Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım ilaçların etkisiyle şimdi daha iyiyim canım diğer topiğe yazdığını görmedim beni merak ettiğiniçin sağol leylacım çok iyisin Allah seni buseye buseyide sana bağışlasın canım
amin bitanem...sizlerde çok iyisiniz saracım benim...dün giremedim özledim sizleri...evdeydim biraz evle uğraştım sonra yorgunluktan sızıp kalmışım valla...yarında doktora gidecem alışveriş falan iyice yorulurum..o yüzden dün biraz dinleneyim dedim..özledim sizleri...
geçmiş olsun zeynocum...
selam kızlar nasılsınız
pelincim hamileymişsin..hayırlı olsun tatlım benim...
kaderim benim badem şekerim..sen nerelerdesin çok özledik seni bitanem ya..merak ediyordum valla epeydir yoksun sanırım canım...öpüyorum yanaklarından güzelim...
Selam Saracım iyiyim canım sen nasılsın
kızlar nasıl, ayyyy çok mutluyum sizleri bulduğum için yaaaa
sen geldiğin için bende çok mutlu oldum tatlişim benim...hep gel olurmu kadercim..
çookkkk kötüü deprem oldu yaa..

bu arada benim fsh 16 çıktı ama tüpe başladık.

geçmiş olsun leylicim..kütahyada olmuş ama civar illerdede hissedilmiştir herhalde...istanbuldada hissedilmiş...tedavin inşallah hayırlı olur tatlım...

sağol leylacım sen nasılsın çok yorma kendini bitanesi buse için alışveriş hem heyecanlı hem tatlı telaş olsa gerek hayattaki bütün telaşların hep böyle tatlı şeyler için olsun.

selam canım sen nerde yaşyorsun???

bilmiyom içim huzursuz. iş yerinde sıkıntılıyım biraz. beni okurmusun canım? buna çok ihtiyacım var. sen nasılsın?

niyeki canım hayırdır inşallah beni okurmusun demişsinde o nasıl olcak ben bilmiyorumki:26::26::26::26::26: ama sen kendine ihlas felak ve nas surelerini okursan belki rahatlarsın.Allah yardımcın olsun canım

leylicim bu arada sözleşmelilere kadro veriliyo duydunmu o zaman belki daha olursun normal memur olunca yani

sağol leylacım sen nasılsın çok yorma kendini bitanesi buse için alışveriş hem heyecanlı hem tatlı telaş olsa gerek hayattaki bütün telaşların hep böyle tatlı şeyler için olsun.
saol tatlım..iyiyim çok şükür saracım..güzel dualarına yürekten aminnnnn diyorum tatlişim...Rabbim herkese böyle tatlı telaşlar yaşatsın inşallah..
ben burdayımda sen nerdesin leyloşum
bende buydayım..
günaydınn herkese.....
günaydın leylicim..yine sıkıntılısın?hayırdır canım ya..:26::26:

amiiiiiiiiiiiiin leylacım iyi yürekli bacım menim.

leyloşum sen diyarbakırın erimiş peynirini hiç yedinmi tadı süper bide örgü şeklinde oluya hani ben ona bayılıyorum

kızlar bime gittim dambıl alacaktım kalmamış ama başka alakasız bir sürü şey aldım geldim tam bi alışveriş canavarı oldum yani heheheheeeeee

yaaaaa ama gelin hadi bırakın uyumayıııııı bende birazdan gidip yemek yapacam yine kimseyle karşılaşamayacam yaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84:

leylicim bu arada sözleşmelilere kadro veriliyo duydunmu o zaman belki daha olursun normal memur olunca yani

duydum canım ama daha kesn değilmiş.

günaydın canım... iş yeri çok karışık.... tüp aşamasında bunları kafaya takmayayım diyorm ama olmuyor (( hergün işe gelince ayetel kürsi 3 defaa okurdum ama şimdi okuyamıyorum.adetliyim.

kızlar benim için dua edin.:26:

Günlerden bir gün, köylerden birinde, adamın birinin eşeği, kuyunun birine düşmüş.
Niye düşer, nasıl düşer sormayın. Eşek bu. Düşmüş işte.
Belki kör bir kuyuydu, ağzı tahtayla kapatılmıştı belki, üzerine de toprak dökülmüştü.
Zamanla tahta çürüdü, zayıfladı, toprakta biten otları yemek isteyen eşeğin ağırlığını çekemedi ve güm.
Hayvancık saatlerce acı içinde kıvrandı, bağırdı kendi dilinde. Ayıptır söylemesi, anırdı yani.
Sesini duyan sahibi gelip baktı ki vaziyet kötü.
Zavallı eşeği kuyunun dibinde melul mahzun bakınıyor. Üstelik yaralanmış.
Karşılaştığı bu durumda kendini eşeği kadar zavallı hisseden adamcağız köylüleri yardıma çağırdı.
Ne yapsak, ne etsek, nasıl çıkarsak soruları havada kaldı.
Sonunda karar verildi ki kurtarmak için çalışmaya değmez.
Tek çare, kuyuyu toprakla örtmek.
Ellerine aldıkları küreklerle etraftan kuyunun içine toprak attılar.
Zavallı hayvan, üzerine gelen toprakları, her seferinde silkinerek dibe döktü.
Ayaklarının altına aldığı toprak sayesinde her an biraz daha yükseldi .
Ve sonunda yukarıya kadar çıkmış oldu. Köylüler ağzı açık bakakaldı.

Hayat, bazen bizim de üzerimize abanır. Ne bazeni, çoğu zaman.

Toz toprakla örtmeye çalışanlar çok olur.

Bunlarla başetmenin tek yolu, yakınıp sızlanmak değil, düşünüp silkinmek ve kurtulmak, aydınlığa adım atmaktır.

Kör kuyuda olsak bile...

Allah yardımcın olsun canım hep dualarımızdasın inan sen vu buradaki bütün kızlar benim dualarımda ama bu sıra benimde duaya çok ihtiyacım var iç dünyam biraz karışık Rabbim bizi daha büyük sıkıntılardan korusun

amiiiiiiiiiiiiin leylacım iyi yürekli bacım menim.

leyloşum sen diyarbakırın erimiş peynirini hiç yedinmi tadı süper bide örgü şeklinde oluya hani ben ona bayılıyorum
örgü peynirini koca bir vidon kaynanam yollamış diyarbakırdan..eşim sipariş etmişti...yedik bitirdik...seneye yine yaptırcaz..çok güzel oluyor bende bayılıyorum..erimiş peynir dediğin hangisi..izmirde eşimin amcasıgildede bir peynir yedim ama hangi tür peynir onu hatırlamıyorum..acaba o dediğin erimiş peynirmi?
kızlar bime gittim dambıl alacaktım kalmamış ama başka alakasız bir sürü şey aldım geldim tam bi alışveriş canavarı oldum yani heheheheeeeee
alışveriş canavarı seni... al al bacım iyi günlerde kullan inşallah tatlişim benim..yarın bende çok dolaşacam inşallah...şimdi yeğenlerimle konuştum hala buse ne yapıyor diye telefonda çığlık çığlık bağırıyordu büyük yeğenim..çok duygulandım ya...adını bile ezberlemiş kızımın...
hiç bir şeyi kendine dert etme..seni üzen varsa o kişiden hemen uzaklaş tatlım..şu aşamada üzüntü sana yaramaz biliyorsun değilmi..hadi bakalım ...Allah yardımcın olsun tatlım...dualarımız seninle...ihlas suresini okuyabilirsin adetli olsanda...

canım erimiş peynirle örgü peynir aynı zaten sadece birini dişlim dilim bırakıyolar diğerini örüyolar süper bişey.
ben vanın otlu peynirinede bayılıyorum hiç denedin mi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…