- 9 Ocak 2014
- 663
- 124
- 48
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
Merhaba kızlar günaydın.
Eski konumda belirtmiştim gece 11 de doğumgününü kutlamak için mesaj atmıştı üniversiteden eski kız arkadaşı ki kızla baya baya samimilermiş yakınlaşmışlar ama aralarında birşey olmamış, Kadir gecesinde de gece saat 12 de mesaj atmış.
Kızlar sizce ben abartıyor muyum kızın amacı nedir?
Evli erkeğe geceleri mesaj atmak aramak normal mi?
Eşime göre ne var ki bunda?
Sanırsın Türkiye'de yaşamıyoruz !!
Yine birbirimize girdik, konuşmuyorz!!
Bence kizi arayip soyleyin. Aramasin. Sizin huzurunuz kacacagina onunki kacsin. Sinir oldum kiza. Dengesiz.
Ben kendi ailemi bile gece 9dan sonra aramiyorum.
Doğum gunu için gece saat 11 i kadir gecesi için 12 yi mi bulmuş kutlacak? Sen eşine sorsana sanA o saatte msj atan olsa ne yapar? Benim kiskanc bir yapım var nişanlimi deli gibi kiskanirim. Ona böyle bi msj gelse yapmadigimi bırakmam. Kizada bir güzel haddini bildiririm.
Merhaba kızlar günaydın.
Eski konumda belirtmiştim gece 11 de doğumgününü kutlamak için mesaj atmıştı üniversiteden eski kız arkadaşı ki kızla baya baya samimilermiş yakınlaşmışlar ama aralarında birşey olmamış, Kadir gecesinde de gece saat 12 de mesaj atmış.
Kızlar sizce ben abartıyor muyum kızın amacı nedir?
Evli erkeğe geceleri mesaj atmak aramak normal mi?
Eşime göre ne var ki bunda?
Sanırsın Türkiye'de yaşamıyoruz !!
Yine birbirimize girdik, konuşmuyorz!!
Erkekler böyle şeyleri ya anlamıyorlar ya da anlamak istemiyorlar. Kandil mesajı da olsa eşiniz evli kendisi bekar böyle bir şey yapmamalı. Sen önlemini al arkadaşım sonra sen üzülme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?