Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Ey iman edenler! Sabrederek ve namaz kılarak Allah'tan yardım dileyin. Şüphe yok ki Allah sabredenlerle beraberdir."

(Bakara Suresi 153. Ayet)

maonyam tüp bebek transferi sırasında da aşılamadaki gibi zorlu bi durum oldumu çok acı çektinmi anestezili oldu.bunları öğrenmek için soruyorum bende ileride düşünebilirim o yüzden

kızlaaaaaaaaaaar nerdesiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz yaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

hadi hayırlısı canım inşallah sevinirsin Allah büyük merak etme seninde bebişlerin gelecek inşallah.hem inşallah şu anda seniledirler ve sana sıkı sıkı tutunurlar maonya annelerini üzmezler.
inşş cnm
maonyam tüp bebek transferi sırasında da aşılamadaki gibi zorlu bi durum oldumu çok acı çektinmi anestezili oldu.bunları öğrenmek için soruyorum bende ileride düşünebilirim o yüzden

cnm yok hatta doktorum neden korkuosun bu kadar dei bende anlattım aşılamada rahimimi dışarı çıkardı dedim.doktoruma çok kızdı.transferi yaparkende aşılamada böyle basit nasıl seni korkutmuş dedi.çok basitti cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…