Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kıslarr ben çıkıyorummm yorgunum bacılar temizlige başladımmm kociş yokken fırsatı degerlendireyim istedimmm fırsat buldukça girmeye çalışacagım topigee kendinize iyi bakın canlarrr edacım çok sevindim senini adınaa dualarım hep seninle ve bebişle olacak canımm inşallahh rabbim kucagına almayı nasip ederrrrrr

sana kolay gelsin ve iyi geceler canım byyyyyyy

aslında öyle canımda
bazıları afedersin ama üstüne ceket atsan...................:27:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:60::60::60::60::60::60::60:gece gece beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün canım menim hep gel olurmu senden pozitif enerji aldım men

tatlım günün geçene kadar bekle sonra test yap bazen hcg hormonu düşük olduğundan idrarla yapılan testlerde çıkmıyo testin hassaiyeti çok öenmli.umudunu kaybetme Allah büyük.

evet tatlım tam alnlayamıordum beyaz gibi yumurta akı gibi bişeyi inşallah canım senin testte bi sorun vardır ve kırmızılar gelmez kanda cıkar ne dersin
canım günüm 4 gün geçti zaten,bugünde test yaptım ama negatif çıktı,2 saat sonra baktım,ikici çizginin sadece yeri belli oda sayılmıyor zaten,birde aldığım test piyasanın en ucuzu,salak gibi gittim onu aldım,yarın kan testi yaptırmalıyım mutlaka,çünkü önceki hamileliğimdede geç döllenme yaşamıştım ve kanda hamile olduğum çıktığı halde idrar testinde 10 gün sonra falan çıkmıştı,offf hayırlısı bakalım.
kıslarr ben çıkıyorummm yorgunum bacılar temizlige başladımmm kociş yokken fırsatı degerlendireyim istedimmm fırsat buldukça girmeye çalışacagım topigee kendinize iyi bakın canlarrr edacım çok sevindim senini adınaa dualarım hep seninle ve bebişle olacak canımm inşallahh rabbim kucagına almayı nasip ederrrrrr

iyigeceler.

amin canım inşallah nasip eder bu safer darısı sana ve tüm arkadaslara

canımmmmmmm,, edacımmmmmm hamile misinn??????????? kuşummm inan

çookkkk sevindimmmmmmm..Rabbim tamamına erdirsinnnn ....kendine dikkat ettt hemen dr a

git....hadi peşine de beni all ve diğer tüm kızlarımızıı

..:55::55::55::55::55::6::6::6::6::6::49::49::49::49::49::46::46::46::46::46::40::40::40::40:.

tatlım evet hamileyim şimdi öğrendim :66::66::66::66:

hamileyimmmmmmmm:62::62::62::62::62:
:65::65::65::65::65::nazar::nazar:allahım kucağına almayı nasip etsin cnm
saram kocişimin ısrarı üzerine saat 22 de idrar testi yaptım silik cıktı bendede kan pıhtılaşması oldugu için hemen öğrenmem gerekir demiştim yaa hemen hast gittik kan verdim ve sonucu öğrenmeden size yazmak istemedim 10 dk önce eşim aradı hamile demişler bhcg 175 cıkmış adetime 2 gün var kızlar dualarınızı eksik etmeyin benden bu sefer saglıkla kucagıma almayı nasip etsin rabbim darısı sizlere canım bacılarım
cnm bol bol ananas ye kan sulandırır
günaydın kızlaaaaar
herkese mutlu sağlıklı huzurlu bir hafta diliyorum:71::71::71::71::71::71::71::71:
günaydın saracımm çok güzel bi haber karşıladı beniiii:49::65:
günaydınnn herkese......
günaydınnnn:69:
saramm günaydın....herkesin yeni haftası güzel geçsinnnn:49::49::49:

günaydın cnm

Back
X