sabır diyorum

ebrarrarba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
650
49
118
40
merhaba arkadaşlar
ya çıldırıcam dayan dayan artık son günler diyorum ama sabır kalmadı
bir arkadaş var işyerinde hep kendisini ön plana çıkarmak istiyor.eğitim sektörü özel sektör.kayıt işleri oluyor özel okullarda bütün velilerle o görüşmek istiyor.birimizin velisi gelince hemen atlıyor yerinden lafa girmeye çalışıyor.hamile şuan ve karnı burnund evide iş yerine 1 saat uzaklıkta üşenmeden geliyor bukadar paragöz durumlarıda çok iyi.allah daha iyi etsin.ama yaptıkları çileden çıkartıyor beni ve diğer arkadaşları.
zaten zor bebeği oldu tedavilerle oldu hala o yollarla otobüslerle tıkış tıkış geliyor e hakkımızı yemeye çalışıyor ama insan böyle haksızlık yaparmı ya karşısındakine yanlış yapıyor bbazen asla yanlışını kabul etmiyor kavga çıkartıyor.dayan diyorum efsagul kendime ama dayanılacak gbi değil defolup gitisn istiyorum artık.belki bana kızacaksınız ama brgün izleseniz uzaktan hak verirsiniz

Yapacak birşey yok yasal mı yasal işini yapıyor mu yapıyor sırf iş arkadaşları istemiyor diye değişmesi gerekmiyor ne kadar sizin için itici olsada

Hamileyse ne olmuş,hırslı yapısı var.Çalışmayı seviyor ve doğurur doğurmaz da koşa koşa döner işine.
Benim eski müdür de öyleydi,kafası kırıldı,burnu dağıldı,çenesi çıktı,1 ay geçmeden işe döndü hırsından müdür olarak ben gelir miyim korkusundan.
bu tipler böyle.

Yapacak birşey yok yasal mı yasal işini yapıyor mu yapıyor sırf iş arkadaşları istemiyor diye değişmesi gerekmiyor ne kadar sizin için itici olsada
değişsin demiyorum ama biraz adap öğrenebilir ben görüşürken atlıyor lafa olmazki böyle etik değil

acayip hırslı çocuk çocuk diye ağladı çocuğu olsun dşünmez gene çalışır

hırstan gözü dönmüştür. normal şartlarda onun yerinde başka biri yerinden kımıldamazdı. Ha bana göre hırslı olması sorun değil ama bu kadar olması sorun. Çalışabilir de ama sizin alanınıza müdahale ediyorsa birinin höt deme vakti gelmiş demektir.

Çok pardon da ne alaka ya?? Ne demek karnı burnunda hala geliyor da hakkımızı yiyor da bilmem ne bilmem ne. Ben de hamileyim, benim de karnım burnumda ve çalışıyorum. Ne yapayım işi mi bırakayım hamileyim diye?? Kadının ekonomik durumunu siz nerden biliyorsunuz da burada gelmiş paragözlükle hak yemekle falan suçluyorsunuz????

acayip hırslı çocuk çocuk diye ağladı çocuğu olsun dşünmez gene çalışır

haklı olduğun taraflar olabilir ama bu yorumun çok saçma. çocuk istiyor olması çalışmasına engel değil bu düşüncesi seni alakadar etmez. kadına gıcığından ne diyeceğini şaşırmışsın. ben de 37. haftama kadar çalıştım benim tercihim kimseyi ilgilendirmezdi onun tercihi de seni ilgilendirmez.
rahatsız olduğun mevzuları güzelce anlat. anlamıyorsa onun yaptığını yap sen de atla velilere . lafa karışınca da tersle.

hamile diye hakkımızı yiyor demedim.benim görüşmeme karışıyor hakkımızı yiuor dedim kendini iyi hissettiği sürece çalışsın bananeki

Size ne kardeşim herkes kendi gönlünün ekmeğini yer bilmem anlatabiliyormuyum

hamile diye hakkımızı yiyor demedim.benim görüşmeme karışıyor hakkımızı yiuor dedim kendini iyi hissettiği sürece çalışsın bananeki

O zaman biraz daha düzgün anlatsanız ve daha sakin olsanız daha hoş olur. Cümlelerinizden bu şekilde anlattığınız anlaşılmıyor ne yazık ki. Sizin görüşmenize karışıyorsa da çekin bir köleye uyarın güzelce, açık açık karışma benim görüşmelerime deyin ya da siz de onun yaptığını yapın sürekli karışın. Bir süre sonra o da bırakır davranışını.

"bukadar paragöz durumlarıda çok iyi."

"Defolup gitsin istiyorum artık"

Bunlar sizin cümleleriniz.!
evet doğru durumları çok iyi ne demişim orda allah daha iyi etsin neden hep kötü leri görmeye çalışıyorsunuz oraya ben cümle koymuşum başka
evet defolsun istiyorum çünkü herkesi bıktırdı herkes aynı düşüncede

söyledik hepimiz güzelce söyedik yok anlamıyor huyu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…