Sabırla Bebeğini Bekleyenler

nerdeymiş benim güzellerimmmmmmmmmmmmmm özledim ülennnn siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

merhaba kızlar herkese hayırlı cumalar Allah hayırlı olan her dileğinizi kabul etsin inşallah

Son düzenleme:
nehircim tomografinin sonucu çarşamba günü çıkacak.

leylacım nasıl bitanem kendine ve buseme dikkat et öpüyorum çok

zeynocum çok sağol canım menim gözüm şimdi daha iyi sen nasılsın seni çok özledim bitanem yaaa

maonyam güzel arkadaşım kötü söz sahibine aittir hiç canını sıkma boş ver önemli olan sen ve eşin gerisi boş takma kafanı senin yaşın kaç daha inşallah en kısa sürede anne olacaksın belki yarın belki yarından da yakın bitanem.

yetercim hoşgeldin nasılsın eşin nasıl bitanem seni hem çok özeldim hemde çok merak ettim

canım sağol eşim daha iyi çok şükürr
kız bende sizleri özledim hemde çokkkkkkkkkkkkkk eceye mesaj atmıştım ama benim illet telefon göndermemişşşş
nasılsınız keyifler nasıl bakalımmmmmm
gözüne ne olduuu seninnnn

ece konuştuğunuzu hastanede olduğunuzu iyi olduğunuzu söyledi sağolsun canım ama ben yinede merak ediyodum.hastaneden çıktınızmı :26::26::26:benim gözüm konjuktivit oldu canım göz iltihaplanması yani ama şimdi iyi

bebğim yok ya hastanedeyi hala pc hastaneye geitrdimmm çok sıkıldım burada yaaaaaaaaa
GEÇMİŞ OLSUN CANIMMM

zeynocum çok sağol canım menim gözüm şimdi daha iyi sen nasılsın seni çok özledim bitanem yaaa

saol tatlım, iyiles bir an önce insallah..
canım bende özledim ama geliyorum bakıyorum kimse yok biraz durup cıkıyorum bende...
canım bide hamile tablosunu bulamadım ben kacıncı sayfada var bilen var mı hiç?

Leylaaaaaaaaaaaaaa.... canım nasıl gidiyor hamilelik seker? sıcaklar etkiledi mi?

a.s canım iyiyim tşk ederim canım sen nasılsın bebişimiz nasıl inşalaa iyisiniz
Saol edancım bende bebişte iyiyiz çok şükür teyzesi...
nerdeymiş benim güzellerimmmmmmmmmmmmmm özledim ülennnn siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yeteyyyyyyyyyyyyyy seni özledik tatlım..merak ettik valla...arkadaşın gelip haber verdi saolsun...umarım herşey yolundadır canım..bizi bir daha habersiz bırakma bıdığın teyzesi...
merhaba kızlar herkese hayırlı cumalar Allah hayırlı olan her dileğinizi kabul etsin inşallah
sanada hayırlı cumalar saram...
nehircim tomografinin sonucu çarşamba günü çıkacak.

leylacım nasıl bitanem kendine ve buseme dikkat et öpüyorum çok
ah bitanem öğleden sonra nefes alamadım..çok yoğundu valla saracım...kafamı bir kaldırdım saat 5 olmuş....sen iyisindir umarım....

henüz sıcaklar etkilemedi canım..bu sene zaten havaların ısınacağı yok valla...hamilelik ağırlaşmaya başladı..yataktan bile zor kalkıyorum inanki zeynom...daha evimi temizletecem...işim çok yani...umarım sende iyisindir bitanem...

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21 sara_28+

saracım hg tatlım... ben çıkacam sen geldin...

kızlar interenete girip
Bebek nasıl görünecek
diye yazın orda isminiz
ve eşinizin ismini yzmanızı
istiyo yazın ve ilerde bebeğiniz
nasıl olacak görün ve paylaşın
buraya çook güzell amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…