slm kızlar iyi gecelerkıjlar depremi hissettinizmi
izmirde hissedidimi canım
saat geç olmasa annemleri arayacktım ama
kadercim sendeki son durumlar nedir
evet kuşum hemde baya güçlü hissettik
yok endişelenme canım kütahyadada kötü bişey yokmuş şükürinşallah önemli bişey yoktur
merkez üssü kütahyaymış 6,0
Deprem mi oldu kızlar
İnşallah kötü bişey yoktur..
Bende değişen bişey yok canım, hormon testlerimi yaptırdım bu ay nihayet, haftaya çıkacak tüm sonuçlar, bakalım sonuçlara göre bir yol çizeceğiz.. FSH çıktı yalnız, 8.11 biraz yüksek ama diğer sonuçları da bekliyelim dedi dr. Kardelencim sağolsun içimi rahatlattı aslında, sağlıklı beslenmeyle düşebilirmiş fsh.
Sende ne var ne yok canım, değişiklik var mı
yok endişelenme canım kütahyadada kötü bişey yokmuş şükür
hg kadercim nasılsınevet canım ama şükür geçti senin fsh çokda yüksek değil canım 12 den büyük olursa drlar endişeleniyo
selaaaamnaber kızlar?
yahuuu deprem olmuş haberim yok benim dışardaydım annemlerle beraber hissetmedik valla. geçmiş olsun kızlar izmirde hissedilmiş ahhh manisamdada hissedilmiştir balıkesirde kuzenim var ordada hissedilmiş. korkmuştur herkeslerallah hepimizi korusun inşallah:18: eşimde nöbette gece olursa ben naparım :18::18::18:
yok endişelenme canım kütahyadada kötü bişey yokmuş şükür
hg kadercim nasılsınevet canım ama şükür geçti senin fsh çokda yüksek değil canım 12 den büyük olursa drlar endişeleniyo
hayırlı olsun canım inşallah tahlillerin temiz çıkar bende bi değişiklik yok tatlım
hoşgeldin nehircim nasılsın
kızlar ben kaçtım iyi geceler öpt.byyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?