Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ya evet hiç sormaa çok berbat bişi bu ya ya kızlar bişi soracam ben incir kürünü soganla beraber uyguluyorum o bittikten 15 dk sonra inciri içiyorum bi zararı olur mu

canım ikisi birden fazla gelebilir birini seç bence ikiside yumoşu besliyo bu sefer yumoşun fazla gelişir ve çatlamaz buda kiste sebeb olabilir ben sadece incir kürünü içiyom:69::69::69:

işlerini bitirdinmi zeloşum.

benim mutfakta biraz işlerim var kızlar birazdan gelecem.

kızlar benim çıkmam gerekiyo temizlik yapacam kocişi dışarı gönderdim sen çık ben temizlik yapacam diye netin başında kaldım ya gelmeden yapayım valla başımı etini yer saracım yarın inşallah hayırlı haberlerle dönersinnn

kolay gelsin canım öpt.byyyyyy:54::48::48::48:

bende daha hasta olmadım işte bekliyorum inşallah olmam.

gülleri bende seviyorum.gül gibi güzel olan arkadaşlarıma hediye vereyim dedim canım.

senin nezaman bat cnm.hayırlısı olsun inşallah.zelalca liste diyordu ben yeniyim bilmiyorum nerden bakılır bat listemize.:44::44::44:

ay inşallah sara ya o kadar istiyorum ki dilerim geç ovülasyon dolayısıyla negatiftir de bir kaç güne pozitife döner bizde teyze oluruz :) hep dualarımdasınız inan ki

hg edacım nasılsın canım:16:tebrik ederim canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım :nazar::nazar::nazar::48::48::48::8::8::8::8:

senin nezaman bat cnm.hayırlısı olsun inşallah.zelalca liste diyordu ben yeniyim bilmiyorum nerden bakılır bat listemize.:44::44::44:

canım inş. saramızın 2 günü geçiyo dualarımız onunla :nazar::nazar::nazar:tatlım listemizi zeynep arkadaşımız yayınlıyo gelince gösterir senide ekler:8::8::8::8:

kıjlar bi hamaratlığım tuttu :9::9::9:evi temizledim bi banyom kaldı oda yarın inş. yemeğimi yaptım içli köfte yaptım akşama pişirmesi kaldı yalnız yanına çorba çamaşırlarımıda serdim şimdi çıkcam bide alışveriş yapcam ohhhhh:8::8::8::8::8::8::8:

kıjlar bi hamaratlığım tuttu :9::9::9:evi temizledim bi banyom kaldı oda yarın inş. yemeğimi yaptım içli köfte yaptım akşama pişirmesi kaldı yalnız yanına çorba çamaşırlarımıda serdim şimdi çıkcam bide alışveriş yapcam ohhhhh:8::8::8::8::8::8::8:

hamarat sin sen yaparsin :9::9::9::9::9::9: nasil sin canim???????????????

hg canım :16::16::16:iyiyim bebeğim sadece grip oldum:2::2::40::40:sen nasılsın cadımm:48::48::48:

gecmis olsun canim ....... iyim bende sabahtan beri arastirma yapiyom bel kaymasi icin iyi seyler yazmiyo malesef ... amelyat civi falan yaziyo bakalim ne yapics sabaha kadar aridan uyumadim esimde uzuluyo bana bakinca birazdan ari kesici icip gidip biraz yaticam :43::43::43::43:

gecmis olsun canim ....... iyim bende sabahtan beri arastirma yapiyom bel kaymasi icin iyi seyler yazmiyo malesef ... amelyat civi falan yaziyo bakalim ne yapics sabaha kadar aridan uyumadim esimde uzuluyo bana bakinca birazdan ari kesici icip gidip biraz yaticam :43::43::43::43:

canımsın benim üzülme herşeyin var bi çaresi inş. Rabbim hayırlı şifalar versin canım bizim burda bi kadın var böle şeylerden anlıyo ona bi sorayım bakim ne dicek:48::48::48::48:

Back
X