sabır taştı yatakları ayırdık bilmiyorum çözüm olur mu

Kocayı bulup yatak ayırıyosunuz. Güzelce giyin de ağzından ballar aksın. Güzel sözler et. Erkekler iki tatlı söze bi endama kanarlar.

Öyle olmuyor ki işte adam senin kişiliğine sana hakaret edince kolu değse sinirine gidiyor... bilmiyorum kocamı kadınlığımla yatakta kendime bağlasaydım yine de annesigili dinleyip beni böyle suçlar mıydı

Bence de öyle oda olabilir.dedim aslında kaç sefer hayatına giren insanlardan hep kazık mı yedin ne bu güvensizlik diye ama ozamanda anlamadı..
Bide kv ve görümcekle üçü birbirini çok mükemmel görüp habire gazlarlar ve hep bi fiskos hali biri ne derse doğru odur dördüncü kişinin dediğinin bi önemi ve doğruluğu yoktur

Eger kv gorumce dediginiz gbiyse kişi kendinden bilir işi hesabi sizi de onlar gbi sanabilir. Buda kuvvetli bir ihtimal tabi. Cunku hayatindaki kadinlar fitne fesatla ugrasiyolarsa her kadini oyle gorur eşiniz.

Eger kv gorumce dediginiz gbiyse kişi kendinden bilir işi hesabi sizi de onlar gbi sanabilir. Buda kuvvetli bir ihtimal tabi. Cunku hayatindaki kadinlar fitne fesatla ugrasiyolarsa her kadini oyle gorur eşiniz.

yatakları ayırmak doğru mu bilmem ama bence de yalnız kalıp bi düşünmesi lazım:KK64:

Kv görümcek aynen öyle
Fesatın önde gideni ama hep iyi niyetli masum saf mağdur takılırlar ve onlar konuşurken gerçeği bilmeme rağmen benim bile inanasım gelir

Yanlız Kalıp düşündükçe beni suçluyor iyice hırçınlaşıyor sanki

Ay kızlar benimki odaya yattı öyle üstü filen açık kalk diyorum namazını kıl oyalanma diyorum kalkmıyor mayışmış gibi yapıyor bi taraftan da sanki benden bi adım bekliyor iki gündür muhabbet filen ediyoruz ama aradaki mesafe korunuyo. şimdi adım da atmak istemiyorum, ama atmasam da uzayıp gidiyor.. keske şu dizilerdeki gibi az kurnaz olabilsem de adam adım atsa da ruhu duymasa bende kararımdan dönmemiş olsam

Son düzenleme:
Back
X