sabır sabır sabır

amann bebeğim boşver olur düğün öncesi böyle şeyler bende kaynvalideye provalar hiç gelmedi diye kızmıştım. nişanlın senin yanında belli sen kayınvalideyi takarsan ooo :)

O gelinliği sen giyeceksin, senin hayalindeki gibi olmalı.
Kayınvaliden şöyle yap, böyle yap dedikçe saygı sınırını
aşmadan ama kati bir dille isteğini belirt. Bence nişanlın
da yanınızda olsaydı iyi olurdu gelinlik alışverişinde. Hafta
sonu mümkünse onunla git ve istediğin gibi yaptır gelinliğini.
Eğer birşey derlerse nişanlım da benim beğendiğim modeli
beğendi dersin.

Allah içine sindirsin. Güle güle giymeyi nasip etsin inşallah.

ben gelinliğimin modelini internetten buldum gelinlikçime götürdüm bunun kabasını çıkarın üzerime giyince bikaç detay yaparız dedim. bide tembihledim asla ama asla benden başkası bilmeyecek ablam dahi olsa gelene başka gelinlik göster herkes düğünde görsün dedim sağolsun kadın her gelene farklı model göstermiş.
kayınvalidem zaten hiç karışmadı sadece ödemeyi yaptı onun dışında gelinlikçiye gitmedi bile.

sende öyle yap gelmek isteyene mazeret uydur götürme senden başkada kimse görmesin benim ablam kuaförde gördü sadece.

kimseye söylemediğim için kendi istediğim gelinliği giydim. hemde her detayını içime sinerek hazırlattım. herkes de çok beğendi.

ama biliyorum eğer birini dahi götürseydim provaya o gelinlik benim değil onların gelinliği olurdu.

eşim bile kuaförden çıkarken gördü şaşırdı

bence sende sıkma canını kimseyi götürme mazeret bul idare et son güne kadar. senden gizli giden olursa diye gelinlikçine de tembih et başka model göstersinler.

glinlik hayalinizi yansıtmalı,sizi yansıtmalı..kimin ne dediği değil,sizin nasıl istdiğiniz önemli.bu düğün zamanı herkes karışır,herkes istediği gibi olsun ister ama düğünden sonra içinizde ukdesinin kalmasını istemiyorsanız kırıcı olmadan istediğiniz şekilde yaptırın.yoksa her düğünf otoğraflarınıza baktığınızda aklınızdaki gelinlik gelecek ve kvnize karşı sürekli sınanacaksınız..Allah mutluluklar versin.

uzulme cnm ya tam dugun arefesınde orta yolu bulmaya calısın sonra esının burnundan getırır soylene soylene arada kalır sen esınle tartısrsın ama cok haklısın sonucta senın dugunun hergenc kızın gelınlık hayalı vardır ah bırde ınsanlar saygı duymayı bılse ınan sadece senın basında deıl bu tıp seyler ama napalım sevgı hatrına esımız ıcın katlanmaya calısıyorz uzulme bunlar cok hafıf seyler.

nişanlıma ağlaya ağlaya anlattım zaten sinirden o da bana hak verdi ona damatlık alırken bizim taraftan kimse gelmedi karışmadı da.neymiş efendim neden en başta seçtiğim gelinlikk modelinden saptırmışım değişiklik yaptırmışım "sananeeeeeeeeee" ben senin düğünümde giyeceğin kıyafete karışıyor muyum yaşına uygun yada değil diye.güzel diyip geçiyorum ayakkabım renkli diye de karışacak oldu susturdum
evet sadece ona olan saygımı bitiriyor.ya bu kaynanalar gelinleri nedne kıskanır.madem kıskancaksınız evlendirmeyin oğullarınızı alın kucağınıza oturun yani
bizde gelin aldık annem ağzını bi kere olsun açmadı ne derse o alındı ama herkes bir değil ne yazık ki.
kalmış şurda 1 ay amacını bi bilsem!!!

düğün üstü olur böyle sorunlar 2 taraf da düğün stresinden gergin şuan. sen nişanlınla mutluysan onunla aynı görüşteysen problem yok nişanlım böyle istiyo de bak işine

düğün arefesinde bazı standartlara uygun kayınvalide modeli.. boşver ya..takma bunun için üzülmene değmez. tek git bundan sonra için nasıl rahat edecekse öyle yap hatta taşlı asla yaptırma ki ilk taleplerinde herşeye evet diyen bir gelin modeli çizmemiş olursun.

Bu konularda yalnız değilsin tatlım...

Takma o kadar kafana. Ben nişan elbise alışverişinde tecrübe ettim bunları.
Gelinliğimde de "ben bunu istiyorum" dedim, kimseye de laf bırakmadım.
Kayınvalidem kendi kendine debelendi durdu.
Gelinlikçilerle bile kavga etti, ama kendi rezil oldu

Nitekim nişanlın senden yana.
Bu anlamda şanslısın, benimde nişanlım aynı tavırdaydı ve annesine engel oldu.
Bu tavırlarda inşallah evlendikten sonra da devam eder, hayatını kolaylaştırmış olur.

Ayrıca, hayırlı uğurlu olsun.
İnşallah gelinliğin içine sinen şekilde olur ve mutlulukla giyersin...
Kıskananları da çatır çatır çatlatırsın...

Su gelinlik provalarina filan neden cumbur cemaat gidilir anlamis degilim…hatta gelinlik secmeye filanda kaynana gorumce yok sub u neden gelir herkes yaa??? Sanki onlar giyecek..birde hadi geliyorsun ne diye bu kadar burnunu sokuyorsun???

Bana kalirsa istedigin gibisini diktir canim…onu giyecek olan sensin bu yuzden kayinvalidede olsa karismasin bi zahmet. Gecmis onun devri sana neden karisiyor.

ayyy sağolun kızlar sayenizde moralim yerine geldi valla
cumartesi çağırmıcam zaten istediğim gibi yaptırcam nişanlıma istersen gel sende fikir ver dedim düğüne kadar da göstermicem bende hata çok yüz verdim çok tolerans göstredim ona ama bi yere kadar.
valla nişanlım şimdi benim tarafımı tutuyor ama evlendikten sonra görcez asıl kimin tarafında durduğunu

canim uzgunum ama erkeklerin cogunlugu nisanliyken boyle oluyorda evlenince 180 derece degisiveriyorlar..

k.validen mi evlenecekmiş sen mi? o kadar özendiyse ona da istediği gibi bir gelinlik alsaydınız keşke :) bu konularda biraz katıyım ben,bir genç kızn en önemli günlerinden biridir düğün ve kendi istediği gelinliği giymelidir..sen onu boşver,gönlünden nasıl geçiyorsa öyle birşey al..

kayınvalideyede taşlı diktirseydiniz bitane....kadının hevesi vardır belki...

yani şimdiki gelinler hiç anlayışlı değil..

ben gelinlik bakarken kayınvalide hadi neyse, bir de kayınpeder takılmıştı peşimize..
benim istediğim model çok sadeymiş, dantelli taşlı bir gelinlik gösterdi bana kv.
"giyeceksen görünecek, ne o öyle sadece tül "dedi..

hoş sonra fiyatı duyunca gözleri büyümüştü
"ben karışmam, nasıl istiyorsan öyle olsun" diye çevirdi:))

zaten hiçbir şeye karışmazlar..
sadece fikirlerini söylerler, senin beğenilerinle alay ederler hepsi o.
bu karışmak sayılmaz di mi?

şimdi karışmıyorlar, başka türlü can sıkıyorlar
çözüm umursamamak..

ilk seçerken benim kayınpeder de geldi merak etme eksik kalmadı yanii
iyi iç çamaşırı seçmeye falan gelmedi

senin kv az değilmiş demek ki sende diretseydin iyi tamam o olsun diye
ayyy valla az değiller yaaa
umursamamak en iyisi aslında o bazen konuşuyor böyle yüzüne bakıyorum tebessümle dinliyor gibi ama aslında o an başka şeyler düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…