Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 EDAN+
selam edancım...hayırlı cumalar tatlım..nasılsın?
nerdeymiş benim güzellerimmmmmmmmmmmmmmözledim ülennnn siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yetercim hoşgeldin nasılsın eşin nasıl bitanem seni hem çok özeldim hemde çok merak ettim
canım sağol eşim daha iyi çok şükürr
kız bende sizleri özledim hemde çokkkkkkkkkkkkkk eceye mesaj atmıştım ama benim illet telefon göndermemişşşş
nasılsınız keyifler nasıl bakalımmmmmm
gözüne ne olduuu seninnnn
ece konuştuğunuzu hastanede olduğunuzu iyi olduğunuzu söyledi sağolsun canım ama ben yinede merak ediyodum.hastaneden çıktınızmı :26::26::26:benim gözüm konjuktivit oldu canım göz iltihaplanması yani ama şimdi iyi
zeynocum çok sağol canım menim gözüm şimdi daha iyi sen nasılsın seni çok özledim bitanem yaaa
[ı]edancım sen nasılsın sende gelmiyosun artıkın[/ı]
Saol edancım bende bebişte iyiyiz çok şükür teyzesi...a.s canım iyiyim tşk ederim canım sen nasılsın bebişimiz nasıl inşalaa iyisiniz
yeteyyyyyyyyyyyyyy seni özledik tatlım..merak ettik valla...arkadaşın gelip haber verdi saolsun...umarım herşey yolundadır canım..bizi bir daha habersiz bırakma bıdığın teyzesi...nerdeymiş benim güzellerimmmmmmmmmmmmmmözledim ülennnn siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sanada hayırlı cumalar saram...merhaba kızlar herkese hayırlı cumalar Allah hayırlı olan her dileğinizi kabul etsin inşallah
ah bitanem öğleden sonra nefes alamadım..çok yoğundu valla saracım...kafamı bir kaldırdım saat 5 olmuş....sen iyisindir umarım....nehircim tomografinin sonucu çarşamba günü çıkacak.
leylacım nasıl bitanem kendine ve buseme dikkat et öpüyorum çok
saol tatlım, iyiles bir an önce insallah..
canım bende özledim ama geliyorum bakıyorum kimse yok biraz durup cıkıyorum bende...
canım bide hamile tablosunu bulamadım ben kacıncı sayfada var bilen var mı hiç?
Leylaaaaaaaaaaaaaa.... canım nasıl gidiyor hamilelik seker? sıcaklar etkiledi mi?
canım bende temizliğe girmiştim
çok şükürkii bide kayınbabamın nişanıydı bu pazarda
düğünü
[ı]
kız kayınpederin mi evleniyor edancım...?[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?