nehircim tomografinin sonucu çarşamba günü çıkacak.
leylacım nasıl bitanem kendine ve buseme dikkat et öpüyorum çok
Kızlarrrr kimse yok yine ya(
Benim canım çok sıkkın bugün, smear için dr.a gittim ya, yapamadık, çünkü benim ara ara yoğunlaşan bi akıntım vardı, dr. vagihex diye bi fitil vermişti, 10 gün kullandım, ondan mı bilemiyorum tabii ama fitiller bittikten bir gün sonra (dün ve bugün) sarı bi akıntı başladı, kaşıntı da veriyor, doktor bu şekilde yapamayız, önce bunu tedavi etmeliyiz dedi, ilaçladı orda ve başka bi merhem verdi.
Allahım ya sürekli bi aksilik çıkıyor, ben bebek için heyecanlandıkça bi sorun, başka bi sorun usandım artık yaa((((
selam kızlar,kimse yok gene.
size üzücü bi haberim var,pelin in himililiği dış gebelikmiş malesef,hatırlarsınız heralde,arada geliyodu.
ben sabrımı kaybediyorum artık kızlar.
çıkmaza girdim bu konu yüzünden.
canımbenim hiç sıkma canını. allah hayırlı zamanda versin inşallah. ayrıca hepimixzin başına gelen şeyler bunlar. bende tüp bebekten geri dönmüştüm yumurtam yerine kistlerim büyüdü diye. insan hazırlıyo kendini o ay da engel çıkınca morali çok bozuluyo anlıyorum ama sabret geçicek bu günler
İnşallah canım yaaa... Hepimiz yaşıyoruz aksilikler, haklısın. Ama ister istemez moralim bozuldu, nerden çıktı şimdi bi de bu diye(
Sen hamilesin sanırım, Allah tamamına erdirsin canım. Darısı başımıza..:)))
bozma sen moralini hep yüksek tut. inanki en önemli faktör o. aksiliklere takılma fazla. onlar ayrıntılar de küçümse. sonuçta yarım yamalak tedavi olcağına herşey yolunda olsun tam olsun gelsin bebişin. yok yere ne sen helak ol nede paran gitsin.
evet canım benim 28 haftalık bir oğlum var. allah nasip ederse ağustosta gelcekamin inşallah allahım herkese yaşatsın ben her zaman dualar ediyorum sizler için hiç merak etmeyin tutucak hepside
Ben çıkıyorum kızlar, yarın Açıköğretim sınavı var, görevliyim, yatayım bari..:))
İyi geceler sizlere...
kızlar bu arada bugğn doktor kontrolümüz vardı ya gittim.geyet sağlıklı keyfi yerinde bir aksiliği yok çok şükür. benim beslenmemi yetersiz buldu doktorumuz. kırmızı et haftada 2 gün balık ve hergün 600gr. süt içmememi istedi yıktı beni valla hiç sevmediklerimi sıraladıyarından itibaren aynen dediklerini yapıcam oğlumun kemikleri güçlensin.
doktor bakalım nasılmış keyfi dedi bakmaya başladık. gülümsedi parmaklarını gösterdi sonra esnedi dil çıkardı sonra hızlı bir dönüş yaptı ve arkasını döndü bir dahada dönmedi yüzünü bize haşin erkeğimpazartesi tsh free4 tahlili tekrarlanıcak. şu troid ne iğrenç şey yaaa
bu arada toplamda 6 kilo değil 4.5 kilo almışım troid olasılığı üstünde pek durmadı doktorumuz ama tedbiri elden bırakmamalı dedi. böyle benden haberler
Ohhhhhhhh keyfi yerindeymiş erkeğinin:))) Çok az kilo almışsın ama canım ya, Ebru Şallıyı geçersin bu gidişle :))) Ama önemli olan bebeğinin sağlığı tabii, ne gerekiyorsa yemek lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?