tatlım adetlerin düzenliyse ve 4 gün kalmışsa büyük ihtimalle yumurtlamıyosundur.biliyosun akıntı hamilelik belirtisidir seni umutlandırmak istemem ama akıntının olması iyiye işarettir.akıntın çokmu rengi nasıl:26::26::26::26::26:
inşallah canım inşallah genelde düzenlidir adetim akıntım beyaz bazen yumurta akı kıvamında ama adette olsa hamiş de olsa gögsüm şişer ve agrırdı benim ama tık yok hayırdır inşallah
men akşama tantuni yedim tatlımgüle güle kardelen cim
akşama sen ne yiyecen merak ettim
ohhh,misler gibi tarif,ellerine sağlık.eferrim enişteme iyi bak hemşerim sayılır ona göre haaaa
islim kebabı canım belki bilirsindir.patlıcanları uzunlamasına kes sonra nları kaynamakta olan tuzlu suya at haşlansın.sonra yağsız kıymayla köfte içi hazırla ama ekmek koyma istediğin baharatları koy sadece hatta sarımsakda bırak içine ete çok yakışıyo.sonra patlıcanları artı şekline getir yaptığın yuvarlak köftelerden birer tane içine koyarak bohça gibi kapat sonra üzerine bi dilim domates bi dilim sivri biberi kürdanla tuttur.hepsini tek tek tepsiye diz hafif salçalı su yap üzerine dök fırında pişir.dikkat ettiysen içine hiç yağ koymadık.ve patlıcanlarıda haşladık.çok hafif ve sağlıklı oluyo.
normalde bu yemekte patlıcanlar kızartılır ve köftelik etde yarım yağlı olur ama biz sağlıklı olsun diye bunu tercih etmiyoruz.
hayırlı olsun,güzel güzel tutunsun inşallah tatlı bebecik.slm yavru kuşlarımm nasılsınızzz.
ben 2günlük dinlenmenin ardındann evime döndüm.annemlerde kaldımm
yatmaktan sıkıldım.çokta yatmadım hep evin içinde sıkıldım ama bi iş yapmayınca zaman geçmek bilmioooo
şimdilik iyiyim.rabbimden hayırlısını diliyrmm.inş bu ay yüzüm gülücekkk
men akşama tantuni yedim tatlım
ohhh,misler gibi tarif,ellerine sağlık.
hayırlı olsun,güzel güzel tutunsun inşallah tatlı bebecik.
amin bitanem...sizlerde çok iyisiniz saracım benim...dün giremedim özledim sizleri...evdeydim biraz evle uğraştım sonra yorgunluktan sızıp kalmışım valla...yarında doktora gidecem alışveriş falan iyice yorulurum..o yüzden dün biraz dinleneyim dedim..özledim sizleri...
geçmiş olsun zeynocum...
pelincim hamileymişsin..hayırlı olsun tatlım benim...
kaderim benim badem şekerim..sen nerelerdesin çok özledik seni bitanem ya..merak ediyordum valla epeydir yoksun sanırım canım...öpüyorum yanaklarından güzelim...
sen geldiğin için bende çok mutlu oldum tatlişim benim...hep gel olurmu kadercim..
geçmiş olsun leylicim..kütahyada olmuş ama civar illerdede hissedilmiştir herhalde...istanbuldada hissedilmiş...tedavin inşallah hayırlı olur tatlım...
Kızlar test sonuçlarım çıktı bugün, aradılar hemen alıp doktora götürdüm; çok şükür herşey iyi, sorun yokmuşSadece şu fsh biraz yüksek işte.. Adetin gelince gel, ilaç tedavisi yapacağız dedi. Olmazsa da tüp deniyeceğiz, dua edin benim için arkadaşlar
gözün aydın kadercim herşeyin temiz çıkması çok güzel artık gelsin bebişler
Sağol Saracım, ben de çok sevindim temiz çıkmasına ama niye gelmiyor, gelsin artık şu bebişlerrrrrr....
Sen nasılsın canım
Kızlar test sonuçlarım çıktı bugün, aradılar hemen alıp doktora götürdüm; çok şükür herşey iyi, sorun yokmuşSadece şu fsh biraz yüksek işte.. Adetin gelince gel, ilaç tedavisi yapacağız dedi. Olmazsa da tüp deniyeceğiz, dua edin benim için arkadaşlar
gözün aydın tatlım,hayırlısıyla uğraşmadan gelsin artık bebiş.
selam sara cım,selam kader cim
hoşbuldum saracım
nasılsınız
semi,papatya,eda selam kızlar,hoş geldiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?