sabır sabır sabır

hayırlısı olsun tatlım bol bol dua et. inşallah seninkiler öyle olmaz. benimde babam yok 8 yıl oldu kaybedeli babasız çok zor anne olsada babanın desteği başka olurmuş gibi geliyor. belki babam olsaydı bu kadarına cesaret edemezler diye düşünüyorum. tabi bilemeyizde en azından babam bana dayanamaz çeker alırdı ellerinden diye düşünüyorum babamın bana bir tokat attığını bile bilmem üzerimize titrerdi bizim ama eşim annesi yüzünden kavga ettiğimiz bir gün vurdu bana sol kulağım zaten duymuyor sağ kulağıma vurdu bir daha duyamıcam sandım kaç hafta kulağım yüzüm mosmor gezdim soranlarada düştüm dedim.

çok zor bir şey evlilik. kıymetsiz oğullar kıymetli kıymetsiz ana babalar birden kıymetli oluyor. nişan kıyafeti alınırken başlamıştı kadın o zaman arkamı dönüp gitmediğime bin pişmanım

bana da nişanlıyken vurdu...bir daha kalkarsa elin gözümü kırpmadan gebertirim seni dedim.
evet babasz olmak inna ki çok zor arkanı sırtını yasladığın dağ resmen baba hiçbişi yapmasa da gölgesi yetiyor insana özellikle kız evlada kolay değil ki bunca zaman hayalini kur düğünde karşılıklı oynamanın kuşağı bağlarken karşılıklı ağlamanın bi anda poff hayal kabus oluversin.bi gün öyle bi ilendirtti ki kendine ana baba acısını sende yaşa sende gör dedim ağlaya ağlaya.
inan bunları yapanların yatacak yeri yok.bende dönmeyi çok düşündüm ama nişanlımın iyiliklerini unutamadım yaşadıkça görücem hepsinin gerçek yüzünü
tüm bekarlara tavsiyem aklınız varsa evlenmeyin nişanlanmayın bekar kalın diyorum valla

şiddet kötü kendim içinde senin içinde diliyorum bir daha olmaz. babasızlık ayrı bir şey yaşamayan da bilemez daha ne hayaller vardı yaşanacak bide üzerine kıyamadıkları küçücüklerine kıyanlar umarım görüp üzülmüyorlardır. benim babam öyle iyi bir baba, anneme öyle iyi bir eştiki anlatamam. babaannemde annemi istememiş ama babam annemi hiç ezdirmedi. mekanı cennet olsun

kadını düşün işte hayat arkadaşını kaybetmiş bir insana ağzı var dili yok bir insana yapılanlar günah ya nasıl bir vicdandır. ama biliomusun Allah kötü insanlara öyle sıkıntılar vermiyor. benim çok dikkatimi çekmiştir bu. sonra bir yerde duydum Allah sevdiği kullarıyla alışveriş yaparmış dediler. bilemem ne kadar doğru tabi. yinede kimsenin başına vermesin Rabbim. bunlarda bize sınav sanırım çekicez ama nereye kadar.

Okurken şok oldum arkadaşım sana nişanlı iken nasıl vurabilir neden buna izin verdin bir kere el kaldırmışsa erkek devamı gelir.. Affedersin ama köpek b.k yemekten vazgeçmez der büyüklerimiz çok da doğru benim kuzenimin de aynı şey başına geldi evli 2 çocuğu var güvencesi yok ama yinede kocasına dedi git boşanma dilekçesi ver dedi kocası özür vs diledi şuan iyiler ama tekrar yapar mı bilmiyorum.

Başın sağolsun bu arada babanın mekanı cennet olsun

özelden yazamıyorum.. inşallah seninkiler evlendikten sonra düzelir. inan öyle örneklerde var. belki düzelmiyoda insanlar alışıo onuda bilemeyiz. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın. benim eşimde çok iyidir sağolsun ama konu annesi olunca bi garip oluyor. hatta artık ben onun annesinin yaptıklarını söyledikçe seninkide aynı diyor benim anneminde yazık kadıncağızın ağzı var dili yok sesi bile çıkma ki o kadar sevio eşimi. ama belli biyerden sonra saldırıya geçiyorlar. kırıldığında konuşmamayı becerebilmek önemli bence ben deniyorum ama bu seferde hasta olucakmışım gibi geliyor. burda yazıyorum işte. borcumuz olmasa inan psikolojik destek alırdım

erkek milletini anlamak çok zor zaten bi anları bi anlarını tutmuyor
dün konuştuk annemin ağzını ben kapatıcam merak etme kimse beğenmezse beğenmesin istediğin gibi yaptır gelinliği kimseye de sorma dedi bakalım görücez...
ayy evet bide o durum var kendi annesiyle bizim annemizi bir tutarlar.
Allah ikimiz içinde en hayırlısınınasip etsin canım

amin canım sağol
hata baya bi benden kaynaklandı aslında tahrik ettim resmen adamı.o da çok pişman oldu yaptığına yok o konuda güvencim tam birdaha yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…