncan09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
11
8
86
Hanımlar,hamile bir bayana seni rüyamda gördüm düşük yapıyormuşsun denir mi?Sabah sık görüşmediğim kuzenim böyle yazdı..Haliyle etkilendim bayaa.surekli vücudumu dinliyorum..Doktora gitmeye fırsatım olmadı..birileriyle paylaşmazsam çatliycam gerçekten.. Hamilelik insanın hayatında en hassas olduğu dönemlerden birii.Haliyle insan duyduğu biseyden etkileniyor..

Boşuna sıkıntı yapmayın kendinize o rüyasında öyle gördü diye olucak değil ya keşke size anlatmasaydı ama düşünemedi herhalde kafanıza takıcağınızı kendinizide bebeğide strese sokmayın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Cok yanlış bir hamıleye söylenecek en son söz maalesef ben de 3 ay önce bir düşük yaptım bebeğimin kalbi durduğu için insan hamıleyken diken üstünde oluyor az bir sey kaldırsa korkuyor bebeğime bir şey oldu mu diye bir de bunun yanında bırı sana seni rüyamda gördüm düşük yapıyorsun demek ne demek sizin üzülüp strese gireceğinizi bilmiyor mu cok yanlış gercekten

Uyandığı gibi yazmıştır belkide düşünememiştir. Bende birini rüyamda görsem uyandığım gibi aradığım oluyor fakat sizin ki farklı bi durum hele hamilelik varsa insanın içine sıkıntı basar.. Keşke hiç söylemeseymiş. Dua edin. Duamdasınız inşAllah hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olur. Düşünmemeye çalışın.

Bilemedim valla patavatsızlık mı yoksa düşünemedi mi?Bilmiyodum falan diyo ama hamile olduğumu bilmemesi imkansız çünkü annem söylemiş onun annesine hamile olduğumu..konuşmuslardır illaki annesiyle kaç gündür..sonra ölüden diri haber falan diyo bana korkma falan diyo..

Aminn..Allah razı olsun..çok teşekkür ederim..

Evet maalesef..Geçmis olsun..Işte evham yaptım aynen bi de son günlerde bayaa bi yormuştum kendimi elimde olmadan..içime bir kurt düştü Allahım

Evet maalesef..Geçmis olsun..Işte evham yaptım aynen bi de son günlerde bayaa bi yormuştum kendimi elimde olmadan..içime bir kurt düştü Allahım
İnşâllah bir şey olmaz canım inşallah rabbim bebeğini sana bağışlar bir şey olmamıştır canım korkma

İnşâllah bir şey olmaz canım inşallah rabbim bebeğini sana bağışlar bir şey olmamıştır canım korkma
Çok teşekkür ederim..inanın içimi ferahlattiniz..yani hiç tanımadığım biri olarak değer verip cevap yazdınız..Allah razı olsun hepinizden..❤

Çok teşekkür ederim..inanın içimi ferahlattiniz..yani hiç tanımadığım biri olarak değer verip cevap yazdınız..Allah razı olsun hepinizden..❤
Ne demek canım bız de gectık o aşamalardan ben sonuca ulaşamadım ama inşallah sen hayırlısyla bebeğini kucagına alırsın

Ne demek canım bız de gectık o aşamalardan ben sonuca ulaşamadım ama inşallah sen hayırlısyla bebeğini kucagına alırsın
Allah size de nasib eder inşallah Dua edin..Herşey Allahın takdiri..Benim bir kızım daha var..Doğdu sağlık sorunları oldu..Tabi herkes kendi yaşadığını bilir..Bir gün dua ettim rabbime Allahım sabi yavrumun yüzü suyu hürmetine dedim yavruma bir can yoldaşı canıma can ver Allahım dedim..Allahım duydu o ay öğrendim hamile olduğumu..

Hayırlısıyla doğum yaparsın inşallah canım her anım duayla gecıyor zaten bu arada özel degılse cocugunun saglık sıkıntısı ne acaba

Hayırlısıyla doğum yaparsın inşallah canım her anım duayla gecıyor zaten bu arada özel degılse cocugunun saglık sıkıntısı ne acaba
Doğduğunda hipoglisemiye girdi.baya bi kuvezde yattı. Sanırım son ayda şekerim yükselmiş o da bebeğe geçmiş.. şu anda da otizm belirtileri var maalesef 3 buçuk yasinda ama hala konuşmuyo..

Doğduğunda hipoglisemiye girdi.baya bi kuvezde yattı. Sanırım son ayda şekerim yükselmiş o da bebeğe geçmiş.. şu anda da otizm belirtileri var maalesef 3 buçuk yasinda ama hala konuşmuyo..
Canım gecmiş olsun doktorlar ne diyor yanı otızmı konuşabilecek mı ya da bır tedavisi var mı

Özel eğitime gidiyo..kesin tedavisi yok maalesef..ama umutsuz değil Allaha şükür..Güluyo çevresiyle ilgileniyo..mutlu bi çocuk..
İnşâllah daha da iyi olur canım inşallah rabbım bu bebeğini de kucagına almayı nasıp eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…