Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar nasılsınız yi pazarlarrrrr
akşam gelemedim çünki çok fena şekilde has oldum 1 saaten fazla süren bir mide ağrısı ölüyorum sandımmmmm :18::18::18:kabus gibiydi hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşadımmmm bir ara mde kanaması geçirdiğimi zannetimmm ama neyseki şimdi iyiyim

çok geçmiş olsun yetercim stres sinir mideye vurur canım seninde bu sene yaşadığın şeyler hiç kolay değildi vücudunun bu şekilde tepki vermesi çok normal o yüzden kendine iyi bak tatlım geçmezse doktora git mide ihmale gelmez öpüyorum seni byyyyy

çok geçmiş olsun yetercim stres sinir mideye vurur canım seninde bu sene yaşadığın şeyler hiç kolay değildi vücudunun bu şekilde tepki vermesi çok normal o yüzden kendine iyi bak tatlım geçmezse doktora git mide ihmale gelmez öpüyorum seni byyyyy

canım sağol teşeükür ederimm:48::48::48::48: haklısınnn belkide strestendir:26: bende has yemeklerinden olduğunuda düşünüyordummm benim babam vefaat etmedenönce 2001 yılında 3 ay bitkisel hayatta kaldı o zaman başında kalmıştımmm has yemeklerinden yine buna benzer sıkıntılar yaşadımmm:18::18::18::18::18::18::18:
aslında eşimle kalırken yememeye dikat etim yemek ama:50::50::50::50::50:

canım sağol teşeükür ederimm:48::48::48::48: haklısınnn belkide strestendir:26: bende has yemeklerinden olduğunuda düşünüyordummm benim babam vefaat etmedenönce 2001 yılında 3 ay bitkisel hayatta kaldı o zaman başında kalmıştımmm has yemeklerinden yine buna benzer sıkıntılar yaşadımmm:18::18::18::18::18::18::18:
aslında eşimle kalırken yememeye dikat etim yemek ama:50::50::50::50::50:

yemeklerden de olabilir tabi ama stres en büyük faktör mide ağrısında emin ol birde hani mide kanaması geçiriyorum sandım demişsin ya mide kanamalarında büyük abdestin rengi siyah olur bilgin olsun öyle bir durumla karşılaşırsan ihmal etmeden doktora git.tekrardan çok geçmiş olsun

yemeklerden de olabilir tabi ama stres en büyük faktör mide ağrısında emin ol birde hani mide kanaması geçiriyorum sandım demişsin ya mide kanamalarında büyük abdestin rengi siyah olur bilgin olsun öyle bir durumla karşılaşırsan ihmal etmeden doktora git.tekrardan çok geçmiş olsun

ağol canım akşam aklıma mide kanaması gelince kendimi vc attım hemen ama bie değişlik fark etmedimm
ama stersi düşünmemiştim doğrusu birde akşam büyükçe bir kupa nescafe içtim tabi şekersizdiii anlamadım bakalım bir kaç gün geçsin eğer devam ederse dr gidererimmm
sen nasılsın gözün nasıl oldı kızzz

ağol canım akşam aklıma mide kanaması gelince kendimi vc attım hemen ama bie değişlik fark etmedimm
ama stersi düşünmemiştim doğrusu birde akşam büyükçe bir kupa nescafe içtim tabi şekersizdiii anlamadım bakalım bir kaç gün geçsin eğer devam ederse dr gidererimmm
sen nasılsın gözün nasıl oldı kızzz

iyiyim ben gözümde iyi canım sağol bir sürü ütüm var onları yapmaya çalışıyorum bugünü ütüye ayırdım.:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

iyiyim tatlım sen nasılsın? buse hanım ne alemde:69: bizde dün doktora gttik ama oğlum kızdı arkasını döndü yarıda azcık gösterdi yüzünü. gülüyoooo ayy nasıl oldum anlatamam. çok yakışıyo oğluma gülmek. saçları çıkmış bide bacak boyu uzun olcak dedi doktor amcası. tam izlerken bi hışımla arkasını döndü bıdıkprensim:69::69: pazartesi tahlillerim var tsh falan doğurayım guatr tedavimi hzla bitircem ben olmuyo böyle yaa:59:
maşallah oğluşuna tatlım...Allah daima güldürsün evlatlarımızı ve bizleri nehircim...tedavini ihmal etme canım...bizde iyiyiz çok şükür teyzesi...senide bıdık prensinide öpüyorum tatlım...:nazar::38::38:
hayır metukam neden ki :26::26::26::26::26::26:

tatlım biraz geç oldu ama hoşbulduk :34::34::34::34::34:

metuşuuuuuuuuuum :16::16::16::16::16::16:

evet tatlım bakıp çıkmıştım ama çıkıncada bi müddet ışık yanık kalıyo biliyosun yoksa size cevap vermemem mümkün değil

yetercim inan çok sevindim bacım inşallah eşin bir anönce iyileşir ve sende eşinde rahata erersiniz.

nehirim güzel anne adayım nasılsın egemiz nasıl

sakin ol tatlım Allah büyük herşey olacağına varır böyle stres yaparak kendine ve belkide bebeğinede zarar veriyosun

merhaba kardelenim nasılsın
canım peline bende çok üzüldüm Allah sabır versin ve tabiki şifada versin pelinciğime

leylacım nasılsın tatlım hafta sonuda gelirmiydin sen hııı:34::34::34::34::34:

maşallah egemize Allah nazarlardan saklasın.canım çok sevindim seninde oğluşununda iyi olmasına hayırlısıyla kurtul sonra tedavini yaparsın guatr tedavisi olan bi hastalık çok şükürki.
saol saracım iyiyim çok şükür canım..umarım sende iyisindir tatlişim...valla uykum yoktu eşim uyurken hemde pc açıkken size bir bakayım dedim...:nazar::38::38:
ben 13 13 de son mesajımı yazdım leyloşum,o saatte benden kalan izler varmış demekkki,iz bırakıyorum girdiğim her ortamda:12::12::12::62::62::62:

bende geldiiiiiiiim:79::79::79::79:
:nazar::1::1::1::1: ışığın yanıyor gözüküyordu tatlım...demekki tam çıkarken yakalamışım seni...:1::1::1:

yeteeeeeeeer eceeeeeee metuuuuuuuuuş hoşgeldiniz kızlar bende biraz ütüye ara vermiştim çay içecem çok yoruldum valla

maşallah oğluşuna tatlım...Allah daima güldürsün evlatlarımızı ve bizleri nehircim...tedavini ihmal etme canım...bizde iyiyiz çok şükür teyzesi...senide bıdık prensinide öpüyorum tatlım...:nazar::38::38:

saol saracım iyiyim çok şükür canım..umarım sende iyisindir tatlişim...valla uykum yoktu eşim uyurken hemde pc açıkken size bir bakayım dedim...:nazar::38::38:

:nazar::1::1::1::1: ışığın yanıyor gözüküyordu tatlım...demekki tam çıkarken yakalamışım seni...:1::1::1:

canımmmmmm nasılsınnn kuzum bıdık nasıllllllllllllllllll

iyi olmanıza sevindim tatlım arada bize böyle sürpriz yap seni özlüyorum son günlerde de hiç sohbet edemiyoruz

afiyet olsun bacıma sen işlerini bitirdinmi:26::26::26::26::26::26:

tşkr ederim canımm yok canım işim yarım kaldı eşim gelince bugün saabah gitti kısmetse yarın devam edecegim bide yagmur yagınca ister istemez erteledim yolluklarımı banyoda yıkadıgım için 2*3* tanesi kaldı yagmur yagınca yarın hava güzel olursa devam yıkama ve temzilige

Back
X