Sabırla Bebeğini Bekleyenler

aaaaaaaa ben demin cevap yazdım nereye gitti o

aaa bi hoşgeldin diyen bile yok

edanurlu arkadaşım az önce baktımda kimse hoşgeldin bile demiyo demişsin biz bu topikte herkese selam verir her yeni gelenide çok sıcak karşılarız.ama bu akşam topikte kimse olmadığı için bilgisayarı çık bırakıp başında beklemedim ben kendi adıma ara ara gelip baktım sadece.

hoşgeldin sanırım maonyanın arkadaşısın umarım bundan sonra burayada gelirsin bizimde arkadaşımız olursun.kendinden bahsedermisin tanışalım canım.

Son düzenleme:
iyi akşamlar ececim nasılsın neler yapıyosun gittimi misafirin

iyi akşamlar canım iyiyim sen nasılsın dün gitti misafirim kaç gündür sabahladıgımız için dün erken yattım giremedim topige bu arada yeter geldimi hiç topige eşini hast götürecekti

iyi akşamlar canım iyiyim sen nasılsın dün gitti misafirim kaç gündür sabahladıgımız için dün erken yattım giremedim topige bu arada yeter geldimi hiç topige eşini hast götürecekti

yeter hiç gelmedi canım bende merak ediyorum sende teli var sanırım hiç sordunmu nasıllarmış

sara canım esranın topiğindenim manoya oraya gelince bende onun peşinden geldim merak işte
ama topiğinizi sıcaklığı taa ilk sayfadan belli
bende yazmak istedim
ben 4 yıllık evliyim bende pco var,eşimde varikosel vardı ama ameliyat oldu şimdiki değerleri iyi şükür
2 kez aşılama yaptırdım olmadı
hazirandada tüp bebek düşünüyorum araştırıp duruyorum işte ankarada maya yada anatoliada yaptırıcam inşallah
rapor nasıl alınır süreç nasıldır hiç bilmiyorum birazda gözüm korkuyor açıkcası
dua edin inşallah
sizlerin bi bilgisi varmı
raporla ilgili
eşim emekli sandığı mensubu

neyse sizin durumunuz nedir canımm

slm canım ankaradansın sanırım bende ank dayım neresindensin

öncelikle tanıştığımıza memnun oldum canım.bende 37 yaşındayım 3 yıllık evliyim geçen sene 7 haftalık hamileyken bi düşük yaşadım.bizde bi sorun olmamasına karşın tekrar hamile kalamadım düşükten sonra şimdi tekrar hamile kalmak için uğraşıyoruz.Allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun.

canım benim tüp bebek ve aşılama hakkında bi deneyimim yok ama burada yaptıran arkadaşlar var onlar sana yardımcı olurlar sanırım.ama öyle sanıyorumki devlet üç aşılamadan sora tüp bebeğe izin veriyo.inşallah çok bekletmeden gelir bebişlerin.

slm canım ankaradansın sanırım bende ank dayım neresindensin
aleykümselam canım ben çorumdayım,
çorumda tüp bebek merkezi olmadığı için ankarada yaptırıcam

çok geçmiş olsun canım
düşüğün sebebleri araştırıldımı peki
presed jel kullananlar var hiç kullandın mı?

hoş geldin canım ne kadardır beklemedesinn

ben geçen sene mart ayında 16 haftalık düşük yaptım,zaten hamileliğimin başından sonuna kadar hep problemliydi,sürekli kanamalarım oluyordu,işte mart ayından sonra 3 ay korunduk,hala hamile kalamadım,2 ay öncede laparoskopi ve histereskopi ameliyatı oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…