amin metuşum seninle karşılamaz olduk tatlım
günaydın maonyacım evet dün gece çok güzel bi haber aldık sırada sen varsın sonrada bizler dua edin bize kızlar
inşş cnm haftaya bugün bende size güzel haberlerimi yazacağımmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin metuşum seninle karşılamaz olduk tatlım
günaydın maonyacım evet dün gece çok güzel bi haber aldık sırada sen varsın sonrada bizler dua edin bize kızlar
inşş cnm haftaya bugün bende size güzel haberlerimi yazacağımmm![]()
bugün hiç halim yok.cnm kahvaltı bile yapmak istemiooo.
merhaba hamisler..nasılsınız?benım pek keyfım yok..mıdem de cok agrıyor gece de hıc ıyı gecmedı...:94:
mrb cnm neyin var.sen gebemiydinmerhaba hamisler..nasılsınız?benım pek keyfım yok..mıdem de cok agrıyor gece de hıc ıyı gecmedı...:94:
ama olmaz kahvaltını yapacaksın sen yiyeceksinki bebişin beslensin
saol metuşum iyiyim çok şükür tatlım...busede iyiymiş teyzesi..cumartesi doktordaydık..Allaha şükür bir sıkıntı yok...tek sorun diyet yaptığım için ben kilo alamıyorum ama buse alıyor Allaha şükür...önemli olanda o dedi doktor...şekerime baktı yine açlık iyi tokluk biraz sınırda gibi çıktı..doktora dedim ben bu hastaneye gelince stresten yükseliyor sanki dedim..olabilir dedi...diyete devam tabiki...haziran sonuna kadar çalışacam...nts ölçümlerim yapıldı onlarda iyi çıktı çok şükür tahlillerimde iyi çıktıLEYLA nasılsınn? busemiz nasılllll? öpüyom onu ve senıııııı![]()
sanki leylayı gördüm gibi oldu...:44::44::44::44:
geçmiş olsun canım ya neyin var
mrb cnm neyin var.sen gebemiydin
QUOTE]
altta çizelgem var ya 4,5 aylık hamıleyım canım ben ..
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21 maonyaaa+ iremguzum sara_28+
slm kızlar..nasılsınız bakalım?biz iyiyiz çok şükür...
maonya transferin hayırlı olsun canım...güzel haberlerini bekliyoruz...
eda33 hamileymiş çok sevindimdarısı hepinizin başına olsun inşallah....
yeni kızlar gelmiş topice onlarda hoşgelmişler...
saraaaaaaaaaa sen nasılsın minik kuşum?![]()
evvelkı gece görümcem aradı onlar izmirde oturuyor bız mardınde...bızle istişare etmeden düğün tarıhının ekımın 9 u oldugunu soyledı..bende benım dogumum yaklasıyor o ay ne olcagı bellı olmaz ben gelemem dedım..hayır zaten 7.5 aylıktan sonra ucakta almıyor ben dogum yapmasam da gıdemem...hadı bunu gectım,bız zaten yaz tatılınde oraya gıdıyoruz temmuzun son haftası nısanı vardı esım ogretmen agustos ortasındada gerı donuyoruz..okullar acıldıktan sonra hemde benımdogum ayımda esım bır daha gıdecek düğüne..gorumcem de yapacak bırsey yok dugun salonunu tuttuk bız oyle karar verdık deyınce beynım attı..ben bas cavusun esegımıyım nıye sana bana abı yenge uygunmusunuz dıye sormadan kendı basına ıs yapıyor dıye ınanılmaz canım sıkıldı..bıde esım anne babanı buraya getrtırız ben yokken onlar sancın tutarsa senı hastaneye goturur deyınce ıyıce canım sıkıldı.. ben bebegıme bır tulum dahı almamısken durumumuz sıkısık dıye...gorumcemın kararı sayesınde bıda ucak parası verıcek esım..annem babam gelecek dogum masrafları derken ben kendımı yedıgımle kalıcam ...cıldırdımresmen ..halen mıdem delınecek gıbı agrıyor..
merhaba leyloşum senin ve busenin iyi olmasına sevindim.bende bi hasta bi iyi idare ediyorum işte ama sonunda bu sinüzitten ameliyatla kurtulacam heralde dayanılır gibi değil çünkü.
mrb cnm neyin var.sen gebemiydin
cnm inş hep böle devam ederde kilo veririm bu sayedeee![]()
geçmiş olsun saracım..ameliyat çözüm oluyormuki acaba canım ya? inşallah iyileşirsin tez vakitte...![]()
cnm çok zor bi durum ama herşey olacağına varıo.kendini üzdüğüne değmiooevvelkı gece görümcem aradı onlar izmirde oturuyor bız mardınde...bızle istişare etmeden düğün tarıhının ekımın 9 u oldugunu soyledı..bende benım dogumum yaklasıyor o ay ne olcagı bellı olmaz ben gelemem dedım..hayır zaten 7.5 aylıktan sonra ucakta almıyor ben dogum yapmasam da gıdemem...hadı bunu gectım,bız zaten yaz tatılınde oraya gıdıyoruz temmuzun son haftası nısanı vardı esım ogretmen agustos ortasındada gerı donuyoruz..okullar acıldıktan sonra hemde benımdogum ayımda esım bır daha gıdecek düğüne..gorumcem de yapacak bırsey yok dugun salonunu tuttuk bız oyle karar verdık deyınce beynım attı..ben bas cavusun esegımıyım nıye sana bana abı yenge uygunmusunuz dıye sormadan kendı basına ıs yapıyor dıye ınanılmaz canım sıkıldı..bıde esım anne babanı buraya getrtırız ben yokken onlar sancın tutarsa senı hastaneye goturur deyınce ıyıce canım sıkıldı.. ben bebegıme bır tulum dahı almamısken durumumuz sıkısık dıye...gorumcemın kararı sayesınde bıda ucak parası verıcek esım..annem babam gelecek dogum masrafları derken ben kendımı yedıgımle kalıcam ...cıldırdımresmen ..halen mıdem delınecek gıbı agrıyor..
kız deli böyle kilo verilirmi sen şimdi kilo vermeyi unut bakim yeğenimin karnını doyur![]()
günaydın güzel anne adayları![]()