- 26 Şubat 2011
- 105
- 3
- 66
kızlar ben makineyi açayım arada size bakarım iyi sohbetler şekerler![]()
tamam tatlım:80:görüşürüz:80::80::80:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben makineyi açayım arada size bakarım iyi sohbetler şekerler![]()
canım progestan hap iğneside var progesteron hormonu için kullanılıyo bazen vücutta yeterince üretilmiyo bu ihtiyacı haplarla iğnelerle gideriyolar hem bebeğin daha kolay tutunmasını hemde düşük olmasını engelliyo çok faydalı bişey![]()
ben düşük yaptığımdada doktor vermişti.ama geç kalınmıştı bana hapı yazdığı zaman düşük başlamıştı çünkü.
ben düşük yaptığımdada doktor vermişti.ama geç kalınmıştı bana hapı yazdığı zaman düşük başlamıştı çünkü.
hoşgeldin ececim.nasılsın canım?
mrb hanımlarr ben geldimm
hoş bulduk canım tşkr ederim allaha şükür iyiyim de şu igrenç sogan kürünü uyguluyorum midem alt üst oldu ya
ay o kürler bitirdi bizi artık bebişlerimiz gelsede kurtulsak![]()
tatlım geç kalma sonra insan çok pişman oluyo sen o pişmanlığı yaşama canıminş. herşey senin istediğin gibi olsun hep ama hep mutlu ol canım arkidişim benim
![]()
hg ececim özlettin kendini nasılsın şeker![]()
ay kıjlar ben gidiyodum temizlik yapmaya gidemedim bi türlü elim sizden olmuyobu sefer gittim pc açık ben arada bakarım neler kaynatıyosunuz die
![]()
ya evet hiç sormaa çok berbat bişi bu ya ya kızlar bişi soracam ben incir kürünü soganla beraber uyguluyorum o bittikten 15 dk sonra inciri içiyorum bi zararı olur mu
pregeston u biliyorum canım,ama adetin 21,günü progesteron testi yaptırtıyolar,banada verdiler,onu soruyorum ben.canım progestan hap iğneside var progesteron hormonu için kullanılıyo bazen vücutta yeterince üretilmiyo bu ihtiyacı haplarla iğnelerle gideriyolar hem bebeğin daha kolay tutunmasını hemde düşük olmasını engelliyo çok faydalı bişey![]()
seni çok iyi anlıyorum canım.burası alışkanlık yapıyo ciddi ciddi.![]()
benim kürler konusunda hiç bilgim yok canım.ama iyi araştır kaş yapayım derken göz çıkartma.
ya kaç gündür araştırıyorum kafam allak bullak oldu haklısın bende ondan korkuyorummm yok mu kimsee bu kürleri uygulayann
ya kaç gündür araştırıyorum kafam allak bullak oldu haklısın bende ondan korkuyorummm yok mu kimsee bu kürleri uygulayann