amin bitanem...sizlerde çok iyisiniz saracım benim...dün giremedim özledim sizleri...evdeydim biraz evle uğraştım sonra yorgunluktan sızıp kalmışım valla...yarında doktora gidecem alışveriş falan iyice yorulurum..o yüzden dün biraz dinleneyim dedim..özledim sizleri...canım ilaçların etkisiyle şimdi daha iyiyim canım diğer topiğe yazdığını görmedim beni merak ettiğiniçin sağol leylacım çok iyisin Allah seni buseye buseyide sana bağışlasın canım
geçmiş olsun zeynocum...kızlar merhaba nasılsınız?
ben dünden beri öldüm bittim.. sabaha kadar (afedersiniz) cikarttim, karın mı mide mi artık kramplardan duramadim... daha yeni kendime geliyorum.. zehirlendim mi ne oldu anlamadım.... esimle ayni seyleri yedik onda bisey yok....
Allah'ım yani gercekten herseyin basi saglik, gerisi olur dedim bir kez daha...
neyse sevgiler, hala biraz karnım agriyor...
pelincim hamileymişsin..hayırlı olsun tatlım benim...selam kızlar nasılsınız
kaderim benim badem şekerim..sen nerelerdesin çok özledik seni bitanem ya..merak ediyordum valla epeydir yoksun sanırım canım...öpüyorum yanaklarından güzelim...Topiğiniz hayırlı olsun bu arada, ben de diğer topiğe bakıyordum arada, sizleri göremeyince merak etmiştim, çok sevindim sizi görünce, dün akşam da rastgele Kardeleni buldum başka bi topikte...
Sık sık girmeyince koptum herkesten yaaa
sen geldiğin için bende çok mutlu oldum tatlişim benim...hep gel olurmu kadercim..Selam Saracım iyiyim canım sen nasılsın
kızlar nasıl, ayyyy çok mutluyum sizleri bulduğum için yaaaa
çookkkk kötüü deprem oldu yaa..
bu arada benim fsh 16 çıktı ama tüpe başladık.
günaydın kızlaaaaaaaaar
herkese hayırlı cumalar
amin bitanem...sizlerde çok iyisiniz saracım benim...dün giremedim özledim sizleri...evdeydim biraz evle uğraştım sonra yorgunluktan sızıp kalmışım valla...yarında doktora gidecem alışveriş falan iyice yorulurum..o yüzden dün biraz dinleneyim dedim..özledim sizleri...
günaydın saracım.:79:...nerdesin minik kuşum....sanada hayırlı cumalar tatlım..
ehhh bende çıkayım bari
allah rahatlık versi,n kızlar kendinize iyi bakın. yarın çok yakın arkadaşımızın düğünü var. hiç giremeyebilirim. hafta sonuda manisaya gidicez. aynı akşam 2 nişana davetliyiz. biri kuzenimin görümcesi benimde üniversitedeyken ev arkadaşımdı. diğeride baba tarafından akrabamız nasıl olcak ikisine nasıl yetişicem bilemiyorum allahtan ikiside birbirine yakın yerlerde. o akşamı düşündükçe şimdiden yorulur oldumgörüşemezsek merak etmeyin beni emi özleyin bide beni. öptüm çoook çoook.
günaydın leylicim nasılsın
bilmiyom içim huzursuz. iş yerinde sıkıntılıyım biraz. beni okurmusun canım? buna çok ihtiyacım var. sen nasılsın?
saol tatlım..iyiyim çok şükür saracım..güzel dualarına yürekten aminnnnn diyorum tatlişim...Rabbim herkese böyle tatlı telaşlar yaşatsın inşallah..sağol leylacım sen nasılsın çok yorma kendini bitanesi buse için alışveriş hem heyecanlı hem tatlı telaş olsa gerek hayattaki bütün telaşların hep böyle tatlı şeyler için olsun.
bende buydayım..ben burdayımda sen nerdesin leyloşum
günaydın leylicim..yine sıkıntılısın?hayırdır canım ya..günaydınn herkese.....
saol tatlım..iyiyim çok şükür saracım..güzel dualarına yürekten aminnnnn diyorum tatlişim...Rabbim herkese böyle tatlı telaşlar yaşatsın inşallah..
bende buydayım..
günaydın leylicim..yine sıkıntılısın?hayırdır canım ya..:26::26:
leylicim bu arada sözleşmelilere kadro veriliyo duydunmu o zaman belki daha olursun normal memur olunca yani
saol tatlım..iyiyim çok şükür saracım..güzel dualarına yürekten aminnnnn diyorum tatlişim...Rabbim herkese böyle tatlı telaşlar yaşatsın inşallah..
bende buydayım..
günaydın leylicim..yine sıkıntılısın?hayırdır canım ya..:26::26:
duydum canım ama daha kesn değilmiş.
günaydın canım... iş yeri çok karışık.... tüp aşamasında bunları kafaya takmayayım diyorm ama olmuyor(( hergün işe gelince ayetel kürsi 3 defaa okurdum ama şimdi okuyamıyorum.adetliyim.
kızlar benim için dua edin.:26:
örgü peynirini koca bir vidon kaynanam yollamış diyarbakırdan..eşim sipariş etmişti...yedik bitirdik...seneye yine yaptırcaz..çok güzel oluyor bende bayılıyorum..erimiş peynir dediğin hangisi..izmirde eşimin amcasıgildede bir peynir yedim ama hangi tür peynir onu hatırlamıyorum..acaba o dediğin erimiş peynirmi?amiiiiiiiiiiiiin leylacım iyi yürekli bacım menim.
leyloşum sen diyarbakırın erimiş peynirini hiç yedinmi tadı süper bide örgü şeklinde oluya hani ben ona bayılıyorum
alışveriş canavarı seni...kızlar bime gittim dambıl alacaktım kalmamışama başka alakasız bir sürü şey aldım geldim tam bi alışveriş canavarı oldum yani heheheheeeeee
hiç bir şeyi kendine dert etme..seni üzen varsa o kişiden hemen uzaklaş tatlım..şu aşamada üzüntü sana yaramaz biliyorsun değilmi..hadi bakalım ...Allah yardımcın olsun tatlım...dualarımız seninle...ihlas suresini okuyabilirsin adetli olsanda...duydum canım ama daha kesn değilmiş.
günaydın canım... iş yeri çok karışık.... tüp aşamasında bunları kafaya takmayayım diyorm ama olmuyor(( hergün işe gelince ayetel kürsi 3 defaa okurdum ama şimdi okuyamıyorum.adetliyim.
kızlar benim için dua edin.:26:
örgü peynirini koca bir vidon kaynanam yollamış diyarbakırdan..eşim sipariş etmişti...yedik bitirdik...seneye yine yaptırcaz..çok güzel oluyor bende bayılıyorum..erimiş peynir dediğin hangisi..izmirde eşimin amcasıgildede bir peynir yedim ama hangi tür peynir onu hatırlamıyorum..acaba o dediğin erimiş peynirmi?
alışveriş canavarı seni...al al bacım iyi günlerde kullan inşallah tatlişim benim..yarın bende çok dolaşacam inşallah...şimdi yeğenlerimle konuştum hala buse ne yapıyor diye telefonda çığlık çığlık bağırıyordu büyük yeğenim..çok duygulandım ya. ..adını bile ezberlemiş kızımın...
hiç bir şeyi kendine dert etme..seni üzen varsa o kişiden hemen uzaklaş tatlım..şu aşamada üzüntü sana yaramaz biliyorsun değilmi..hadi bakalım ...Allah yardımcın olsun tatlım...dualarımız seninle...ihlas suresini okuyabilirsin adetli olsanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?