Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kadercim sendeki son durumlar nedir

Bende değişen bişey yok canım, hormon testlerimi yaptırdım bu ay nihayet, haftaya çıkacak tüm sonuçlar, bakalım sonuçlara göre bir yol çizeceğiz.. FSH çıktı yalnız, 8.11 biraz yüksek ama diğer sonuçları da bekliyelim dedi dr. Kardelencim sağolsun içimi rahatlattı aslında, sağlıklı beslenmeyle düşebilirmiş fsh.
Sende ne var ne yok canım, değişiklik var mı

inşallah önemli bişey yoktur

merkez üssü kütahyaymış 6,0
yok endişelenme canım kütahyadada kötü bişey yokmuş şükür
Deprem mi oldu kızlar
İnşallah kötü bişey yoktur..

hg kadercim nasılsın evet canım ama şükür geçti senin fsh çokda yüksek değil canım 12 den büyük olursa drlar endişeleniyo

hayırlı olsun canım inşallah tahlillerin temiz çıkar bende bi değişiklik yok tatlım

aradım annemleri konuştumda içim rahatladı yoksa uyuyamazdım canım ya

selaaaam naber kızlar?
yahuuu deprem olmuş haberim yok benim dışardaydım annemlerle beraber hissetmedik valla. geçmiş olsun kızlar izmirde hissedilmiş ahhh manisamdada hissedilmiştir balıkesirde kuzenim var ordada hissedilmiş. korkmuştur herkesler allah hepimizi korusun inşallah:18: eşimde nöbette gece olursa ben naparım :18::18::18:

hoşgeldin nehircim nasılsın

Hoşbulduk zelalcım. Evet üst sınır 12 ama adetliyken yaptık ya, o günlerde 6'nın altında olası lazım dedi dr. Yani biraz yüksek, ona bağlı olarak da östrojen hormonu düşük çıkmış, anlattı dr. ama tam anlayamadım:26: Diğerleri iyi çıkarsa ilaçla bunları dengeleriz dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…