Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bahar havasındandır semicim artık kimse evde durmak istemiyo e haklılar tabiiii

hoşgeldin edacım

hoşbulduk canım bende kendimi kaptırmıorum cünkü benim diğer hamileliğimde böle bişi hatırlamıorum en önemli gögüslerim şişmesi oluodu adetimdede aynısı olur ama şimdi hiç bi agrı yok acaba gecmi yumurtladım diorum ama hadi bişi varsa daha önce düşük yaptıgım için ilişkiyede girmek istemiorum
cünkü düşük tehdidi olanların ilişkiye girmemesi gerekiomuş dr um öle demişti

yukarı tükürsen bıyık,aşağısı sakal misali yani.
ömrü varsa ne yaparsan yap bişey olmaz< ya,biz endişeleniyoz işte ya varsa diye,hatta kendimizede stres yaparak,belkide tetikliyoz ya bu durumu.

semi cim,bahardan dışarılardadır kızlar,kimisde hamilelikten uyuklayakalmıştır.
sen naptın,hala yok mu tedavi?

aynen canım dogru sölüyosun biz bukadar endişenlenioruz, insanların umrunda olmaz patır patır dogururlar...

yok canım.bekliyoruz .bakalım nereye kadar bekleyecez

geçmiş olsun canım.
dikkat et saracm havalar tam hastalık havası
hoş biraz geç kaldım sanırım bunu söylemekte

olsun yinede iyi dileğin için sağol

edacım doğa bize haber verene kadar yani adetin gecikene kadar ilişkiye girmende bi sakınca olacağını sanmıyorum bunu doktorunada sorabilirsin daha emin olursun canım kendini kaptırma derken seni üzmek istemedim sonunda hayal kırıklığı yaşamaman için söyledim inşallah hamilesindir tatlım dileğimiz bu biliyosun

saracm hayırdır
klomenemi başladın canım

hayır canım klomene başlamadım ama klomen hakkında araştırma yapmaya başladım.

inşallah tatlım cok isterim ama olmazsada bundada vardır bi hayır herseyin bir vakti zamanı var derim calışmalara son gaz devam ederim

Kızlar ben de çıkıyorum, benim pc kafayı yedi, kapanıyor sayfalar sürekli ((
İyi geceler öpüyorum hepinizi...

klomen yada aşılama
vücuda çok bir yan etkisi oldugunu düşünmüyorum
maaliyetide yok
ben olsam beklemezdim 3.sene olacak sanırım neden bekle diyor anlamadım

klomen yada aşılama
vücuda çok bir yan etkisi oldugunu düşünmüyorum
maaliyetide yok
ben olsam beklemezdim 3.sene olacak sanırım neden bekle diyor anlamadım

canım benim maliyetinden kaçtığım yok ki asıl sorun iyi bi doktor bulmakta herkes ayrı bişey diyor kafam allak bullak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…