Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım progestan hap iğneside var progesteron hormonu için kullanılıyo bazen vücutta yeterince üretilmiyo bu ihtiyacı haplarla iğnelerle gideriyolar hem bebeğin daha kolay tutunmasını hemde düşük olmasını engelliyo çok faydalı bişey:69::69::69:

ben düşük yaptığımdada doktor vermişti.ama geç kalınmıştı bana hapı yazdığı zaman düşük başlamıştı çünkü.

ben düşük yaptığımdada doktor vermişti.ama geç kalınmıştı bana hapı yazdığı zaman düşük başlamıştı çünkü.

tatlım geç kalma sonra insan çok pişman oluyo sen o pişmanlığı yaşama canım :38:inş. herşey senin istediğin gibi olsun hep ama hep mutlu ol canım arkidişim benim:nazar::48::48::48::48:

ay kıjlar ben gidiyodum temizlik yapmaya gidemedim bi türlü elim sizden olmuyo:9::9::9: bu sefer gittim pc açık ben arada bakarım neler kaynatıyosunuz die:69::69::69::54::54:

tatlım geç kalma sonra insan çok pişman oluyo sen o pişmanlığı yaşama canım :38:inş. herşey senin istediğin gibi olsun hep ama hep mutlu ol canım arkidişim benim:nazar::48::48::48::48:

çok sağol canım benim.sende ömür boyunca hep mutlu ol hiç mutsuzluk sana uğramasın bitanem benim.

ya evet hiç sormaa çok berbat bişi bu ya ya kızlar bişi soracam ben incir kürünü soganla beraber uyguluyorum o bittikten 15 dk sonra inciri içiyorum bi zararı olur mu

benim kürler konusunda hiç bilgim yok canım.ama iyi araştır kaş yapayım derken göz çıkartma.

canım progestan hap iğneside var progesteron hormonu için kullanılıyo bazen vücutta yeterince üretilmiyo bu ihtiyacı haplarla iğnelerle gideriyolar hem bebeğin daha kolay tutunmasını hemde düşük olmasını engelliyo çok faydalı bişey:69::69::69:
pregeston u biliyorum canım,ama adetin 21,günü progesteron testi yaptırtıyolar,banada verdiler,onu soruyorum ben.:34:
seni çok iyi anlıyorum canım.burası alışkanlık yapıyo ciddi ciddi.:9::9::9::9::9::9::9::9:

evet,burası baya bi alışkanlık yapıyo hemide.

kızlar size bi hediye vermek geldi içimden.

$91ky9.gif $91ky9.gif $91ky9.gif $91ky9.gif $91ky9.gif $91ky9.gif $91ky9.gif $91ky9.gif $91ky9.gif $91ky9.gif $91ky9.gif $91ky9.gif

ya kaç gündür araştırıyorum kafam allak bullak oldu haklısın bende ondan korkuyorummm yok mu kimsee bu kürleri uygulayann

merhaba ece progesteron için en yararlı kürün hayıt tohumu olduğunu biliyorum hem rahimi kuvvetlendiriliyor gebelik süresincede kullanılabiliyormuş kistleri yok etmede ve yumurtalık vs gibi iltihaplanmalara enfeksiyonlara çok çok iyi geliyormuş ben onu kullanmaya başladım herkes çok övüyor benim bildiğim bu....

ya kaç gündür araştırıyorum kafam allak bullak oldu haklısın bende ondan korkuyorummm yok mu kimsee bu kürleri uygulayann

canım zelal incir kürü uyguluyo belki o biliyodur.soğan kürü myomları yk etmede çok etkiliymiş.rahimi temizliyomuş diye biliyorum.senin böyle sorunların varmı?

Back
X