- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
- Konu Sahibi ebrarrarba
-
Yok yanlş anlamışsınız hamile yle biz uğraşmıyoruz o bizimle uğraşıyorkonu sahıbesi tatlım al bi kahve iç otur.sakınleş..bişey dıyeyım mı hamıle ıle ugrasan kım varsa basına bısey gelıyor..allahın hıkmetı mı dersın..morphy kanunu mu dersın ,bilemicem...ama cok şahıt oldum..bellı kı cok hırslı.emın ol o uyku krızlerı falan derken bırakır ışı.bellı olmaz belkı sen daha guzel ıs bulursun..bence herseyı oluruna bırak..kım bırının ekmegı ıle oynarsa aynısı basına gelır.cezasız kalmaz..rızkı veren allah..
Benxe düşünmüyor öyleki çocuk ta sıkıntı var gelip anlatıyor onun bize yaptıklarına kıyasla bize anlattığında biz üzülüyoruz ama o bize neler ediyorhamileliğin konu ile bağlantısını kuramadım. karnındaki çocuğu sizin kadar o da düşünüyodur merak etmeyin. çalışma konusunda bi probleminiz varsa kendisiyle veya amiriyle görüşebilirsiniz.
Biliyorumdeğişsin demiyorum ama biraz adap öğrenebilir ben görüşürken atlıyor lafa olmazki böyle etik değil
Bazı hamileler gerçek anlamda tuaf oluyorlar azönceki konuda olduğu gibi:))))Yok yanlş anlamışsınız hamile yle biz uğraşmıyoruz o bizimle uğraşıyor
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar dedikleri bu olsa gerek onun yaptığı haksızlıklar burdakilere bir hiç gelmiş
Neyse mühim değil ama bir gün gelip izleseniz hak verirdiniz
Yok yanlş anlamışsınız hamile yle biz uğraşmıyoruz o bizimle uğraşıyor
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar dedikleri bu olsa gerek onun yaptığı haksızlıklar burdakilere bir hiç gelmiş
Neyse mühim değil ama bir gün gelip izleseniz hak verirdiniz
Ay çok yaşayın güldürdünüz beni eft yapar cümleniz.benim kızdığım nokta ben görüşütken karışması büyün hevesim kaçıyor ne diyeceğimi ne anlatacağımı unutuyorum olmuyor yani ama burdakiler yanlıl anladı benibende özel de calısıyorum senı cok ıyı anlıyorum.ne kadar tiynetsiz ınsanlarla ugrasıyorum .evliya oldum ıcıme ata ata ..
ama ben gercekten buna cok sahıt oldum..o yuzden uyarayım dedım.sen dekı allahım sana havale ettım.rabbım bi guzel eft yapar mrk etme.bu işler cok sıstematık ışlıyor..baktın kı cıdden cok arsız ekmegınden edıyor.az kalmış ztn hamıle dıyosun..izindeyken dırekt sen one cıkmaya calıs goster kendını.ama her seyın zamanı var.bekle derim
Ay çok yaşayın güldürdünüz beni eft yapar cümleniz.benim kızdığım nokta ben görüşütken karışması büyün hevesim kaçıyor ne diyeceğimi ne anlatacağımı unutuyorum olmuyor yani ama burdakiler yanlıl anladı beni
Hamileyse ne olmuş,hırslı yapısı var.Çalışmayı seviyor ve doğurur doğurmaz da koşa koşa döner işine.
Benim eski müdür de öyleydi,kafası kırıldı,burnu dağıldı,çenesi çıktı,1 ay geçmeden işe döndü hırsından müdür olarak ben gelir miyim korkusundan.
bu tipler böyle.
düşmüş ,kaldırıma yüzünü çok fena çarpmış.Evet tek seferde.Cok merak ettim bu yukarda saydiklarinizin hepsi tek seferde mi geldi müdürünbasina? Bi komplo olmasin müdüre yerinde gozu olanlar tarafından?
ciddi ciddi konuşun. hatasını bir kere degil bin kere yüzüne vurun.merhaba arkadaşlar
ya çıldırıcam dayan dayan artık son günler diyorum ama sabır kalmadı
bir arkadaş var işyerinde hep kendisini ön plana çıkarmak istiyor.eğitim sektörü özel sektör.kayıt işleri oluyor özel okullarda bütün velilerle o görüşmek istiyor.birimizin velisi gelince hemen atlıyor yerinden lafa girmeye çalışıyor.hamile şuan ve karnı burnund evide iş yerine 1 saat uzaklıkta üşenmeden geliyor bukadar paragöz durumlarıda çok iyi.allah daha iyi etsin.ama yaptıkları çileden çıkartıyor beni ve diğer arkadaşları.
zaten zor bebeği oldu tedavilerle oldu hala o yollarla otobüslerle tıkış tıkış geliyor e hakkımızı yemeye çalışıyor ama insan böyle haksızlık yaparmı ya karşısındakine yanlış yapıyor bbazen asla yanlışını kabul etmiyor kavga çıkartıyor.dayan diyorum efsagul kendime ama dayanılacak gbi değil defolup gitisn istiyorum artık.belki bana kızacaksınız ama brgün izleseniz uzaktan hak verirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?