Sabır Selamettt...!

sevdicegim

Narsist'im :)
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2011
1.019
18
358
İstanbul
merhaba kızlar.. yine bir sorunla karşınızdayım.. :44: çok uzun yıllardır arkadaşım olan birisi problem.. çocukluk arkadaşıyız.. sürekli ya onlar bizdedir ya biz onlarda.. iyi kötü günde birbirimize maddi manevi çok desteğimiz oldu ailece.. annemle annesi oldukça iyiler.. sorun şu... yıllar yılı kardeşlikte ciddi kötü etmenler oluştu.. arkadaşım beni acaip kıskanıyor.. sürekli ortamda laf sokmaya çalışır bana (gerçi ben hep ağzının payını veririm :47: ) nişanlısına beni nasıl anlattığını bilmiyorum ama çocuk benle kesinlikle dışarı çıkmasından acaip rahatsız oluyor.. benimle görüşmesini kısıtlıyor.. herkese öyle dese de biliyorum ki değil.. oturup nişanlısına sürekli benimle ilgili bişeyler anlattığına eminim.. bazen de ağzından kaçırıyor.. ciddi giden bi ilişkim var.. ve geçen gün onunla tanıştırdım.. inanır mısınız ilk görüşmede sevdiceğime benimle ilgili neler neler anlattı...! :52: taa yıllar önce içip içip sapıtmalarımıza kadar.. o an kitlendim şok oldum.. erkek arkadaşım olduğunda o kişiyle aramı bozmaya çalışıyor.. sahtekarca mutluluk dilekleri beni çileden çıkartıyor.. anladığım kadarıyla ikimizde etrafta arkadaşımız yok diye mecburi görüşüyoruz.. artık saçlarını elime dolayasım geliyor..! görüşmeyeyim diyorum ama onlar bize geliyor, annem onlara gidiyor falan neredeyse imkansız.. :50:

mecbur diye birşey yok öyle arkadaşım olacağına hiç olmasın daha iyi.zaten öyle biride dost olmaz daha ne etrafınızda olmasına izin veriyosunuz

bu babasından da rahatsız olduğun arkadaşın galiba:34:ikisindende uzak dur:51:

madem görüşmemene imkan yok o zaman samimi olma her gelenle samimi olmak zorunda değil kimse hiç birşeyini anlatmazsın gerekmedikçe konuşmazsın olur biter böyle bir insan erkek arkadaşınla tanışmayı bile hak etmez hiç tanıştırmasaydın keşke

madem görüşmemene imkan yok o zaman samimi olma her gelenle samimi olmak zorunda değil kimse hiç birşeyini anlatmazsın gerekmedikçe konuşmazsın olur biter böyle bir insan erkek arkadaşınla tanışmayı bile hak etmez hiç tanıştırmasaydın keşke

aslında tanıştırmayı bende istemiyordum.. ama öyle ki, benim sevdiceğimle buluşcağım zaman kapı önünde ben beklerken yanıma gelirlerdi.. tanıştırayım diye çok uğraştılar.. bende sürekli saklambaç halindeydim.. rezil bi durum vardı tanıştırmayacağımı da söylemiştim.. ama artık dayanamadım peşime takılmalarına ve yeter bi sefer olsun nasıl olsa sonra görüştürmem deyip tanıştırdım..

olmuş bir kere bence uzak dur o arkadaşından sağlam biri olmadığı kıskanç olduğu belli böyle insanlardan korkulur ne var yani başkasını kötüleyecek yada çekemeyecek hiç sevmiyorum böyle insanları senin tek yapacağın şimdiden sonra muhatap olmamak zaten bir süre sonra kendisi de anlar herhalde yüz göz olmak istemediğini

Back
X