Sabır !

Evet doğru söylüyorsun bende kendimi tutaamdım malesef

Evet canım eşim çok sinirlenir :/

Bu durumda nasıl davranılır ki.. Sende aynısını ona yap. Başka ne yapılır ki..
Yanı eşine de ya da gece yarısı bizi rahatsız etmek yerine daha dogru zamanlarda atsın mesajını desin.
Veya tamamen ilgisizi oynayacaksın eşine. Evde o yokmuş gibi takılacaksın.

Evet eve gidince yemeği falan yapayım orucuz ama o yokmuş gibi yaapyım çünkü sabahtan beri hiç araamdı hala beni haksız buluyor

Evet doğru söylüyorsun bende kendimi tutaamdım malesef

Bak rahatsız olmakta haklısın. Eşinden bir şey rica etmekte sonuna kadar haklısın. Belli bir saatten sonra gelen aramalara ertesi gün dönelim gibi. Eşin bunu yapmayınca istediğin kadar sitemde de haklısın ama eğer ki çok seviyesiz bir mesajını yakalamadıysan kız hakkında atıp tutma. Yani gerçekten bu ayarda arkadaşlar var. Benim arkadaşlarım çok genç yaşta evlendiler ve hala diğer arkadaşları ile bekarken neyseler evlenince de hiç bir şey değişmedi. Ha onların şansı ortaokuldan beri birbirlerini tanımaları ve baya bir arkadaşın ortak olması. Sen kıza mesaj atarsan ya da facebook falan yoluyla uyarırsan inan daha kötü olur. Ben kendim diyorum eşim bana çocukmuşum gibi böyle bir şey yapsa deliririm. Ama eşinin de sana biraz hassas olması lazım. Hiç kimsenin sendne kıymetli olmadığını sana hissettirmesi lazım. Hassasiyetlerine önem vermesi lazım. Bunları da sakince konuşursnaız umarım halledersiniz. Ama senin sorunun bir kız değil tamamen eşinin tavırları. Konu kız üzerine yoğunlaşmış ama bugün bu kız olur yarın bir şey rica eden komşu, diğer gün servisteki bir kız. Dünyanın bütün kadınlarına mesaj gönderemeyiz. Biz mesajımızı eşimize veririz.

Evet canım tam olarak anlatmak istediğim bu
Eşimin tepkisi beni mahvetti zaten, tedavi ol kafanda kırarım tabağı bilmem neler.
Ama her sinirlendiğidne çıkıyor agzından bu laflar malesef

Evet eve gidince yemeği falan yapayım orucuz ama o yokmuş gibi yaapyım çünkü sabahtan beri hiç araamdı hala beni haksız buluyor

Hani küs gibi değilde takmıyomuş gibi davran. Evli değilim nasıl olur bilmiyorum ama, sorfayı hazırlar yemegınızı yersınız ama ilgilenme. Kendi işlerinle ilgilen. Biraz onu boşladığını hissetsin. Birşey sorarsa yok bırsey dersın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…