Sabır sabır da bir yere kadar .

sKsEsLsEsBsEsK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
1.417
1.237
133
Öncelikle hemen konuya geleyim ..
Her seferinde söyliceğini söyleyip sen bişey söylediğin zaman herşeye alınıp kapıyı çekip giden bir kardeşim var
Birbirimizi gerçekten çok severizzz ( yada ben öyle sanırım )
Hep ablacı yaklaşmaya çalışırım 19 yasında ..
Birbirimizi dışarı karşı çok korur kollarız ama iç savaş yaşarız.
Benim herşeyim bizim ( onun herşeyi onundur)
O neşeliyken şaka yapar ..
Ama sen neşeliyken asla tınlamaz.
Keyifli değilken herkesin neşesini kaçırır bir şekilde ..
Bunları yüzüne söylediğimiz de direk tepkisi ( Yalannnn yalancısın yalan söyliyorsun olur .)
Alındığımı dile getirdiğim zamanda
- Ben ablama şaka yapıyorum çok alıngandır der.
Misal çantamı çok beğendi aldı bir süre kullandı bende senin olsun ozaman dedim kendime aynı markanın başka çantasını aldım ..
Diğer çantayı çok güzel kullanmadı şuanda yeni aldığım çantayı bir kere izin isteyerek aldı ve geri vermiyor ..
( istediğimde araya annemi sokuyor benden değerlimi diyor ..)
Ben istediğimdede nereye gidiyorsun ki sanki diyor napıcaksınki alıp diyor ..
( çokk çantam yoktur bu arada 3 tane vardır ama kalitelidir ve uzun süre kullanırım )
Normalde başka insanlarımın bişeyimi kullanmasından pekte hoşnut olmam .
Bişey rica ettiğimizde hep yaaa zaten belirli Günlerim var onlarıda sizemi harcıyım der ..
Ama kendi istediğinde yapılmassa gönül koyar surat asar.
Kendi konuşmadığı akrabalarımızı telefonumuzdan bize sormadan engeller .
Ben halamla konuşmuyorum çok büyük kavgamız oldu eşimde bende konuşmuyoruz halamla annemle babamda konuşmaz çok büyük haksızlık yaptı evlenirken bana görüşmüyorum senelerdir .
Halamla tatile gider gözümüze sokar gibi yeri geldiğinde savunur .
Halamada gün doğar kardeşimi kendi tarafına çekmek ..
Yemeğe çıkarlarken kardeşimi de çağırırlar kardeşim biziyle işi bile olsa çıkar gider .
Halam arkasından konuşur umursamaz ..
Sizce benim çok alınganım ..
Ailemizin küçüğü olduğu için kardeşimi çok şımarık .
Nasıl davransam şaştım kaldım ..

Kucuklugune verin bence...maalesef buyuklerin her zaman daha olgun davranmasi bekleniyor...sizin de yasiniz kucuk sanirim...yasiniz ilerlediginde cok daha iyi anlasacaksiniz emin olun

Yas farki da varmis aranizda...kardes bu vazgecilnez sonucta...konusmussun kardesinle degismiyorsa sen de bildigini oku...cantani istediginde vermek istemiosan verme...cunku o da icinden geldigi gibi hareket ediyor...
Konu çanta konusuda değil aslında istese veya ondan birşeyler görsem asla esirgemem ben bencil olduğunu düşünüyorum oda benim çok alıngan olduğumu düşümüyor ..
Misal yiğenine bakıyor arada ama hep bir beklentisi oluyor .

Valla kardes bile olsa seni incittigi, kirdigi ya da zarar verdigi anda mesafe konulabilir eger sorunlar konusarak asilmaya calisildi ve basarili olunamadiysa.
Ama sizin durumunuzda cok ciddi bir catisma hali gormedim, yasi da daha kucuk; biraz daha olgunlasinca abla-kardes iliskinizi egrisiyle dogrusuyla bi degerlendirirsiniz yine.

Cok zor bencil insanla ugrasmak...yasi kucuk oldugu icin olgunlasmamis da olabilir...annenize dolayli yoldan bu durumdan skildiginizi ima etseniz?

Cok zor bencil insanla ugrasmak...yasi kucuk oldugu icin olgunlasmamis da olabilir...annenize dolayli yoldan bu durumdan skildiginizi ima etseniz?
Dolaylı yolu değilde direk söylüyorum içimde tutamayan bir insanım tutarsam kinleniyorum anlatırım herşeyi ..
Kardeşime göre çok alınganım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…